Κωδικός Επιχείρησης: Ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός

Του Όφι Ιοβόλου

Φανταστείτε να είχε σκάσει αντίστοιχο σκάνδαλο υποκλοπών με το δικό μας στην Αμερική. Κατευθείαν (και λόγω βεβαρημένου παρελθόντος – Watergate), ο Αμερικανός πρόεδρος θα είχε υποβάλει την παραίτησή του. Το ίδιο θα συνέβαινε φυσικά και σε όποια άλλη ευνομούμενη δυτική χώρα βρισκόταν ο επικεφαλής της σε ανάλογη δυσμενή θέση. Κάτι που φάνηκε με τον τρόπο που… έφαγαν μέρα μεσημέρι τον Μπόρις για ένα «αθώο» σκανδαλάκι.   

Από τον Μπόρις στον Κυριάκο, μια συγγνώμη δρόμος;

Στο Ελλαδιστάν ωστόσο, όχι μόνο δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά απ΄ ό, τι  φαίνεται δε θα ανοίξει ούτε ρουθούνι.

Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τα συμφραζόμενα.

Τα οποία… βροντοφωνάζουν, ότι το σύστημα έχει θέσει σε εφαρμογή την επιχείρηση με κωδικό…  ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός.

Με τον κάθε παίχτη του κατεστημένου να στηρίζει αναφανδόν την εν λόγω επιχείρηση για τους δικούς του λόγους.

Ο Τσίπρας, γιατί τρέμει να αναλάβει πάλι τα ηνία της χώρας φοβούμενος πως αυτή τη φορά οι δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένεκα νέου ψυχρού πολέμου, θα τον εξαερώσουν. Επίσης, γιατί φοβάται μήπως ο Μητσοτάκης βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της ΕΥΠ της πρώτης φορά Αριστεράς.

Δημοσίως παραδέχεται ότι δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας 

Ο Ανδρουλάκης, γιατί δεν είναι ακόμη διατεθειμένος να γίνει το ρυθμιστικό πιόνι για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είτε είναι πρώτη η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ναι μεν επιτίθεται κατά του Μητσοτάκη επειδή παρακολουθούσε το κινητό του, αλλά μέχρι εκεί. Σου λέει… μια χαρά είμαι ως αρχηγός κόμματος, άσε τον Κυριάκο να βγάλει το φίδι από την τρύπα και βλέπουμε.

Ομοίως κινούνται και τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης. Ναι μεν φωνασκούν, αλλά μέχρι εκεί που επιτρέπεται. Τυχόν υπέρβαση των ορίων θα απειλήσει την εξουσία τους, καθώς η επόμενη κάλπη θα είναι τόσο… γκαστρωμένη που ουδείς δύναται να προεξοφλήσει τι θα βγάλει.

Οι ολιγάρχες, γιατί κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους (πλην ορισμένων οι οποίοι στο τέλος θα τα βρουν στις διαπραγματεύσεις με το Μαξίμου), άρα που να τρέχουν να παζαρεύουν με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, η οποία είναι δεδομένο ότι δε θα είναι αυτοδύναμη και δη με 157 βουλευτές για να κάνει ό, τι γουστάρει, όπως η σημερινή.

Οι Αμερικανοί, γιατί που θα βρουν καλύτερο σύμμαχο από τον Κυριάκο. Επί της ουσίας η Ελλάδα έχει γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, άρα ποιος ο λόγος να τον… καρατομήσουν; Βέβαια, κάποιοι πιστεύουν ότι… δείχνουν τον δρόμο της εξόδου στον Κυριάκο μέσω του περιβόητου πύρινου άρθρου των New York Times. Συνέλθετε αγαπητοί, αν ήθελαν να τον… φάνε θα τον παίρναν πχ. τηλέφωνο, δε θα μπαίναν καν στον κόπο να γράψουν.    

Άρθρο-κόλαφος των New York Times για τις υποκλοπές στην Ελλάδα – “Η σήψη είναι πλέον ξεκάθαρη”

Οι Ευρωπαίοι, το ίδιο. «Ό, τι θέλετε παιδιά. Τα έχει όλα το μαγαζί, από πράσινη ενέργεια, μέχρι και ιδιωτικό νερό», τους λέει ο Κυριάκος. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να διακυβευτούν τα συμφέροντά τους. Κυριάκος μέχρι τέλους, λοιπόν, και οι ανεμογεννήτριες στα κάγκελα…

Οι μόνοι που μπαίνουν ανάχωμα στην παραπάνω επιχείρηση, είναι μονάχα κάτι οργισμένοι καραμανλικοί. Δυστυχώς όμως, αποδεικνύεται ότι μόνο τα συριζοτρόλ τους ακούνε. Οι υπόλοιπες νεοδημοκρατικές υπολογίσιμες δυνάμεις (περιλαμβανομένου και του ίδιου του Καραμανλή), δεν κάνουν τίποτα για να μην τους πουν οι νεοδημοκράτες ότι ξαναφέραν τον Τσίπρα στην εξουσία. Επομένως, συμμετέχουν κι αυτοί, έστω άθελά τους, στην επιχείρηση διάσωσης του Μητσοτάκη.

Τι μένει; Ο λαός. Ποιος τον λογαριάζει τον έρμο. Να είναι καλά για να πληρώνει φόρους και θα δεχτεί ασμένως τα ψίχουλα που θα του ρίξουν για να υφαρπάξουν εκ νέου την ψήφο του.  

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, φίλτατοι.

Διαφορετικά, ο Κυριάκος θα ήταν ήδη παρελθόν και τώρα αντί να γράφουμε για την ξευτίλα των άθλιων κουμανταδόρων της δύσμοιρης πατρίδας, θα γράφαμε για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές.

Και εις άλλα με υγεία! 

  1. Δεν είναι ακριβώς ετσι. Ο Μητσοτάκης πολιτικά τελείωσε. Απομονώθηκε. Οπότε, αυτοί που τον στήριξαν δεν μπορούν να τον υπολογίζουν. Και θα στραφούν στον επόμενο.
    Οπότε είτε φύγει αμέσως είτε σε λίγους μήνες δεν έχει και τόση σημασία. Κυβέρνηση που παρακολουθεί τηλέφωνα κομματων δεν έχει κανένα μελλον.

  2. Φταίνε μόνο όλοι οι άλλοι, εκτός βέβαια του συγκεντρωτικού κ. Μητσοτάκη, του ανθρώπου που δίνει όλες τις εντολές και ελέγχει το κράτος με τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου. Αν ήταν όμως πραγματικός ηγέτης, τα καλά θα ανήκαν ως έπαινος στους συνεργάτες του, ενώ θα αναλάμβανε ο ίδιος την ευθύνη ακόμη και τα δικών τους λαθών. Τώρα με τον κ. Μητσοτάκη, τα πράγματα αντιστράφηκαν, δεν αναγνωρίζει ως δικό του κανένα λάθος, ούτε δικό του, ούτε των συνεργατών του.

  3. Η επανάσταση με σήμα τα κοντοβράκια και τα τσαντάκια με καλλυντικά τελείωσε άδοξα…Ο λαός δεν βγήκε στους δρόμους, ο κούλης γλύτωσε πάλι..
    Αντε παιδιά κουράγιο. Ας δοκιμάσει αυτή τη φορά για ηγέτης της παράταξης αυτή η λατινοπούλενα, που το κατέχει καλύτερα το θέμα με τα αρώματα και την μόδα.
    Και το κυριότερο δε είναι βαψομαλιάς με κομοδινί στάιλ.

    Πολύ γρήγορα σάλπισε υποχώρηση όμως…Ούτε μια βδομάδα δεν κράτησε το μέτωπο.

  4. Ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός λόγω νέου ψυχρού πολέμου?
    Ο ίδιος Τσίπρας που ήθελε να γίνει εν μέσω μνημονίων?
    Που δεν μπορούσε να περιμένει λίγους μήνες να κλείσει το Β Μνημόνιο ο Σαμαράς με το Βενιζέλο και πήγε σε αχρείαστο τρίτο? Που έδωσε όλη τη περιουσία του Δημοσίου χωρίς ούτε ένα σεντ αντάλλαγμα στο Υπερταμείο με εποπτικό συμβούλιο της διοίκησης από έξω και που τώρα βγάζει (και όχι ο Κυριάκος) στο σφυρί τις ΔΕΚΟ?
    Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή. Ο Τσίπρας θέλει αλλά είναι καμμένο χαρτί.
    Δεν κατάλαβε ούτε αυτός ούτε το κόμμα του ότι αποδοκιμάστηκε συνολικά και ελπίζανε ότι ο λαός θα πει συγνώμη λάθος.
    Είχε γίνει ήδη αυτό βέβαια. Ηταν οι εκλογές του 2019!

  5. Αρε πληρωστε το ρευμα απενταροι νεοφιλελευθεροι και αφηστε τον Τσιπρα που κυβερνησε μια τετραετια ενω οι αλλοι εχουν απο σαραντα χρονια ο ενας . Εσυ που δεν εχεις να βαλεις πετρελαιο για το χειμωνα ψηφιζεις το ιδιο κομμα με τον Αλαφουζο.

  6. Ο Μητσοτάκης κάηκε, ο Μητσοτάκης πάει. Μόνο οι άρρωστοι παρατρεχάμενοι της βλαβερής για τον τόπο δυναστείας τον θέλουν για να μοιράσει τα ευρωπαϊκά λεφτά. Τα συμφέροντα έμαθαν στις αναθέσεις, ενώ η υγειής επιχειρηματικότητα μένει στην απέξω και πληρώνει το μάρμαρο της κρίσης. Όσο για την κρίση, μην ξεχνάμε πως αυτή δημιουργήθηκε αλλά και συνταβλίστηκε (τακτοποίηση κατάλληλα των ξύλων για αναζωπύρωση φωτιάς ) με πράξεις και παραλήψεις της ίδιας της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.

  7. Ρε συGeorge N την δικησου την τσεπη ποιος την αδειασε . Ο Τσιπρας σου εκοψε μισθους και δωρα; Αντε ρε κοιτατε ποιος χρεωκοπησε την Ελλαδα .Δεν την ηξερες την ΝΔ μεχρι το 2015; Μεχρι και ο Αδωνις με τον Βοριδη και τον Πλευρη οταν ηταν στο ΛΑΟΣ λεγαν οτι η ΝΔ ειναι κλεφτες.Η δευτερη φορα θα ειναι αλλιως και θα τη νιωσετε.

  8. Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός το αργότερο σε ένα εξάμηνο με μεγαλύτερη φθορά λόγω χειμώνα θα καταστήσει πιο βέβαια την ήττα του.

  9. Η κρίση χρέους έρχεται πολύ γρήγορα και αυτήν την φορά προβλέπεται χαος

  10. Δυστυχώς ο τι λέει ο τωρινός πρωθυπουργός το εννοεί δηλ. εκλογές στο τέλος της τετραετίας.Που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει μια μακρά και τοξική πολιτικά, προεκλογική περίοδος προκειμένου να μπορέσει να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε έναντι των χορηγών του.Εν τω μεταξύ ο αριθμός των νεκρών λόγω κοβιντ ανεβαίνει, το κόστος της ενέργειας είναι και αυτό ατομική ευθύνη για την εξεύρεση του φθηνότερου πάροχου, για το κόστος ζωής φταίνε άλλοι πχ Ρώσοι κλπ κλπ

  11. @ Panos
    Εδώ σχολίαζα γιατί ο Τσίπρας είναι καμμένο χαρτί.
    Αλλού και πολύ συχνά σε όσα αναφέρεσαι
    Τους μισθούς θα τους έκοβε και ο Τσίπρας (όπως αποδείχτηκε) ακόμη και ο Κουτσούμπας!
    Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος και ανάγκας και θεοί πείθονται.
    Δηλαδή οι μισθοί ΔΥ και οι συντάξεις ήταν με δανεικά. Οταν σταμάτησαν αυτά ένα μέρος καλύφθηκε από αύξηση φόρων και ένα μέρος κόπηκε.
    Πιο πολύ νόημα θα είχε η ερώτηση γιατί συμφώνησαν όλα τα κόμματα να κλέψουμε τα παιδιά μας παρα το πως το έκανε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή πως υπερθεμάτιζε να γίνει ακόμη περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
    Εκτός κι αν θυμάσαι εσύ κριτική μέχρι το 2010 που έλεγε ότι δεν είναι σωστό να χρεώνουμε με 3 δις Ευρώ ΚΑΘΕ μήνα τα αγέννητα.
    Μάλλον όχι όμως ε?

  12. @ορεσείβιος. Εχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου. Είσθε άψογος. Είσθε ο τελευταίος που θα απομείνει να εκθειάζει την μαγκιά και την αποτελεσματικότητα ενός πρωθυπουργού, που θα τον ξεχάσει η Ιστορία. Πιστός έως τέλους. Μπράβο σας!

  13. Οταν μηλούσε ο νυν, στο κογκρεσο ολα ήταν _φαινομενικά για πολλούς -εντυπωσιακα.Ομως, καποιον λάκο είχε εκείνη η φάβα….Και δυστυχώς επιβεβαιωθηκε η δυσπιστια πολλών .Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα και αίφνης, αποκαλύφθηκαν απο τους αμερικανους για αποστολές βαρεων οπλων, υστερα αποκαλυφθηκε η σταδιακη αποστρατικοποιηση των νησιων, λοιπα ψεματα για την ευρωπη που υποτήθεται δεν μερίμνησε και εβγαιναν οι εκπροσωποι της ΕΕ να διαψευσουν τον νυν ….Πολλά χάλια, λίγα χαλια και ψεματα .Που δηλωνουν οτι :για ολους τους σπονσορες ο νυν ειναι προιον, με ημερομηνια ληξης δυστυχως…Διοτι αλλο χρησιμος και αλλο ωφελιμος/ ζωτικός, αναγκαιος ,σοβαρος…Κρίμα στον νυν ως ανθρωπο..κρίμα.Ομως ,οι ξένοι δεν ειναι εχθροι.Ο χειροτερος εχθρος του ελληνα ειναι ο ελληνας οπως απεδείχθη…..

  14. Σου ειπα GeorgeN οτι και ο αδωνις μετον πλευρη και τον βοριδη λεγαν οτι η ΝΔ ειναι κλεφτες. Βεβειαα θυμαμαι κριτικες και θα σου αναφερω,simens, χρηματιστηριο,υποβρυχια που γερνουν,c4i,psi,novartis. Δεν πιστευω να τα φαγαν ολα αυτα οι αριστεροι; Και τα λεφτα δεν πηγαν σε μισθου και συνταξεις,αλλα στους εργοστασιαρχες που παιρναν επιδοτησεις για τα εργοστασια και σε ενα χρονο τα κλειναν και πηγαιναν Βουλγαρια,σκοπια,αλβανια. Ο Μητσοτακης με τον κο ρωνοιο ειπε οτι εχουμε πολεμο,γιατι εδωσε χρηματα στα πετσοταισμενα καναλια και σαιτς. Εσυ αν πας στο πολεμο θα σε πληρωσει;

  15. Και θελωGeorgeN να σου κανω και μια ερωτηση. Αυτες οι εταιρειες ενεργειας τι λογο υπαρξης εχουν; Η ΔΕΗ κανει 3δις,οσα τους δωσαμε για δυο μηνες.Αν θελεις περνανε καλα τα παιδια σου και τα εγγονια σου ψηφισε συμφωνα με το συμφερον σου και οχι επειδη ηταν ο πατερα σου δεξιος

  16. @Panos

    Siemens σκάνδαλο είναι ΠΑΣΟΚ εκτός κι αν εννοείς τα δώρα στο Κυριάκο οπότε μάλλον αστειεύεσαι
    Τα υ/β λέγαμε ότι γέρνανε για να μην τα πληρώσουμε μια και πηγαίναμε για φούντο.
    Την ίδια εποχή λέγαμε ότι τα Apache τα έφαγαν τα ποντίκια επίσης γιατί δεν είχαμε να τα πληρώσουμε. Γέλαγε όλος ο πλανήτης μαζί μας. Και εμείς μαζί κουτοπόνηρα. Λίγο μετά μας κόπηκε το γέλιο με τη χρεοκοπία.
    Την ίδια εποχή τα ίδια υ/β τα έπαιρνε το ναυτικό της Νότιας Κορέας. Και δεν γέρνανε!

    C4I είναι πάλι ΠΑΣΟΚ

    Novartis είναι γιατροί και φαρμακοποιοί, πολιτικά πάντως το σκάνδαλο το κάλυψαν όλα τα κόμματα.
    PSI δεν είναι σκάνδαλο να σου σβήνουν 120 δις από το χρέος της χώρας σου! Σκάνδαλο ήταν που πήγαμε και δανειστήκαμε 120 δις σε 5 χρόνια! (ΚΚ Β’ ΝΔ)

    200 δις πήγανε σε 14 χρόνια από το προυπολογισμό στα ταμεία. Τα 2/3α του χρέους.
    Υποτίθεται ότι τα ταμεια δίνουν για συντάξεις μόνο τις εισφορές, δεν πάει το κράτος να δανειστεί από τα παιδιά σου για να δώσει.
    Αυτό είναι το σκάνδαλο της ΝΔ που τίναξε τη χώρα στον αέρα.

    Και δεν ψηφίζω ΝΔ! Υπερβολικά αριστερή για μένα. 🙂
    Σιγά μην αφήσω την τύχη την δικιά μου ή των παιδιών μου στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα.
    Κάτι τέτοιο θα ήταν ρώσικη ρουλέτα με γεμάτο τον μύλο του περιστρόφου.

  17. George N.Φιλε μου συγνωμη αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον Τσίπρα.Λες ότι κάηκε και αποδοκιμάστηκε με 32%;έχασε 4% της εκλογικής του δύναμης με τόσο πόλεμο από όλα τα πετσοταισμενα ΜΜΕ.Ο κρυφακουληςμας τελείωσε.Οταν είσαι δημιούργημα της διαπλοκής έχεις χρονικό όριο και όταν είσαι και ανίκανος μεγαλώνει το πρόβλημα.Υπαρχει μια λεπτομέρεια που σου διαφεύγει.Γιατι αποφεύγει ντιμπέιτ;Τι φοβάται ο απόφοιτος του Χάρβαρντ;τον απόφοιτο του πολυκλαδικού Αμπελοκήπων;

  18. @Σαρακατσάνος.
    Τι από τα δύο υποστηρίζεις? Οτι ο Τσίπρας θα γίνει πάλι πρωθυπουργός ή ότι ο Κυριάκος φοβάται τον Τσίπρα? Η και τα δύο?
    Εγώ αναφερόμουν στο πρώτο. Και έλεγα ότι δεν πρόκειται. Και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Συμπαθής μου είναι ο άνθρωπος. Οπως και ο ΚΚ Β’. Αλλά ως πολιτικοί….
    Οπότε εκτίμηση κάνω από το 2019 ότι έχει τελειώσει πολιτικά. Και με το να παραμένει στη θέση του αντί να πάει να αγναντεύει το Σαρωνικό καθηλώνει το κόμμα του και την Αριστερά.
    Για τον Κυριάκο τώρα είναι καθαρό ότι για διαφορετικούς μεν λόγους φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα.
    Πολύ μέτριος. Πλην όμως στους τυφλούς ο μονόφθαλμος….

  19. Οσο αφορά τον Τσίπρα. ..Το 14 ,κανείς δεν πίστευε οπως και για τον Καμμένο οτι αυτοί ,θα κυβερνήσουν Οτι δηλ θα κερδίσουν τις εκλογες. Βλέπαμε τον Χαϊκάλη να ομιλεί και πιστεύαμε μπα. …Αποκλείεται..Μετα το φιάσκο ..του 15 που δεν ήταν φιάσκο τελικα διότι, οι δανειστές φοβήθηκαν μετα το δημοψήφισμα και τροποποιήσαν τους όρους …Και κατάφερε ,με συνεργασία με τον Καμμενο παρακαλώ, οχι ως αυτοδύναμη κυβέρνηση, και κέρδισαν για 2η φορα.Στις εκλογες του 19 ,πίστευαν οτι θα τσακιστούν αλλά βγήκε 2ο κόμμα. …Για το ονομα της Μακεδονίας, που το έδωσε ο Μητσοτάκης καίγοντας τον Σαμαρά το 92.Στην πραγματικότητα ,τοσο ο Σαμαράς οσο και ο Τσίπρας δικαιώνονται .Αλλόκοτα πράγματα, οι αποφάσεις του πολιτικου σύμπαντος και της Ιστορίας..
    Αυτη τη φορα, έχουμε εναν άνθρωπο ο οποίος κορόιδεψε, εξαπάτησε αρχικα μια ολόκληρη παράταξη, προκειμένου να τον αναδείξει.Πίστευαν σε ενα νεο άνθρωπο, που έδινε την εντύπωση σε πολλους οτι ειχε τελειώσει ,την νομική Αθηνών, προτού φύγει εξω.Είθισται σε αυτες τις περιπτώσεις, να τελιωνουν πρωτα σχολές εδω. Αλλά γνωρίζουμε τι ακολουθησε.Χίλιες φορές ΝΔ με αρχηγό τον Τσίπρα.Μπορεί ο τελευταίος να μην τέλειωσε ,τα Σχολεία αλλα εχει την μέγιστη πολιτικη και οχι μόνο αξιοπρέπεια αφενός και αφετέρου ,ανέδειξε το κόμμα του απο ηττημένο του 19 σε υπολογίσιμη δύναμη .Την οποια ενδόμυχα ,την αναγνωρίζουν και οι βουλευτές της ΝΔ .Και οι υπουργοί της Χωρις ο Τσίπρας ,να σκάσει τόσα εκατομμύρια σε μεσα ενημερωσηςΌυτε έκανε αυτα τα απίστευτα στην οικονομια .Ουτε έσειρε τη χωρα σε πρωτοφανή διεθνή διασυρμό , ουτε έκανε εκείνα τα πρωτοφανή που εκανε ο νυν εν κρυπτώ και να τα μαθαίνουμε τελευταίοι, ουτε ευτελισε την παράταξη του Η ΝΔ μετά απο τις εκλογες θα συντριβεί, σε αντίθεση με τον Τσίπρα Το αναλογιστηκαμε το τι ποσοστα θα παρει; Και αναφερόμαστε σε ποσοστα του Συριζα ,στις εκλογες που έρχονται; Του Συριζα;

  20. Ποιοι απο εμας αναφερόμαστε στον Τσίπρα και επι φοβου στον Τσιπρα μην κοιτώντας τα πρωτοφανή χαλια στα οποια οδηγησε ο νυν μια ιστορικη παραταξη; Αναφερόμαστε στον Αλέξη ,ο οποίος την ήττα του κόμματος του το 19 την μετέτρεψε σε υπολογίσιμη δύναμη; Εχουμε αραγε αναρωτηθει ποσα ποσοστα θα παρει η ΝΔ υπο την παρούσα κυβέρνηση; Που επι 3 χρονια κυβερνά με αυτοδυναμία; Και οχι με συγκυβερνηση;Να δουμε

  21. Ο Τσίπρας από μόνος του παραμένει το μεγάλο πρόβλημα ως παρουσία πολιτικού
    προσώπου και με κάθε τρόπο βάλλεται, τουλάχιστον να αποσπάσουν ψήφους
    το κατά δύναμη δυνατόν.
    Έτος 2019 πέρα από το πόσο βρώμικα κτυπήθηκε, τον υπολόγισαν καμένο
    χαρτί και το αποτέλεσμα 34%.
    Δηλαδή ο λαός έχει λάθος αντίληψη και μόνο η άριστοι η εκλεκτοί αντιλαμβάνονται
    σωστά.
    Επειδή η κάλπη (γένος θηλυκό), ο χρόνος στενεύει ώστε να κρίνουμε εκ του
    αποτελέσματος.
    Πέρα από το αξίωμα πρωθυπουργός ο άνθρωπος κρίνεται με κριτήρια
    ικανότητας, προσωπικότητας, εμπλοκής σε ολίγους και εκλεκτούς.
    Να του αποδώσετε κατηγορίες ότι έκλεψε εφ όσον υπάρχουν αποδείξεις.
    Ιστορικά ο μόνος που άφησε γεμάτα ταμεία.
    Μας είπατε σήμερα που πήγαν αυτά τα χρήματα?
    Μας δώσατε πίνακα πόσες φορές βγήκαμε στις αγορές με την παρούσα κυβέρνηση?
    Μας δώσατε λίστα με τα έργα της παρούσης κυβέρνησης για τον λαό και όχι
    σε εργολάβους εκλεκτών?
    Ιστορικά από την επομένη της εκλογής Τσίπρα τα ΜΜΕ στάθηκαν δίπλα του η απέναντί του?
    Δεν είναι λοιπόν το θέμα να είσαι πρωθυπουργός αλλά πως στέκεσαι ως πρωθυπουργός.
    Η γεωπολιτική εικόνα στο σήμερα εμφανίζει πολύ-πολική διάσταση εν αντιθέσει
    με το έτος 2019 πού η υπερδύναμη μας έπαιζε όπως ήθελε πολιτικά.
    Αυτό το τίμημα έχετε χρέος να αναδείξετε και πως θα εξελιχθούν οι ισορροπίες στο
    μέλλον.
    Και φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν το κύρος να το αντιμετωπίσουν με προσαρμογή
    καθώς εξελίσσεται στην πραγματικότητα.
    Κάποιοι άλλοι λοιπόν είναι αυτοί που δίνουν γη και ύδωρ ο Μητσοτάκης να παραμένει
    πρωθυπουργός.
    Και φυσικά εάν τους περάσει το χατίρι θα δώσουν και παράταση χρόνου πέρα της 4ετίας.
    Με μπόνους 50 βολευτές και αλλαγή εκλογικού νόμου και ότι άλλο θα εφεύρουν αρκεί
    να παραμένουν στις καρέκλες.
    Αν με θέλει η ζωή θα ήθελα να ζήσω αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα ώστε να έχω πραγματικά νούμερα πόσο αυτό ο λαός χειραγωγείται από την παραπληροφόρηση και τις ελάχιστες οικογένειες που επι χρόνια λυμαίνονται την χώρα αδιαφορώντας για τον ίδιον τον λαό, αλλά να τον θυμούνται μόνο την ώρα της ψήφου και να τον εξαγοράζουν με ψίχουλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ευρωεκλογές: Μόνοι χαμένοι οι Ευρωπαίοι κι εμείς μαζί τους

Ελάχιστος χρόνος απομένει μέχρι τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι Έλληνες ψηφοφόροι αλλά και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι της Ευρώπης...

Όλα πάνε πρίμα για τον Κυριάκο… το λέει και ο ΣΚΑΪ!

Δυο τρεις εβδομάδες πριν από τις «κρίσιμες» ευρωεκλογές, και όλα για τον Κυριάκο του 41% πηγαίνουν πρίμα. Κι αυτό...

Ιδού το κράτος – συμμορία!

Στο προηγούμενο άρθρο μας, με τίτλο «Να προσέξει ο κ. Μητσοτάκης», που δημοσιεύτηκε μία ημέρα πριν από την επίσκεψή...

Αχίλλειος πτέρνα και για τον ΣΥΡΙΖΑ

Κι ενώ τη σκυτάλη από την Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα που μίλησε για «Μακεδονία» πήρε χθες ο μέλλων πρωθυπουργός των Σκοπίων...