Ξεχάσατε το μειονοτικό Κόμμα, κύριε πρωθυπουργέ;

Γιατί δεν καταθέσατε υπόμνημα κατά της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές; Δεν ξέρατε ότι φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά του αλυτρωτιστές ψευτομακεδόνες που βάλλουν κατά της πατρίδας;

Του Μανώλη Κοττάκη 

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν το αμιγώς μουσουλμανικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας της Θράκης, το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα περιλάβει στα ψηφοδέλτιά του και ψευτομακεδόνες των Σκοπίων.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι το κόμμα αυτό το στηρίζουν οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς κύριοι Ζεϊμπέκ και Οζγκούρ μαζί με τον απαράδεκτο πρόεδρό τους Αλέξη Χαρίτση, γι’ αυτό και ουδείς πολιτικός σχηματισμός κατεβάζει μουσουλμάνο υποψήφιο στην περιοχή.

Στην πραγματικότητα, κανένα κόμμα, ούτε κι αυτή η Νέα Δημοκρατία, η οποία χάλασε τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2023 κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατεβάζει κάποιον αξιοσημείωτο και αξιόμαχο μουσουλμάνο υποψήφιο για τις ευρωεκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία έχει περιλάβει στις τάξεις της μία μουσουλμάνα, η οποία όμως μεγάλωσε σε άλλη περιοχή της χώρας, στη Θήβα Βοιωτίας, και μολονότι κατάγεται από την Ξάνθη, είναι εντελώς άγνωστη στους κατοίκους της ακριτικής μας περιφέρειας.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι το κόμμα αυτό προπαγανδίζει την παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης, διακηρύσσει την «τουρκική ταυτότητα» των κατοίκων της περιοχής, είναι σε ανοικτή γραμμή με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και διαμαρτύρεται για τη δήθεν καταπίεση και για τα δήθεν δεινά των κατοίκων της μειονότητας.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι, μετά τη μετατροπή της βυζαντινής Μονής της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί, τώρα οι μουσουλμάνοι, με αφορμή και το άνοιγμα του Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη (για το οποίο προειδοποιήσαμε πλειστάκις πως δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο), ζητούν την αποκατάσταση και τη λειτουργία όλων των οθωμανικών τεμενών σε όλη τη χώρα, και μάλιστα προσφέρονται να βοηθήσουν και οικονομικά. Μας προσβάλλουν κιόλας.

Και βεβαίως αίφνης η κυβέρνηση, τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης και η Δικαιοσύνη που έδωσε άδεια συμμετοχής σε αυτό το κόμμα στις ευρωεκλογές ανακαλύπτουν ότι στις τάξεις τους, με αφορμή τους ψευτομακεδόνες, αλλά όχι μόνο, φιλοξενούνται επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί.

Αλυτρωτισμοί εις βάρος της πατρίδας μας. Αλυτρωτισμοί που υποκινούνται από τα Σκόπια, το κόμμα του εθνικιστή Γκρούεφσκι με την ανοχή, δυστυχώς, του Σέρβου Βούτσιτς, ως εκδίκηση για τη στάση μας στο Κοσσυφοπέδιο.

Δεν έχω διάθεση να ρωτήσω πολλά σήμερα τα πολιτικά κόμματα και τη Δικαιοσύνη, παρά μόνο ένα: Ήλεγξαν εξονυχιστικά τα καταστατικά κάθε κόμματος και κομματιδίου που υποτίθεται αποτελεί μέγα κίνδυνο για τη δημοκρατία, προκειμένου να αποκλείσουν καθετί πατριωτικό και δεξιό από τις προσεχείς ευρωεκλογές; Ακόμα και κόμμα που έφερε τον τίτλο «Της Ελλάδος παιδιά».

Οι κύριοι Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Χαρίτσης κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο υπομνήματα με αναλυτικές δηλώσεις των «πραγματικών» αρχηγών τους (Κασιδιάρης) και των στελεχών τους, καθώς και τα βιογραφικά υποψήφιων βουλευτών τους μέχρι ρίζας οικογενειακού δένδρου για να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πράγματι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και πρέπει να αποκλειστούν από τις ευρωεκλογές.

Αλήθεια, τις δηλώσεις κατά της Ελλάδος, που φαίνονται ότι έχουν κάνει κατά καιρούς τα μέλη αυτού του μουσουλμανικού κόμματος, τη δραστηριότητα των ηγετικών στελεχών σε τακτικές επισκέψεις τους στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, τις παλαιότερες φωτογραφίες τους πίσω από τη σημαία ανεξαρτησίας της αυτόνομης Δυτικής Θράκης (για τις οποίες, όταν δημοσίευσα στις ευρωεκλογές του 2014, δέχτηκα και απειλητικές ανακοινώσεις εκ μέρους τους) έκανε τον κόπο κανένας να τις διερευνήσει και να ζητήσει τη μη ανακήρυξή του;

Κανένας Αλιβιζάτος, κανένας Μητσοτάκης, κανένα τμήμα του Αρείου Πάγου έψαξε να βρει τον πραγματικό αρχηγό αυτού του κόμματος; Έψαξε να βρει γιατί, όπως και το 2014 και το 2019, στοχεύουν με το άθροισμα των μουσουλμανικών και τον ψευτομακεδονικών ψήφων να αναδεικνύονται πρώτο κόμμα στη Ροδόπη και τη Ξάνθη και να καταγράφουν ποσοστά σε νομούς της Μακεδονίας προκειμένου να ισχυρίζονται ότι έχει ανατραπεί ο πληθυσμιακός συσχετισμός της Συνθήκης της Λωζάννης; Ή κοιμούνται εντελώς όρθιοι; Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι αυτό συμβαίνει!

Ή μήπως στο μυαλό τους έχουν να απαγορεύουν μόνο τη συμμετοχή κομμάτων που βάλλουν κατά της δημοκρατίας, αλλά να επιτρέπουν τη συμμετοχή κομμάτων που με τη… συμπερίληψη αλυτρωτικών υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά τους βάλλουν κατά της πατρίδας μας;

Σταματώ εδώ. Γιατί η υποκρισία δεν αντέχεται. Ούτε η άγνοια ούτε η βλακεία.

Με την αδιαφορία που επιδεικνύουμε ως χώρα, στο τέλος κάποιοι από την πολιτική μας ηγεσία «θα τους δώσουν και το σκοινί για να μας κρεμάσουν», για να αμφισβητήσουν την εδαφική ακεραιότητα της Θράκης και της Μακεδονίας, την οποία στα λόγια βεβαίως υπερασπίζονται. Αλλά στην πράξη…

 1. Υπάρχουν στιγμές που βγάζουν πόνο, οργή, θυμό, τάση προς εκτόνωση, όχι γιατί αυτά που διαβάζουμε προκαλούν πόνο , αλλά για τόσα χρόνια που σπαταλήθηκαν με τόσα ψέματα και παραπληροφόρηση.
  Μέχρι και σήμερα η ενημέρωση διαλαλεί πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά και πως μια μειοψηφία του πληθυσμού θέλει να βλέπει και να προκαλεί προς το αντίθετο.
  Και αίφνης έρχεται μόνη της η ερώτηση σε τι ποσοστό ο Ελληνικός Πληθυσμός αντιλαμβάνεται εάν πράγματι βαδίζουμε σε δρόμο ελεύθερης χώρας η το αντίθετο.
  Σε τι ποσοστό ο Ελληνικός Πληθυσμός εμπιστεύεται όλα αυτά που συμβαίνουν για ψήφους και καρέκλες και ουδόλως αντιλαμβάνεται το αύριο, την ασφάλειά του, την ελευθερία του.
  Διαβάζουμε λοιπόν πως υπάρχει,
  Το αμιγώς μουσουλμανικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας της Θράκης
  Πως ο Ράμμα από Αλβανία θα έρθει στην Ελλάδα και μάλλον κόμμα Αλβανικής μειονότητας προμηνύεται.
  Πως η Αθήνα έχει υπογράψει <> μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας
  Από την άλλη το Βόρειο τμήμα της Κύπρου παραμένει υπό κατοχή 50 χρόνια και η αναφορά Ερντογάν για λύση του Κυπριακού σύμφωνη με τις «πραγματικότητες» στο νησί δημιουργεί πολύ σοβαρή ανησυχία για τα σχέδια της Τουρκίας στα Κατεχόμενα.
  Πως ο Ελληνικός Πληθυσμός έχει μειωθεί επικίνδυνα και πως κάποιες περιοχές ερημώνουν έως αφανισμού.
  Πως η χώρα μας έχει αποκτήσει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και πως η οικονομία μας παραμένει σε ανοδικά επίπεδα.
  Από την άλλη κάθε τρις και λίγο βγαίνουμε στις αγορές με ομόλογα και επόμενα χρέη.
  Εντάξει το προσδόκιμο ζωής όσο και να είναι παρατεταμένο προδιαγράφει ημερομηνία λήξεως. Αφού πεθάνουμε εμείς οι επόμενοι ας τα χρεωθούν λοιπόν.
  Αλλά ποιος είναι ο σκοπός, πρώτα η χώρα και η ανεξαρτησία της και έπονται όλα τα άλλα, η μήπως μας κυβερνούν εξωγενείς παράγοντες έως ότου μας παραδώσουν σε επόμενα χέρια συμμάχων, φίλων, εταίρων κ.ο.κ. διότι μέχρι και στο σήμερα έχουμε αποδειχθεί μη ικανοί, μη κατάλληλοι, μη ώριμοι ώστε να θέλουμε να ζούμε ως ανεξάρτητοι χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται?
  Όταν μία κυβέρνηση κρίνεται όχι κατάλληλη η πράγματι έχει αποτύχει στο έργο της της στέλνει στο σπίτι της.
  Όταν δημιουργείς τέτοιες συνθήκες ότι αυτή η έως επικίνδυνη κυβέρνηση εκλέγεται και ξανά εκλέγεται και ξανά εκλέγεται, ψάξε να βρεις το λάθος σου.
  Αυτές τις συνθήκες βεβαίως δεν τις προκαλεί ο απλός πολίτης, ο οποίος διαβάζει ώστε να μορφωθεί και βρίσκεται διαρκώς στην κατιούσα των γεγονότων, αλλά τα επωμίζεται και στις δικές του πλάτες ως φόρο τιμής για την πατρίδα.
  Θαρρώ πως ο εμπαιγμός έχει χαθεί πέρα από όρια και πέρα από γραμμές απαγόρευσης.

 2. Το ζήτημα που προέκυψε «Για τον κομματικό σχηματισμό ονόματι« μουσουλμανικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας της Θράκης, το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα περιλάβει στα ψηφοδέλτιά του και ψευτομακεδόνες των Σκοπίων.»Είναι όντως πολύ σοβαρό Και συνιστά- οχι άλλο ενα χαστούκι -και στους ελληνες και δη σε εκείνους που πίστεψαν οτι η ΝΔ είναι η «μόνη πατριωτική παράταξη »Αλλά γροθιά στο πρόσωπο ολων εκείνων ..Που τώρα νιώθουν μουδιασμένοι Και μαζί τους ολόκληρη η Χωρα …..
  Ομως στο να θεωρούμε οτι μια συνιστώσα του πρώην σύριζα εκανε όλη την ζημιά, είναι πεδίο αμφισβήτησης της κοινής λογικής και συνιστά πλέον πεδίο διαφωνίας Συν τοις άλλοις, ειναι άδικο να θυμώνουμε με τον Χαρίτση και την Νεα αριστερά…Διότι κινούταν με βάση την δική τους κοσμοθεωρία …Ποτε δεν έκρυψαν ποτέ δεν διακηρρυταν άλλα πράγματα απο εκείνα που πίστευαν. Τα έλεγαν τα λένε φανερά. Κοντολογής οι άνθρωποι αυτοί ήταν και ειναι ειλικρινείς Γνωρίζουμε ποιοι είναι τι πιστεύουν και για αυτό πήραν εκείνα τα ποσοστά στις τελευταίες εκλογές
  Τώρα πώς θα πράξει η κυβέρνηση της ΝΔ; Τι να σκέφτεται άραγε α ο νύν πρωθυπουργός ; Με τι δύναμη θα πάει να συζητήσει με τον Ερντογάν; Με τον Ράμα που έρχεται στις 12 ;
  Επίσης Ολοι εκείνοι που κατέβηκαν τότε στις πλατείες φωνάζοντας κατά του Τσίπρα και της Συμφωνίας της λίμνης Πως θα νιώθουν άραγε ;
  Ολοι μας νιώθουμε οτι απο σήμερα η συμφωνία του 18 θα παύσει να υπάρχει Στα σκόπια βγήκε Δεξιο-ακροδεξιό κόμμα Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν ό,τι το καλύτερο Ομως ήταν ενα ανάχωμα Είτε αρέσει είτε όχι δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια Τωρα με τις εξελίξεις που τρέχουν η συμφωνία των Αθηνών θα εχει την ίδια κατάληξη με την συμφωνία των Πρεσπών ………
  Παράλληλα πως μελλοντικά θα εμποδιστεί η συμμετοχη αυτού του σχηματισμού ; Ως προς τί; Τώρα που το department και η ΕΕ μας παρακολουθούν με το μικροσκόπιο εαν τα δικαιώματα εκείνων ως πολιτών θα είναι σεβαστά; Τι θα κάνει τωρα η Δικαιοσύνη ;
  Απο πίσω δεν ειναι ο κασσιδιάρης και ο εκάστοτε κασσιδιάρης Ο οποίος ομολογουμένως εβαλε στην ουσία τρικλοποδιά και τα μπέρδεψε όλα Δεν είναι ο Νατσιός και οι υποστηρικτές του Δηλ άνθρωποι της εκκλησίας με αυστηρό πρόγραμμα και νοοτροπία Ούτε το κίνημα των Φτωχών (που αδίκως κόπηκε )
  Είναι οι άλλοι οι πραγματικά δυνατοί Οι δυνατοί παίκτες εκείνοι που κρατούν στα χέρια τους την ειρήνη και γράφουν την μετέπειτα ιστορια του δύστυχου πλανήτη. Θα μπορέσει άραγε η ελληνική δικαιοσύνη να τους κόψει το βήχα σε όλους αυτούς ; Οπως έκαναν μέχρι τώρα σε κόμματα κομματίδια πιστευτά και απιστευτα ;
  «Κανένας Αλιβιζάτος, κανένας Μητσοτάκης, κανένα τμήμα του Αρείου Πάγου έψαξε να βρει τον πραγματικό αρχηγό αυτού του κόμματος; Έψαξε να βρει γιατί, όπως και το 2014 και το 2019, στοχεύουν με το άθροισμα των μουσουλμανικών και τον ψευτομακεδονικών ψήφων να αναδεικνύονται πρώτο κόμμα στη Ροδόπη και τη Ξάνθη και να καταγράφουν ποσοστά σε νομούς της Μακεδονίας προκειμένου να ισχυρίζονται ότι έχει ανατραπεί ο πληθυσμιακός συσχετισμός της Συνθήκης της Λωζάννης;» Η απάντηση ειναι σαφής κατανοητή και δη καταφατική Ομως τίθεται ενα ερώτημα; Αν το κόμμα αυτο βγεί με έδρες στην ευρωβουλή αλλά και στις εθνικές κάλπες, θα έχει την ακόλουθη ιστορία και την κατάληξη των «σπαρτιατών»; Τι θα κάνει το Εκλογοδικείο; Θα τους πεί να περιμένουν στην σειρά έχουμε τους «σπαρτιάτες; »
  Τι θα κάνει τωρα «η μόνη πατριωτική παράταξη »η οποια διακύρρητε αυτο μια ολόκληρη ζωή; Τι θα κάνουν τωρα οι βουλευτές που πολλοί εξ αυτών προέρχονται απο την Βορεια Ελλάδα; Οι πρώην πρωθυπουργοί ;
  Το μόνο που ευχομαστε σε όλους εκείνους που την συγκροτούν είναι εκείνο που έλεγε ο Κλούνει σε μια ταινία του (συριάνα) «Καληνύχτα και καλή τύχη »

 3. Να κλείσει άμεσα το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Θα είναι το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για να μην έχουμε συμπεριφορές που προκαλουν όλους τους Θρακιώτες και όλους τους Έλληνες. Ποιος θα τολμήσει να το κάνει; οεο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Πάμε για συνεργασία στο Αιγαίο;

Το πρακτορείο «Ανατολή», το επίσημο όργανο κρατικής προπαγάνδας της Τουρκίας, τις 17/6/2024 δημοσίευσε συνέντευξη του Μαρίνου Γιαννόπουλου, που είναι...

Οι ιδέες έχουν δύναμη

Τo βράδυ των εκλογών της 9ης Ιουνίου οι άμεσοι συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ετοίμασαν μία δήλωση που...

Το τέλος του μητσοτακικού εθνομηδενισμού σηματοδοτεί η πατριωτική συμμαχία Σαμαρά-Καραμανλή

Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για...

«Απίστευτα πράγματα, χωρίς έλεγχο και χωρίς αντίδραση»

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου και όλα μοιάζουν να παραμένουν ίδια κι όμοια, σαν...