Μάθανε πως…

Του Χρήστου Μπολώση

Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι ότι έχω ψηλώσει δέκα μπόγια από τη μεγαλοψυχία που επιδεικνύει η πατρίδα μου. Τα πάντα όλα τα συγχωρεί.

Αυτό βέβαια μπορεί να δείχνει και μία υπεροχή («Ρε, δεν πά’ να λέτε ό,τι θέτε. Εγώ είμαι πανίσχυρος και δεν σας φοβάμαι), αλλά μπορεί και να είναι κιότεμα («χμμ, ξέρετε, ας μη μιλήσουμε τώρα…»).

Στη Χίο σε αγώνα βόλεϊ αναρτήθηκε τουρκική σημαία με φωτογραφία του Κεμάλ. Ουδεμία αντίδραση.

Στην Μπουρδοβίζιον, τα δύο χορευτές (προσέξατε το «τα»;) της Σάττι δήλωσαν «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης». Φυσικά, μετά, με ένα σωρό βλακείες, θεώρησαν ότι απευθύνονται σε βλάκες και προσπάθησαν να τα μαζέψουν. Κι αυτών… παρανοήθηκαν οι δηλώσεις!

Η νέα πρόεδρος των Σκοπίων απειλεί να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εδώ που τα λέμε, ευτυχώς, διότι αν περιμέναμε κάτι τέτοιο από τους δικούς μας, σωθήκαμε.

Τέλος, ο Ράμα, που δεν μπορούσαμε να του απαγορεύσουμε να βγάλει τον σκασμό, σε προεκλογική συγκέντρωση μέσα στην Αθήνα (οι εκλογές γίνονται τον Απρίλιο του 2025, άρα θα μας ξανάρθει 2-3 φορές…) είπε: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο και στους Αλβανούς».

Πώς το είχε πει, ρε παιδιά, ένας αρχαίος Ινδοκινέζος σοφός την εποχή της δυναστείας των Μινγκ; «Μάθανε πως γ@@@ε, πλακώσανε κι οι γύφτοι». Σωστός ο νεαρός.

  1. Παρακαλώ, παρακαλώ…
    Ρομά!!!!!
    Πλακώσαν κι οι Ρομάδες !!!
    Λίγο τάκτ δεν βλάπει κύριε συντάκτα. ε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Όλα καλά, όλα ανθηρά…

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν σχετικά με την «αναδόμηση» της κυβερνήσεως. Επομένως, τυχόν άλλα μάλλον θα εκνευρίσουν. Όμως, μερικές...

Κυβέρνηση για καλαμάκια και μπουκάλια

Ο Τσίπρας έβαλε κερατόσημο στις σακούλες του σούπερ μάρκετ, δημιουργώντας ένα επιπλέον πάγιο έξοδο στα νοικοκυριά, με το πρόσχημα...

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με κοινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και του...

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το δελτίο τύπου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και φυσικού ηγέτη της παράταξης, Κώστα...

Οι… ευρωπαϊκές μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη

Κι όμως, η εμπλοκή που προέκυψε νυχτιάτικα και η σύγχυση που επακολούθησε για τη μοιρασιά των θέσεων στην Ευρωπαϊκή...