Ο Πλεύρης αποκηρύσσει τον πατέρα του και αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, για να σώσει την καρέκλα του

Έσπευσε να σώσει την καρέκλα του ο υπουργός Υγείας και γιος του «πατέρα του ελληνικού νεοφασισμού»,

Οργή στο πανελλήνιο προκάλεσε η κίνηση του δικηγόρου των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Πλεύρη να χαιρετήσει τη χαροκαμένη μάνα του ΠαύλουΜάγδα Φύσσα με ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο.

Φυσικά, ο κ. Πλεύρης, γνωστός για τις ακροδεξιές θέσεις του, έχοντας χαρακτηριστεί «πατέρας του ελληνικού νεοφασισμού», δεν έπαψε λεπτό να δηλώνει ναζιστής, όπως έκανε μάλιστα και πρόσφατα, μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Μετά το κύμα αντιδράσεων για το θράσος του πατέρα του υπουργού Υγείας, ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το ΛΑΟΣ, εισχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, έσπευσε να αποκηρύξει τον πατέρα του και… αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, προκειμένου να μην χάσει τη θέση του. 

«Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του, που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει. Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους, ο πρώτος ότι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα και ο δεύτερος μπροστά σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Κατανοώ το υπόβαθρο της σκληρότητας του πολιτικού απέναντι σε γέροντες και υγειονομικούς, όμως δεν το αποδέχομαι.
    Οι ρίζες του προβλήματος έχουν μεγάλο βάθος, η παιδεία με τη μόνιμη αλλαγή της συμπεριφοράς που παρέχει δίνει την επιφανειακή μόνο αποστασιοποίηση, δεν αλλάζει όμως το χαρακτήρα, αυτός έχει ήδη διαμορφωθεί από την περίοδο της εφηβείας και τελικά να που έκανε και τη ζημιά.
    Κάτι ήξεραν όσοι έλεγαν πάρε σκύλο από μαντρί και γυναίκα από σόι.
    Σημείωση: πλήρωσα με τη γυναίκα μου τη σκληρότητα του ανθρώπου, το πρόστιμο αρνούμαι να το πληρώσω, συνεχίζω να είμαι ελεύθερος.

  2. Πρώτα απαρνήθηκε εαυτόν και Καρατζαφέρη με τη μεταγραφή του στη ΝΔ, τώρα απαρνείται και τον γεννήτορα του. Φαντάζεστε τότε σε τι υπόληψη έχει τον ελληνικό λαό, τον οποίο ορκίσθηκε να υπηρετεί !!

  3. Τον πείραξε ο χαιρετισμός του υπέργηρου πατέρα του, η δική του πολιτική τύπου Μέγκελε με τις υποχρεωτικότητες και τα πρόστιμα των γερόντων δεν τον πείραξαν; Μόνο ο υπουργός μας και ο Μέγκελε εφάρμοσαν τελικά τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, η δε ενέργεια του κ. Υπουργού ήταν χειρότερη του ναζιστή γιατρού, λειτούργησε με ειδικό νόμο, τον οποίο κατάρτισε ο ίδιος και ψήφισε η Βουλή.
    Όσο για το πεδίο εφαρμογής, ο υπουργός έβλαψε με απειλές και πρόστιμα τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηλικία του πατέρα του και τους υγειονομικούς, αντίθετα ο Μέγκελε, ασχολήθηκε με λιγότερους ανθρώπους και πάντως όχι με τους απόμαχους της ζωής.
    Ο χαιρετισμός δηλαδή τον μάρανε ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Οι Πρέσπες ως Ίμια και το μοντέλο του Τιρόλο

Ο πρωθυπουργός γύρισε ικανοποιημένος από την περιοδεία του στη Μακεδονία και τη Θράκη. Θεωρεί ότι ανέκτησε μέρος της πολιτικής...

Αχ, αυτός ο μέσος Έλληνας πολίτης, θέλει πολύ Μητσοτάκη ακόμη για...

Δύο απόπειρες ανωτάτων κυβερνητικών αξιωματούχων έλαβαν χώρα σε μεσοδιάστημα λιγότερο των επτά ημερών. Το πιο ύποπτο; Σε δύο νευραλγικές...

Αν μαυριστεί στις 9 Ιουνίου…

Σκιάζεται από το ενδεχόμενο μαύρισμα της 9ης Ιουνίου ο Μητσοτάκης και μηχανεύεται ραδιουργίες προς ανάκτηση της λαβωμένης κυριαρχίας του....

Τι μαγειρεύει ο κ. Γεραπετρίτης;

Στις αρχές Απριλίου τρεις υπουργοί, οι κ. Σκυλακάκης, Γεραπετρίτης και Αυγενάκης, εξήγγειλαν τη χωροθέτηση δύο «εκτεταμένων» θαλάσσιων πάρκων, το...