«Ό,τι δεν κατάφερε ο Ιμπραϊμάκης το τελείωσε ο Μητσοτάκης»

Η άδεια εργασίας σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα,
κυρίως μουσουλμάνους, και η σταδιακή μετατροπή της σε ισλαμική χώρα θα επιφέρουν μεγάλα δεινά

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Ο Ιμπραήμ Πασάς, αφού πρώτα ξεχειμώνιασε στην Κρήτη, αποβιβάστηκε με στρατό στον Μοριά το 1825 για να καταπνίξει την Επανάσταση. Ο σκοπός του ήταν να μεταφέρει τους επιζήσαντες Μοραΐτες στην Αίγυπτο, για να διδάξουν τους φελάχους την καλλιέργεια της αμπέλου, και ταυτόχρονα να εποικίσει τον Μοριά με Αιγυπτίους.

Η καταστροφή που επέφερε ήταν τέτοιου μεγέθους, ώστε ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι στη Μεσσηνία χαρακτηρίζουν μια πανωλεθρία με τη φράση «από δω πέρασε ο Μπραΐμης» ή «τίποτα δεν άφησε όρθιο ο Αράπης». Από την παραμονή του στη νήσο αντίστοιχες φράσεις θα είχαν και στην Κρήτη, μόνο που εκεί θα αντικαθιστούσαν τη λέξη «Μπραΐμης» με «Ιμπραϊμάκης» και το «Αράπης» με «Αραπάκης».

Η άδεια εργασίας σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, κυρίως μουσουλμάνους, και η σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε ισλαμική χώρα θα επιφέρουν μεγάλα δεινά, ώστε είναι πιθανόν οι εναπομείναντες αυτόχθονες στο μέλλον να περιγράφουν τις τραγικές καταστάσεις με τη φράση: «Ό,τι δεν κατάφερε ο Ιμπραϊμάκης το τελείωσε ο Μητσοτάκης».

Όμως ο πρωθυπουργός υπήρξε ειλικρινής προεκλογικά, ανεξαρτήτως της αντίληψης των οξυδερκών ψηφοφόρων του. Πράγματι, η Ν.Δ. ποτέ δεν αναφέρθηκε στο «λαθρομεταναστευτικό» ή στη κρυφή της ατζέντα περί «μουσουλμανικού εποικισμού». Μετά τις εκλογές ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι «αντινατιβιστής», δηλαδή αντι-Έλληνας, και επίσης ότι «είναι υπερήφανος που η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική (ισλαμική) χώρα».

Ο Καιρίδης επίσης εξεστόμισε ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», ενώ η μετάλλαξη του Γεωργιάδη από Σαλαμινομάχο σε Ισλαμομάχο βοήθησε στην κατάποση του πικρού ποτηρίου από τους δεξιούς ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Δυστυχώς, όμως, αυτό που απέκρυψε ο Μητσοτάκης από τον επίσης οξυδερκή ελληνικό λαό είναι ότι επί τη βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας κάθε μουσουλμάνος με άδεια εργασίας θα έχει το δικαίωμα να φέρει στην Ελλάδα την οικογένειά του, δηλαδή οι Αφρικανοί τις μέχρι τέσσερις γυναίκες τους, τα παιδιά τους (τέσσερα κατά μέσον όρο από κάθε γυναίκα), τους γονείς τους, την πεθερά τους, τα ξαδέλφια τους και όσους άλλους συγγενείς θα επιτρέψει ο Μητσοτάκης να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Δηλαδή σύντομα θα αφιχθούν στην Ελλάδα καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες μουσουλμάνοι έποικοι. Το πρόβλημα όμως δεν τελειώνει εδώ. Πού θα βρεθούν οι οικονομικοί πόροι και κυρίως πού θα στεγαστούν οι οικογένειές τους. Στις βίλες και στα δεκάδες σπίτια του Μητσοτάκη; Μάλλον όχι.

Για να μην ακολουθηθούν οι πρακτικές του Λιβάνου το 1970, όταν οι Παλαιστίνιοι πέταγαν με τη βία τους χριστιανούς από τα σπίτια τους, οι έποικοι θα στεγαστούν στα κατασχεμένα ακίνητα από τη ληστρική φορολογία και τα funds των βουλευτών της Ν.Δ. και ακολούθως θα μεταπωληθούν σε «γαλαζαίους» και «ζαίους» για χρηματοδότηση στέγασης από ΜΚΟ.

Ταυτόχρονα, ο Μητσοτάκης ετοιμάζει οικιστικά προγράμματα με τους δήμους. Προς αυτή την κατεύθυνση η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη είχε προτείνει «οι μετανάστες να στεγαστούν στα εγκαταλειμμένα χωριά για να ξαναζωντανέψει η Ελλάδα», έστω και με μπούρκα.

Επίσης, στις χώρες της Ευρώπης η πλειονότητα των μουσουλμάνων και ιδίως οι γυναίκες δεν εργάζονται, ζώντας με επιδόματα. Ποιος όμως θα πληρώνει τα επιδόματά τους στην Ελλάδα;

Πρωτίστως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, που ήδη σιτίζουν δημοσίους υπαλλήλους, πρωθυπουργούς και τις οικογένειές τους, βουλευτές, κομματόσκυλα, «ευπαθείς», καθώς και όλα τα «εύοσμα άνθη του αγρού».

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μητσοτάκης πρόσφατα αύξησε τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών, όπως και τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, και ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αύξηση του προϋπολογισμού για το «Μεταναστευτικό».

Όμως ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να ανησυχεί για τη δυστοπία που υλοποιεί. Είναι βέβαιον ότι στις προσεχείς ευρωεκλογές ο οξυδερκής ελληνικός λαός θα τον προικίσει όχι με το ταπεινό 41%, αλλά με ένα αξιοπρεπέστατο 82%.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

50 χρόνια μεταπολίτευσης: Η παρακμή της Ελλάδας

Απόψε η κα Σακελλαροπούλου γιορτάζει τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης και της δημοκρατίας, υποτίθεται, με μια όμως εξόχως αντιδημοκρατική...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....

Η μιζέρια σαν μια βελούδινη βδέλλα στο κορμί τους

Παραδόπιστα και «φανφαροπρεπή» ανθρωπάκια, που χωρίς το χρήμα και μερικές περγαμηνές συνήθως αναντίστοιχες των πραγματικών γνώσεών τους ξέρουν καλά...