Ενός κακού μύρια έπονται…

Οι υποσχέσεις της κυβερνήσεως ότι θα εργασθεί για να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα, δυστυχώς, ταυτίζονται με νομοθετήσεις προσβάλλουσες τη μητρότητα και τη γυναίκα

Της Μαρίας Γιαλαμά

Εψηφίσθη το περιέργων προθέσεων και σκοπών νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, και η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί και να προκαλεί με αποφάσεις καλύπτουσες τα ζητούμενα της woke ατζέντας. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια η υπουργός τουρισμού εδήλωσε ότι «στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ο πλέον φιλικός τουριστικός προορισμός για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα».

Υπέγραψε, δε, η ίδια σε ειδική εκδήλωση με τον οργανισμό Queer Destinations μνημόνιο συνεργασίας, ώστε να γίνουν οι επιλογές των καταλλήλων χώρων και περιοχών και να γίνει καταγραφή τους από τον εν λόγω οργανισμό, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ομοφυλόφιλοι για το πού μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, σε χώρους που θα ικανοποιούν τα κριτήριά τους. Στο πλαίσιο δημιουργίας του ελκυστικού αυτού κλίματος, απεφάσισε και το ανακοίνωσε περιχαρής ότι το υπουργείο της θα αναλάβει την προώθηση με διαφόρους τρόπους του ΕuroPride 2024, που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα. Προφανώς, απεφάσισαν οι άριστοι ότι οι φόροι των Ελλήνων μπορούν να διατίθενται, προκειμένου το παρά φύσιν να γίνει αποδεκτό ως κατά φύση από την πλειοψηφία των Ελλήνων. Μη πτοούμενοι από την κακής αισθητικής εικόνα που προβάλλουν αυτού του είδους οι παρελάσεις, λεγόμενες και «παρελάσεις υπερηφάνειας», απεφάσισαν να τις προωθήσουν φορτικά.

Οι υποσχέσεις της κυβερνήσεως, ότι θα εργασθεί για να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα, δυστυχώς, ταυτίζονται με νομοθετήσεις προσβάλλουσες τη μητρότητα και τη γυναίκα. Ταυτίζουν ακρίτως το υγιές με το νοσηρό και εξυπηρετούν προτάγματα του δικαιωματισμού όλων των επιπέδων. Η διαρκής ενασχόληση με την ικανοποίηση αιτημάτων των εχόντων σεξουαλικές παρεκκλίσεις ατόμων, υπό το πρόσχημα της ισότητος, είναι προκλητική. Πρώτον, διότι πρόθεση των ατόμων αυτών είναι να επιβάλλουν τα «θέλω» τους ως δικαιώματα, επικαλούμενα την ισότητα και, δεύτερον, διότι το να ικανοποιεί μία κυβέρνηση το αίτημα μίας μειοψηφίας, μη λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ενστάσεις της πλειοψηφίας αλλά και τους εκ της φύσεως υπάρχοντες νόμους, είναι παρά φύσιν και αποτελεί βαθιά αντιδημοκρατική πράξη.

Απεχθές σενάριο

Επιπλέον, το υπουργείο Εργασίας απεφάσισε να δίνει το λεγόμενο επίδομα μητρότητος και στα ζεύγη ομοφυλοφίλων που αποκτούν κοινό παιδί (δεν λέει για τον τρόπο αποκτήσεώς του), στον έναν εκ των δύο γονέων που θα υποδειχθεί από το ζεύγος. Αναρωτιέται κανείς αν όλα αυτά τα πέραν της κοινής λογικής είναι αποκυήματα νοσηρώς διαταραγμένων εγκεφάλων ή αποτελούν μέρος ενός απεχθούς σεναρίου. Η άδεια λοχείας, η άδεια μητρότητος και οι όποιες παροχές δίδονται έχουν ως σκοπό την ανακούφιση και τη στήριξη της ταλαιπωρημένης μητέρας από την εννεάμηνη κύηση, τον τοκετό και τη λοχεία. Το να σπαταλώνται οικονομικοί πόροι για άτομα που δεν υπέστησαν αυτήν τη βάσανο και είναι καρικατούρες, κατ’ ευφημισμόν μητέρες, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Απαράδεκτο είναι και το να εξισούται κάθε ανταλλακτικής ή και εμπορεύσιμης μορφής διαδικασία με αυτήν της γεννήσεως ενός παιδιού από γυναίκα και άνδρα που ξεκινούν τη δημιουργία οικογενείας. Η εμμονή να ταυτίζουν τον όρο οικογένεια με ό,τι νοσηρό προκύπτει από τη βούληση και μόνον παρεκκλινόντων σεξουαλικώς ατόμων αποτελεί πρόκληση και ύβρη για τον επί χιλιετίες λειτουργούντα θεσμό της οικογενείας. Θεσμός που δημιουργείται από τον άνδρα-πατέρα, τη γυναίκα-μητέρα και τα παιδιά τους, προϊόντα της ψυχικής και της σωματικής τους ενώσεως. Γενικώς, η όλη διαμορφωθείσα κατάσταση, που εξυπηρετείται με ιδιαιτέρα σπουδή, δείχνει εκπλήρωση κυβερνητικών δεσμεύσεων σε έξωθεν εντολείς, αγνώστων διαθέσεων και προθέσεων. Η ανάγνωση και μόνον του ΦΕΚ για την ισότητα στον πολιτικό γάμο δείχνει το ανισόρροπον του πράγματος: «Σε περίπτωση απόκτησης κοινού παιδιού από ομοφυλόφιλους συζύγους, ο δικαιούχος της ειδικής παροχής του παρόντος γονέας καθορίζεται με κοινή δήλωση των συζύγων προς τον ηλεκτρονικό εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης. Στην περίπτωση αυτή, ο δικαιούχος γονέας δικαιούται να μεταβιβάσει ως εφτά μήνες από την ειδική παροχή προς τον άλλον γονέα, ανεξαρτήτως αν αυτός εργάζεται με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή αυτοαπασχολούμενος ή αγρότης».

Απαξίωση της μητρότητος 

Με τέτοιες πρακτικές απαξιώνεται ουσιαστικά ο ρόλος της μητρότητος και της πατρότητος, εξισούμενος με εναλλασσόμενους ρόλους μεταξύ δύο του ιδίου φύλου ατόμων που απέκτησαν δι’ αγνώστου τρόπου παιδί. Η λέξη και μόνον «κοινό τέκνο» για γονείς μη γεννήτορες αποδίδει πλήρως το παρά φύσιν, προσδιορίζοντας απόκτημα μέσω οικονομικής συναλλαγής, και όχι ανθρώπινη ύπαρξη, προερχομένη από την ένωση ανδρός και γυναικός με κινητήριο την αγάπη. Απόδειξη του στρεβλού του όλου δημιουργήματος είναι ότι το πρώτο αίτημα για εγγραφή στα δημοτολόγια τέκνου ζεύγους ομοφυλοφίλων, σύμφωνα με τα αναγραφέντα στον Τύπο, αφορά παιδί που απεκτήθη μέσω παρένθετης μητέρας στο εξωτερικό. Ο ασκός του Αιόλου της υποτιμήσεως της ανθρώπινης ύπαρξης άνοιξε.

Αδιανόητο προβάλλει στη χώρα του Πλάτωνος, του Αριστοτέλους, του Σωκράτους, του Ιπποκράτους, του Ευκλείδου, του Δημοκρίτου και των τεραστίων παρακαταθηκών που κληροδότησαν οι σύγχρονοι κυβερνώντες περί άλλων να τυρβάζουν. Ως πιόνια απαιδεύτων νεοταξιτών, προσπαθούν, θέτοντας σε αχρηστία ό,τι ελληνικό, να εξυπηρετήσουν τη woke culture, στοχεύοντας στη διάσπαση του κοινωνικού ιστού. H διαιώνιση του έθνους, μέσω υγιών παραγωγικών δράσεων, ουδόλως τους απασχολεί. Μία ευτελής οικονομική συναλλαγή, προτάσσοντας το παρεκκλίνον ως ιδιαιτέρως σημαντικό για την οικονομία, τους αρκεί. Δυστυχώς, διακατέχονται από τη βεβαιότητα ότι δεν θα λογοδοτήσουν για τις καταστροφικά εθνικές πολιτικές τους.

Εν ολίγοις, το να γίνει η Ελλάδα της Ορθοδοξίας σεξουαλικός προορισμός, όπως χώρες της Ν. Ασίας για διαταραγμένα άτομα, το θεωρεί μεγίστη επιτυχία η αρμοδία υπουργός. Μόνη ελπίδα οι κεραυνοί του Διός να πέσουν επί των κενών περιεχομένου κεφαλών των «ειδημόνων». Καλόν είναι, βεβαίως, να γνωρίζουν όλοι ότι την ύβριν ακολουθούν η άτις, η νέμεσις και η τίσις. Η ύβρις, δυστυχώς, προεκλήθη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Οικολογικό τσιμέντωμα

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία έκρηξη στην οικοδομή, η οποία οφείλεται κυρίως στο απαράδεκτο νομοθέτημα για την αύξηση των...

Ο επιστήμονας που διάβασε τις στάχτες της Πομπηίας και έφτασε στον...

Μέχρι χθες ο Γκρατσιάνο Ρανότσια ήταν ένας άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Αν και ο Ιταλός ακαδημαϊκός έχει να παρουσιάσει...

Η κλιματική αλλαγή μάς απειλεί

Η φετινή άνοιξη άρχισε στην Ελλάδα με θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή. Στις 6 Απριλίου, σχεδόν έναν μήνα πριν...

Οι θρύλοι που υφαίνουν τη ζωή μας

Απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αριστερά του δρόμου, υπήρχε στις αρχές του 1980 ένα ταβερνάκι, ο...