Κυριάκο… αποχαιρέτα τη, τη δεδηλωμένη που χάνεις

Τουλάχιστον 70 γαλάζιοι βουλευτές διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εκ των οποίων οι 25-30 δε θα το ψηφίσουν ή θα απέχουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «δημοκρατίας».

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

Ότι ο Μητσοτάκης χάνει τη δεδηλωμένη. Κοινώς, πέφτει η κυβέρνηση.

Είδες τι κινδυνεύεις να πάθεις Κυριάκο από τα… προοδευτικά διαπιστευτήρια που απαιτούν οι «εταίροι» μπας και ανοίξουν οι πύλες των Βρυξελλών;

Και μη νομίζεις ότι επειδή δε θα θέσεις κομματική πειθαρχεία στους «αντάρτες» στέλνοντάς τους επί της ουσίας στο καφενείο της Βουλής για ουίσκια ώστε να μην ψηφίσουν, θα μπορείς να παριστάνεις τον ανήξερο κρυμμένος πίσω από τις αριστερές ψήφους.

Η κυβέρνηση θα έχει πέσει. Τελεία και παύλα!

Εκτός κι αν προκαλέσεις τεχνητή κρίση για να προκηρύξεις εκλογές, ώστε να… καθαρίσεις το κόμμα από τους ενοχλητικούς δεξιούς με στόχο να αφήσεις στο πόδι σου τον Χατζηδάκη για να συνεχίσεις να ελέγχεις το φέουδό σου από τας Ευρώπας.

Επικίνδυνα πράγματα Κυριάκο, πολύ επικίνδυνα…!!!

 1. Η δεδηλωμενη δεν χάνεται όταν περνάει με πλειοψηφία από τη βουλή ένα νομοσχέδιο με βάση το σύνταγμα, ασχέτως από ποια κόμματα προέρχεται η θετική ψήφος. Πρόβλημα όμως είναι για το κυβερνών κόμμα, το να μη στηρίζεται από τους βουλευτές του ένα κυβερνητικό νομοσχέδιο. Ο Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Κι όπως φαίνεται ούτε τα βόδια του συριζα του πασοκ της νεοαριστερας και λοιπών δεκανικιων του.

 2. @Παναγιώτης
  Αυτό λέει το κομμάτι. Επί της ουσίας όμως η κυβέρνηση θα έχει πέσει. Ασχέτως αν ο Μητσοτάκης ποιείται την νήσσαν!

 3. Πέρα από τη συμμόρφωση στις ντιρεκτίβες της ευρωπαϊκής ανωμαλίας, οι βενιζελομητσοτακηδες μισούν βαθύτατα την εθνικόφρονα δεξιά και όσα την εκφράζουν με το τρίπτυχο “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”.

  Η επιμονή του μητσ. δεν οφείλεται μόνο στο ότι θέλει να γίνει Ούρσουλα, θέλει και ¨να σπάσει τον τσαμπουκά¨της λαϊκοδεξιάς οριστικά, διόλου τυχαία τσαλακώνει πολιτικά ένα κίβδηλο σύμβολό της στο πρόσωπο του Άδωνη, ώστε να μην υπάρχει αντίδραση στην πλήρη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε μια “ευρωπαϊκή παλιοκοινωνία” κατά το στίχο του Αρη Δαβαράκη.

  Εμπρός για μια ΝΔ με 25% στις Ευρωεκλογές!
  Μη λείψει κανείς, αυτοί επιστολική νοθεία, εμείς να τους θάψουμε στην κάλπη!

 4. τίποτα δε θα γίνει, το ξέρετε. θα πάει για τρίτη θητεία, ως το 2030 που θα τα έχουμε δώσει όλα στους άραβες, στους ισραηλινούς και στους κινέζους με τις ευλογίες των ηπα. Πρέπει να ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός της αποικίας ώστε οι πλούσιοι σαουδάραβες να φέρνουν τα γιοτ τους στο πρώην ελληνικό χωρίς να υπάρχουν φασαρίες. να γίνουν τα καζίνο, τα mega malls, οι ουρανοξύστες και όλα αυτά. Και οι ντόπιοι, όσοι τα λέγαμε θα έχουμε μείνει άστεγοι σε σκηνές στην εθνική οδό αθηνών λαμίας. Οι υπόλοιποι γουστάρουν τρέλα να είναι υποτελείς στους ισχυρούς, άλλωστε μία φορά ραγιάς πάντα ραγιάς. στους πλούσιους άραβες πάντα με την όπισθεν, τους φτωχούς πνίγουμε.

 5. Είναι απαράδεκτο οι βουλευτές που διαφωνούν να μην καταψηφίσουν, αλλά απλώς να απέχουν. Γιατί κύριοι; Ο βουλευτής πρέπει να ψηφίζει κατά συνείδηση, όπως ορίζει το Σύνταγμα και όχι να απέχει. Πάτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά τού ωφέλιμου; Να πείτε στους ψηφοφόρους “να, εγώ δεν ψήφισα”, αλλά όχι και να χάσετε την θεσούλα σας στο κόμμα-μαντρί; Συγγνώμη, αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι αλητεία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ελληνοτουρκικά: Όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης εκτίθενται

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή, μας υπενθύμισε ότι, όσο τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παραμένουν στρατιωτικοποιημένα...

Νηστεία στα πάθη, τόπο στην οργή

Το άρθρο του αρχιδιακόνου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πατέρα Ιωάννη Μπούτση στην «Εστία», με το οποίο άσκησε κριτική στην Πρόεδρο...

Θα βγάλει «κόρακας κοράκου μάτι»;

Καθώς ώρα με την ώρα, μέρα με την ημέρα, εκτοξεύεται ο αριθμός των υπογραφών στο διαδικτυακό ψήφισμα για τα...

Η μέθεξη Σημιταριού και Νεομητσοτακισμού ως η πιο καταστροφική βόμβα στα...

«Δε διανοήθηκα ποτέ να εργαλειοποιήσω εθνικές τραγωδίες για πολιτικό όφελος». Κι όμως! Αυτή η απίστευτη δήλωση ανήκει στον πρωθυπουργό...