Κυριάκο… αποχαιρέτα τη, τη δεδηλωμένη που χάνεις

Τουλάχιστον 70 γαλάζιοι βουλευτές διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εκ των οποίων οι 25-30 δε θα το ψηφίσουν ή θα απέχουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «δημοκρατίας».

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

Ότι ο Μητσοτάκης χάνει τη δεδηλωμένη. Κοινώς, πέφτει η κυβέρνηση.

Είδες τι κινδυνεύεις να πάθεις Κυριάκο από τα… προοδευτικά διαπιστευτήρια που απαιτούν οι «εταίροι» μπας και ανοίξουν οι πύλες των Βρυξελλών;

Και μη νομίζεις ότι επειδή δε θα θέσεις κομματική πειθαρχεία στους «αντάρτες» στέλνοντάς τους επί της ουσίας στο καφενείο της Βουλής για ουίσκια ώστε να μην ψηφίσουν, θα μπορείς να παριστάνεις τον ανήξερο κρυμμένος πίσω από τις αριστερές ψήφους.

Η κυβέρνηση θα έχει πέσει. Τελεία και παύλα!

Εκτός κι αν προκαλέσεις τεχνητή κρίση για να προκηρύξεις εκλογές, ώστε να… καθαρίσεις το κόμμα από τους ενοχλητικούς δεξιούς με στόχο να αφήσεις στο πόδι σου τον Χατζηδάκη για να συνεχίσεις να ελέγχεις το φέουδό σου από τας Ευρώπας.

Επικίνδυνα πράγματα Κυριάκο, πολύ επικίνδυνα…!!!

  1. Η δεδηλωμενη δεν χάνεται όταν περνάει με πλειοψηφία από τη βουλή ένα νομοσχέδιο με βάση το σύνταγμα, ασχέτως από ποια κόμματα προέρχεται η θετική ψήφος. Πρόβλημα όμως είναι για το κυβερνών κόμμα, το να μη στηρίζεται από τους βουλευτές του ένα κυβερνητικό νομοσχέδιο. Ο Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Κι όπως φαίνεται ούτε τα βόδια του συριζα του πασοκ της νεοαριστερας και λοιπών δεκανικιων του.

  2. @Παναγιώτης
    Αυτό λέει το κομμάτι. Επί της ουσίας όμως η κυβέρνηση θα έχει πέσει. Ασχέτως αν ο Μητσοτάκης ποιείται την νήσσαν!

  3. Πέρα από τη συμμόρφωση στις ντιρεκτίβες της ευρωπαϊκής ανωμαλίας, οι βενιζελομητσοτακηδες μισούν βαθύτατα την εθνικόφρονα δεξιά και όσα την εκφράζουν με το τρίπτυχο “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”.

    Η επιμονή του μητσ. δεν οφείλεται μόνο στο ότι θέλει να γίνει Ούρσουλα, θέλει και ¨να σπάσει τον τσαμπουκά¨της λαϊκοδεξιάς οριστικά, διόλου τυχαία τσαλακώνει πολιτικά ένα κίβδηλο σύμβολό της στο πρόσωπο του Άδωνη, ώστε να μην υπάρχει αντίδραση στην πλήρη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε μια “ευρωπαϊκή παλιοκοινωνία” κατά το στίχο του Αρη Δαβαράκη.

    Εμπρός για μια ΝΔ με 25% στις Ευρωεκλογές!
    Μη λείψει κανείς, αυτοί επιστολική νοθεία, εμείς να τους θάψουμε στην κάλπη!

  4. τίποτα δε θα γίνει, το ξέρετε. θα πάει για τρίτη θητεία, ως το 2030 που θα τα έχουμε δώσει όλα στους άραβες, στους ισραηλινούς και στους κινέζους με τις ευλογίες των ηπα. Πρέπει να ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός της αποικίας ώστε οι πλούσιοι σαουδάραβες να φέρνουν τα γιοτ τους στο πρώην ελληνικό χωρίς να υπάρχουν φασαρίες. να γίνουν τα καζίνο, τα mega malls, οι ουρανοξύστες και όλα αυτά. Και οι ντόπιοι, όσοι τα λέγαμε θα έχουμε μείνει άστεγοι σε σκηνές στην εθνική οδό αθηνών λαμίας. Οι υπόλοιποι γουστάρουν τρέλα να είναι υποτελείς στους ισχυρούς, άλλωστε μία φορά ραγιάς πάντα ραγιάς. στους πλούσιους άραβες πάντα με την όπισθεν, τους φτωχούς πνίγουμε.

  5. Είναι απαράδεκτο οι βουλευτές που διαφωνούν να μην καταψηφίσουν, αλλά απλώς να απέχουν. Γιατί κύριοι; Ο βουλευτής πρέπει να ψηφίζει κατά συνείδηση, όπως ορίζει το Σύνταγμα και όχι να απέχει. Πάτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά τού ωφέλιμου; Να πείτε στους ψηφοφόρους “να, εγώ δεν ψήφισα”, αλλά όχι και να χάσετε την θεσούλα σας στο κόμμα-μαντρί; Συγγνώμη, αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι αλητεία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...