Εφόσον διαφωνείτε, παραιτηθείτε κύριε Σαμαρά!

Εάν, κ. Σαμαρά, η Ελλάς δεν είναι χώρος αλλά χώρα, εάν διαφωνείτε με τα τετελεσμένα που εφαρμόζονται με την Τουρκία και εάν αντιτίθεστε στον γάμο και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η λύση είναι ξεκάθαρη μπροστά σας

Του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη*

Συμπάσχω με τους δεξιούς που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τον Άδωνι και ο Βορίδης θα ψηφίσει την τροπολογία νομιμοποίησης λαθρομεταναστών. Θα φέρουν και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Υποκλίνονται στον Ερντογάν. Ψηφίζουν και κατά του βέτο στην Ε.Ε. Γενικότερα δεν είναι κακό να είναι κανείς αριστερός, να παριστάνει τον κεντροδεξιό είναι.

Περί τα της υπογραφής διακήρυξης φιλίας με την Τουρκία τα έχουμε γράψει στο προηγούμενο άρθρο. Η εξίσωση των παράνομων διεκδικήσεων της γείτονος με τα απολύτως νόμιμα δικαιώματα της Ελλάδος οδηγεί σε μια νέα Μαδρίτη.

Όσον αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, παραθέτω κάτωθι ορισμένα στοιχεία από την εξαιρετική δράση του οργανισμού Them Before Us: «Όσο εξαιρετικοί και αν είναι στην ανατροφή δύο μαμάδες ή μπαμπάδες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν την κατά φύλο αγάπη και τη βιολογική ταυτότητα που αποκλειστικά και μόνο η μητέρα ή ο πατέρας του παιδιού που απουσιάζει μπορούν να προσφέρουν. Το πρόβλημα με τη γονική μέριμνα του ίδιου φύλου δεν είναι ο ομοφυλόφιλος γονέας, αλλά ο γονέας που λείπει.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Εθνική Έρευνα Συνεντεύξεων Υγείας των ΗΠΑ, ο Paul Sullins ανακάλυψε ότι σε σύγκριση με τα παιδιά σε νοικοκυριά με δύο φύλα, τα παιδιά σε οικογένειες με ομόφυλους υπευθύνους:

– Ήταν πιθανό να υποφέρουν από συναισθηματικές ή συμπεριφορικές δυσκολίες σε ποσοστό 9,3%, ποσοστό υπερδιπλάσιο από το 4,4% των παιδιών σε οικογένειες με δύο φύλα.

– Αντιμετώπισαν “σαφή” ή “σοβαρά” συναισθηματικά προβλήματα σε ποσοστό 14,9% έναντι 5,5%.

– Διαγνώστηκαν με ΔΕΠΥ σε ποσοστό 15,5% έναντι 7,1%.

– Αντιμετώπιζαν μαθησιακές δυσκολίες σε ποσοστό 14,1% έναντι 8%.

– Έλαβαν υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας σε ποσοστό 17,8% έναντι 10,4%.
Όταν η κοινωνία υποβάλλει στα παιδιά το ρητό “η αγάπη κάνει την οικογένεια”, θα αμφισβητήσουν την ενστικτώδη επιθυμία τους για μια μητέρα ή έναν πατέρα. Τα παιδιά είναι ανίκανα να κατανοήσουν ότι είναι το πολιτισμικό και νομικό τοπίο που τα έχει απογοητεύσει, όχι τα ίδια τους τα συναισθήματα».

Περί της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, εκτός από το κανονιστικό πλαίσιο που θα έπρεπε να είναι ακριβώς το αντίστροφο, το γεγονός ότι προέρχονται από ένα συγκεκριμένο πολιτισμικό πλαίσιο που κατατρομοκρατεί όλες τις ευρωπαϊκές χώρες καταδεικνύει το πόσο παραδομένη είναι η κυβέρνηση σε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. 

Αγαπητέ κ. πρόεδρε Αντώνη Σαμαρά, εάν η Ελλάς δεν είναι χώρος αλλά χώρα, εάν διαφωνείτε με τα τετελεσμένα που εφαρμόζονται με την Τουρκία και εάν αντιτίθεστε στον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η λύση είναι ξεκάθαρη μπροστά σας. Αλλιώς κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν κακοπροαίρετοι βαλβίδα αποσυμπίεσης.

*Υπ. δρ Γεωπολιτικής – πρόεδρος ∆ικτύου Ελλήνων Συντηρητικών – [email protected]

 1. Ο Σαμαράς έχει ξοφλήσει. Όμως τώρα ίσως δεν πρέπει να παραιτηθεί, διότι αν το κάνει, θα αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα εθνομηδενισιτκά υποκείμενα. Μέσα από το κόμμα έχει ακόμη κάποια επιρροή. Έξω απ’ αυτό, δεν θα έχει καμμία. Τουτ’ αυτό ισχύει και για τον Καραμανλή.

 2. Οι θέσεις Σαμαρά σε σειρά επίμαχων ζητημάτων απηχούν τον κόσμο της δεξιάς.
  Επίσης απηχούν τις απόψεις πολλών βουλευτών οι οποίοι, προς το παρόν, διστάζουν να τις εκφράσουν δημοσίως
  π.χ. https://www.kathimerini.gr/politics/562789837/theoreio-to-pigadaki-toy-voridi/
  Στο μεταξύ φαίνεται πως ο Κυριάκος ενεργεί με γνώμονα την εύνοια Ουάσιγκτον, Βερολίνου και Βρυξελλών.
  Όπως πολύ πειστικά αναλύει ο Κοττάκης:
  https://www.antinews.gr/47479/politiki/ermaia-tis-ritras-eyropaikis-filodoxias/
  (a must-read !)
  “Η στάση του πρωθυπουργού στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών θα σηματοδοτήσει οριστικά και τις προθέσεις του. Αν έχει κλειδώσει τη φυγή του σε ευρωπαϊκό αξίωμα, θα τον νομοθετήσει (μαζί με τυχόν συνυποσχετικό) λίγο πριν από τις ευρωεκλογές”
  Ας ελπίσουμε ότι ο Κυριάκος θα ανταμειφθεί από το ιερατείο των Βρυξελλών με τη θέση που ποθεί ΧΩΡΙΣ προϋπόθεση συνυποσχετικού.
  Και τότε ποιος θα γίνει πρωθυπουργός ;
  Ένας παραιτημένος ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

50 χρόνια μεταπολίτευσης: Η παρακμή της Ελλάδας

Απόψε η κα Σακελλαροπούλου γιορτάζει τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης και της δημοκρατίας, υποτίθεται, με μια όμως εξόχως αντιδημοκρατική...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....

Η μιζέρια σαν μια βελούδινη βδέλλα στο κορμί τους

Παραδόπιστα και «φανφαροπρεπή» ανθρωπάκια, που χωρίς το χρήμα και μερικές περγαμηνές συνήθως αναντίστοιχες των πραγματικών γνώσεών τους ξέρουν καλά...