Οι Αρμένιοι δεν είναι άνθρωποι;

Ο ΟΗΕ, η Ε.Ε., οι Αμερικανοί και οι ουραγοί αυτών μάλλον δεν θεωρούν ότι οι Αρμένιοι είναι άνθρωποι

Του Παναγιώτη Λιάκου

Οι Τουρκοαζέροι κατέλαβαν το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ήδη πραγματοποιούν επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης. Τον δρόμο της προσφυγιάς έχουν πάρει 120.000 Αρμένιοι και οι προθέσεις των τουρκόψυχων Αζέρων για την περιοχή και όσους Αρμενίους επιμείνουν να ζήσουν εκεί μπορούν να γίνουν αντιληπτές από μια… λεπτομέρεια: η κυβέρνηση των Αζέρων κυκλοφόρησε χάρτη του Στεπανακέρτ (η πρωτεύουσα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ) στον οποίο υπάρχει οδός Ενβέρ Πασά (1881-1922)!

Για όλους όσοι τυχόν δεν γνωρίζουν το όνομα αυτού του μαζικού δολοφόνου, είναι ένας από τους βασικούς υπαιτίους της Γενοκτονίας του αρμενικού πληθυσμού το 1915 από τους Τούρκους.

Η Δύση κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει τι συμβαίνει στους Αρμενίους. Ακολουθεί την τακτική που ακολούθησε στην Κύπρο. Η «διεθνής κοινότητα» είναι απούσα από τα σημεία όπου σφάζουν, βιάζουν, λεηλατούν και διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι Τούρκοι.

Αδιαφορία για τους Αρμένιους πρόσφυγες δείχνουν και τα κράτη τα ψυχοπονιάρικα και οι καλοταϊσμένες ΜΚΟ. Το ζήτημα των Αρμένιων προσφύγων, όμως, είναι πολύ σημαντικό και η «δημοκρατία» στις 2 Οκτωβρίου έκανε ξεκάθαρη πρόταση για το θέμα, γράφοντας στο κύριο άρθρο της:

«Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση δηλώνει ότι θέλει μετανάστες να δουλέψουν στην Ελλάδα, ας ανοίξει τα σύνορά της για να δεχτεί τους Αρμένιους πρόσφυγες, που ακόμα μια φορά πέφτουν θύματα του τουρκισμού που εφαρμόζεται πιστά και από τις κυβερνήσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Αρμένιοι είναι πολιτισμικά ξαδέλφια των Ελλήνων. Είναι χριστιανοί και τρέφουν αισθήματα συμπάθειας για τον λαό και τον πολιτισμό μας. Επιπλέον, έχουν αποδείξει ότι είναι και παραμένουν ένα ευγενές, δημιουργικό και υπερήφανο έθνος. Οι Αρμένιοι αναπτύσσουν σημαντική οικονομική και επιστημονική δραστηριότητα σε όποια χώρα βρεθούν. Η Ελλάδα ας κάνει τη διαφορά, δείχνοντας έμπρακτα ότι βοηθά και υπολογίζει τους φυσικούς συμμάχους της. Αν θέλουν εργατικά χέρια, ας μη γεμίσουν την Ελλάδα με τουρκόφρονες τζιχαντιστές. Ας καλοδεχτούν τους Αρμένιους πρόσφυγες».

Γιατί, άραγε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει βγάλει ούτε… μισή ανακοίνωση για να πάρει θέση για την εισβολή των Αζέρων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, την κατάληψή του και το προσφυγικό ζήτημα που δημιουργήθηκε; Μόνο τη λέξη «Ουκρανία» γνωρίζουν να προφέρουν καλά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Δεν άλλαξε μετά τον Raisi

Δεν είναι συνηθισμένο για έναν αυτοκράτορα να χειροδικεί δημόσια σε βάρος ενός κληρικού, όμως το 1928, σε ένα από...

Στο φως τα εγκλήματα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Βρισκόμαστε σε μια εποχή διαιρέσεων και υψηλής πόλωσης παγκόσμιας κλίμακας. Δύο Ψυχροί Πόλεμοι μετατράπηκαν σε θερμούς. Η Δύση απαγορεύει...

H γουόκ ατζέντα σκοτώνει την έβδομη τέχνη

Πέρασαν παραπάνω από δύο μήνες από τη λαμπρή τελετή της απονομής των βραβείων Όσκαρ όπου καταγράφηκε ο θρίαμβος της...

Σε τροχιά… πολέμου των άστρων

Σε πόλεμο των άστρων εξελίσσεται σταθερά η σύγκρουση Μόσχας και Ουάσινγκτον με φόντο... τα διαστημικά όπλα. Το αμερικανικό Πεντάγωνο...