«Τα στοιχεία των υποκλοπών εξαφανίστηκαν με… ελληνική μαγεία» – Διεθνής διασυρμός για άλλη μια μέρα

Το Politico τρολάρει μετά τις αποκαλύψεις -«φωτιά« του προέδρου της ΑΔΑΕ

Την ώρα που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δίνουν μάχη για να «σώσουν» το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, διεθνή δημοσιεύματα καλύπτουν αδιάκοπα το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών που έχει εκθέσει τη χώρα μας ανεπανόρθωτα.

Για ακόμα μια ημέρα, το Politico ασχολείται με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με ειρωνικό δημοσίευμα στηλιτεύει την προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μέσα από την στήλη «Εγχειρίδιο των Βρυξελλών», το Politico κάνει λόγο για «ελληνική μαγεία», η οποία εξαφανίζει τα στοιχεία της υπόθεσης των υποκλοπών, μετά τις «βόμβες» του του επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο φάκελος της παρακολούθησης του Ανδρουλάκη καταστράφηκε με εντολή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Κοντολέοντα την ίδια ημέρα που έγινε η καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι τον παρακολουθούν!

«Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες της ΕΥΠ κατέστρεψαν τα αρχεία που περιελάμβαναν τις λεπτομέρειες της παρακολούθησης του ευρωβουλευτή και σήμερα αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, είπε ο πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής» αναφέρει το Politico.

«Στις 29 Ιουλίου ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για προσπάθεια παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator. Λίγες ημέρες μετά, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων παραιτήθηκαν, μετά τις πληροφορίες ότι ο κ. Ανδρουλάκης παρακολουθείτο από την ΕΥΠ. Η κυβέρνηση είπε ότι η παρακολούθηση ήταν λάθος αλλά νόμιμη, ενώ η προσπάθεια παγίδευσης με το Predator την ίδια περίοδο ήταν σύμπτωση» αναφέρει το Politico και προσθέτει:

«Ο Ράμμος κατέθεσε στη Βουλή ότι ο Κοντολέων διέταξε την καταστροφή των στοιχείων της παρακολούθησης, την ίδια ημέρα που ο Ανδρουλάκης διαμαρτυρήθηκε για την παρακολούθησης. Αυτό επιβεβαιώνει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες που υποδείκνυαν ότι τα αρχεία παρακολούθησης τόσο του Ανδρουλάκη όσο και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, που επίσης έτυχε να παρακολουθείται και από την ΕΥΠ και με το Predator, είχαν καταστραφεί» γράφει το Politico.

Επιπλέον, το Politico τονίζει ότι «ο Ράμμος κατέθεσε ότι ο διάδοχος του Π. Κοντολέοντα στην ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης προσπαθούσε να αποφύγει την αποκάλυψη στοιχείων και υπήρχε άρνηση συνεργασίας, παρότι η ΕΥΠ δεν μπορούσε να επικαλεστεί το απόρρητο».

Δείτε επίσης:

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Χρησιμοποιεί την πλειοψηφία του στη Βουλή για παραγωγή ευκαιριακών νόμων, αυτών που έρχονται σε αντίθεση με το φυσικό νόμο. Ηλίου φαεινότερο πως δεν διάβασε ποτέ του Αντιγόνη. Για τις υποκλοπές ψήφισε καταστροφή των ιχνών παρακολούθησης, στον Covid υποκατέστησε το Σύνταγμα με τις ντροπιαστικές κοινές αποφάσεις αστυνομίας και πολιτικής προστασίας. Ενώ επέβαλε και ιατρικές πράξεις με απειλή προστίμων, εκδίωξη από τους χώρους εργασίας υπαλλήλων και στέρηση των ατομικών ελευθεριών όλων των πολιτών.
    Πλανηθήκαμε πατριώτες, κάναμε λάθος όταν πιστέψαμε πως η ανθρωπότητα από την εποχή της δίκης της Νυρεμβέργης, είχε ξεμπερδέψει με τις πρακτικές Μέγκελε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μπροστά στην απόλυτη τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κινδυνεύει να πνιγεί μέσα στο θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες, εντός των χωρικών υδάτων, που έχει κάθε...

Η κορυφή και το παγόβουνο της παρακμής

Η περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει -έστω εμμέσως- και...

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η απειλή των drones

Η χρήση των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Μπαϊρακτάρ στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, στα αρχικά του στάδια, στον πόλεμο...

Οι αληθινοί χριστιανοί και πατριώτες δεν κουνάν το δάχτυλο

Θα ήθελα πολύ να πάρω στα σοβαρά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κασσελάκη, αλλά λυπάμαι. Δεν δύναμαι. Εκεί που...