Συνεχόμενες κληρώσεις με ένα κλικ για τους online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ  – Απίθανα δώρα κάθε εβδομάδα από τα TZOKEΡ Stars

Όχι μόνο το 1 εκατ. ευρώ που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και τα μεγάλα έπαθλα των επόμενων κληρώσεων διεκδικούν οι παίκτες που συμπληρώνουν διαδικτυακά το δελτίο τους στο  tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγοντας και κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων. Έτσι, μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους, καθώς με το ίδιο δελτίο συμμετέχουν σε πολλές κληρώσεις, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν. 

Παράλληλα, με την online συμμετοχή τους στο παιχνίδι παίρνουν μέρος στις αστεράτες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που θα μοιράζουν απίθανα δώρα έως το τέλος Αυγούστου. Μέσα από το tzoker.gr και το tzoker app οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στις 22:00 η κλήρωση για το 1 εκατ. ευρώ

Έως τις 21:30 μπορούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ να καταθέτουν τα δελτία τους για τη σημερινή κλήρωση για το 1 εκατ. ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους μέσω διαδικτύου, μπορούν να επισκεφθούν το tzoker.gr ή να κατεβάσουν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ και να κάνουν εγγραφή, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα. Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού που θα δημιουργήσουν, κάνοντας login θα συμπληρώνουν τα δελτία τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου κι αν βρίσκονται.

Επιπλέον, στο tzoker.gr και στο tzoker app οι παίκτες βρίσκουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. 

Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά και τις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να βρίσκουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το ακομμάτιστο ελληνικό ποδόσφαιρο

Παρά τα 1.000 δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραδόξως παραμένει ένας σε μεγάλο βαθμό απολιτικοποιημένος/ακομμάτιστος χώρος. Και λέμε «παραδόξως», διότι...

Γεννημένος νικητής, με τον «πόλεμο» στο DNA του

Αν κάτι έχει να διδάξει η πορεία του ΠΑΟΚ προς τον φετινό τίτλο είναι ότι δεν κατακτά το πρωτάθλημα...

«Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες»

Στη συλλογική συνείδηση της χριστιανοσύνης ο Απόστολος Θωμάς, ο λεγόμενος Δίδυμος, έχει καταγραφεί ανεξίτηλα ως ο «Άπιστος Θωμάς», γιατί...

Ο Πόντος θα τιμωρήσει τους Τούρκους

«Η μια αδικία, η παλιά, γεννά άλλη, καινούργια μες στο σπίτι, όταν έλθη η ωρισμένη ημέρα να γεννήση∙ γεννά...