Ο Κουτσούμπας, ο Τάιλερ και ο Κυριάκος…

Του Strange Attractor

Ενάμιση εκατομμύριο υπογραφές μαζεύτηκαν για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά η κυβέρνηση, η δικαιοσύνη και κυρίως τα ΜΜΕ περί άλλων τυρβάζουν.

Κάτι ανάλογο βλέπουμε και με το σοβαρό ζήτημα των υποκλοπών, το οποίο σέρνεται… σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης ένα πράγμα.

Αντιθέτως τα κανάλια και οι κήνσορές τους, που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν ασχολούνται με πολύ πιο σοβαρά ζητήματα…

Όπως π.χ. το μεγάλο επίτευγμα της κυβέρνησης, που όχι μόνο επιτρέπει πλέον τον γάμο και την τεκνοθεσία των γκέι ζευγαριών, αλλά προβλέπει και επίδομα μητρότητας για αυτούς!

Την ίδια ώρα βέβαια, που το κόβει από τις αγρότισσες, αν δεν είναι φορολογικά ενήμερες!

Είπα γκέι και θυμήθηκα τον Στέφανο, που αγόρασε, λένε, υπερπολυτελές και πανάκριβο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, προκειμένου να στεγάσει εκεί τον έρωτά του με τον Τάιλερ, και ποιος ξέρει… ίσως αργότερα δούμε και κουτσούβελα.

Πάντως προς το παρόν όλα τα ΜΜΕ και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς τους ασχολούνται με το γεγονός ότι οσονούπω ο Κάσελ παρουσιάζεται στον στρατό.

Και μάλιστα, τονίζουν ότι ο ίδιος θέλει να υπηρετήσει σε ακριτικό νησί!
Μέχρι εκεί…

Ουδείς όμως εκ των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, που συνήθως διυλίζουν τον κώνωπα, εξαντλώντας κάθε όριο ενδελεχούς ανάλυσης και περιγραφής κάποιας είδησης, ουδείς δεν αναφέρεται καν στο ότι ο Κεν θα υπηρετήσει (λέμε τώρα) μόλις 20 μέρες, με τις άδειες που δικαιούται συμπεριλαμβανόμενες.

Μπράβο στο παλικάρι λένε, που θα βάλει το χακί για την πατρίδα!

Και ρωτάω εγώ ο ποταπός, πότε θα προλάβει να παρουσιαστεί, να εκπαιδευτεί και τέλος να ορκιστεί;

Και πότε με το καλό θα πάει σε ακριτικό νησί να κάνει κι εκεί σκοπιές;

Πότε; Μέσα σε 20 μέρες όλα αυτά;

Και όμως… ουδείς μεγαλόσχημος,  εισαγγελάτος, αδέκαστος, αταίριαστος, δεκατιανός ή άλλος δεν το αναφέρει καν.

Θα μου πείτε, πήγαν μήπως αυτοί φαντάροι 2 χρόνια;

Μπα… όπως και οι πολιτικάντηδες με τους οποίους συναγελάζονται παίζοντας καθημερινά παιχνίδια δήθεν πολιτικού ελέγχου, κοροϊδεύοντας το πόπολο, έτσι και αυτοί πέρασαν απ’ έξω από το στρατόπεδο, στη χειρότερη περίπτωση υπηρετώντας (στα χαρτιά) σε κάποιο γραφείο υπουργού.

Η 4η εξουσία που λέγαμε και γελάγαμε τότε στις σκοπιές ή τρέχοντας στα βουνά φωνάζοντας «αέρα» όσοι πήγαμε κανονικά φαντάροι.

Και βέβαια, έχουμε και το άλλο καυτό ζήτημα που από χθες ολημερίς αναλύουν στα πάνελ και στα δελτία οι Πουαρό της δημοσιογραφίας.

Την αναφορά του Κουτσούμπα σε sugar daddies  αναφορικά με την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι στο εξωτερικό, δίδακτρα βαρβάτα πληρώνουν οι φοιτητές όχι μόνο στα ιδιωτικά, αλλά και στα μη κερδοσκοπικά και μη κρατικά πανεπιστήμια.

Εξ ου και το τεράστιο ζήτημα στην Αμερική (και αλλού, π.χ. Αγγλία)  με τα δισεκατομμύρια που χρωστάνε οι σπουδαστές σε φοιτητικά δάνεια. Δάνεια που χωρίς τα οποία δύσκολα μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα.

Οπότε έρχεται κι ο Κουτσούμπας και θέτει ένα ατυχές παράδειγμα, για να τονίσει την αντίθεση του κόμματός  του στα όποια δίδακτρα.

Ένα παράδειγμα που αν και καταγγέλλεται ως σεξιστικό κλπ. δεν παύει να ισχύει εν μέρει.

Άσχετα αν έπεσαν άπαντες να τον φάνε, που τόλμησε να το εκστομίσει.

Έλα όμως που αλλού είναι η ουσία.

Μα καλά, θα πει ο κακότροπος, κοτζάμ Γ.Γ του ΚΚΕ δεν ήξερε δεν άκουσε πως όταν έπεσε η ΕΣΣΔ, στο όνομα της οποίας ακόμη πίνει νερό το κόμμα του, η Ευρώπη γέμισε με call girls εκ της Σοβιετικής Ένωσης προερχόμενες;

Εγώ, η τελευταία τρύπα του ζουρνά, και θυμάμαι σαν χθες τα χιλιάδες κυριολεκτικά «κλαμπ» με τα οποία είχε γεμίσει ακόμη και η ελληνική ύπαιθρος, όπου ο κάθε τσοπάνης που ως τότε βολευόταν με τις κατσίκες του, είχε ξαφνικά στη διάθεσή του δίμετρες ξανθές σλαβόφωνες καλλονές… Ξεχνιούνται αυτά;

Όπως θυμάμαι και μια έρευνα του 1993, όπου το όνειρο κάθε κοπέλας στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες ήταν να ακολουθήσει καριέρα διεθνούς κολ γκέρλ!

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα 70 χρόνιας σοβιετισμού. Μην τρελαθούμε…

Και όμως ο Κουτσούμπας δεν το γνώριζε, γι’ αυτό και αναφέρθηκε στις Σουηδέζες…

Με αυτά και με αυτά ο Κυριάκος ξεσαλώνει και κυριαρχεί όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

Χωρίς αντίπαλο, μιας και ο Κεν Κάσελ έχει άλλες προτεραιότητες και βάσανα προς το παρόν, ο Ανδρουλάκης είτε υπάρχει είτε όχι ουδείς ασχολείται μαζί του, ο Βελό συνεχίζει να πουλάει κηραλοιφές,  η Ζωζώ βολοδέρνει και το ΚΚΕ τα έχει βάλει με τις Σουηδέζες…

Είχαμε και εκείνο το άθλιο (χικ) περιστατικό όπου οι ύπουλοι Ρώσοι κόντεψαν να σκοτώσουν με διηπειρωτικό πύραυλο (το άκουσα και αυτό ) τον Μωυσή μας, την ώρα που ως μέγιστος εκπρόσωπος της Δύσης συνομιλούσε κρυφίως με τον Ζελένσκι… οπότε να πως ο Κυριάκος από σωτήρας των Ελλήνων βαπτίζεται σιγά σιγά και ως η νέα ελπίδα της ΕΕ να ορθοποδήσει και να αντιμετωπίσει όχι μόνο τη ρωσική αρκούδα αλλά και κάθε λογής κίνδυνο για την Ευρώπη του 21ου αιώνα!

Και σημειώστε το… θα το δούμε και αυτό!

ΥΓ- Ο μόνος ταλαίπωρος είναι ο Τάιλερ. Που όχι μόνο τον σέρνει ο Κεν από κομματική συνεστίαση σε κομματική συνεστίαση κι από ουζερί σε ουζερί, αναγκάζοντάς τον να συνωστίζεται με κάθε λογής άπλυτο, αλλά τώρα θα μείνει και μόνος 20 ολάκερες μέρες την ώρα που ο άλλος θα το παίζει κομάντο στα ΚΨΜ.

Φήμες πως θα τον περιμένει έξω από την πύλη του στρατοπέδου, πλέκοντας τερλίκια, διαψεύδονται από την κα Τζάκρη…

  1. Εμείς που υπηρετήσαμε 24 μήνες στο στρατό και αφιερώσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στην πατρίδα, μελαγχολούμε με τις θητείες κάποιων ουρανοκατέβατων που θέλουν να το παίξουν και σωτήρες.
    Με τη θητεία του Stefanos -φαντάζομαι- τα πρωινάδικα -και όχι μόνον- θα πάρουν φωτιά. Δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, αναλύσεις, ακόμα και στην τουαλέτα θα τον ακολουθούν.
    Δυστυχώς, δεν διορθωνόμαστε με τίποτα. Δίνουμε αξία στα ασήμαντα και αδιαφορούμε για τα σπουδαία.

  2. Ήδη από το δεύτερο έτος του απελευθερωτικού αγώνα οι αγωνιστές μαζεύτηκαν στην Επίδαυρο, ένοιωσαν την ανάγκη να θέσουν τα θεμέλια του καταστατικού χάρτη της χώρας ψηφίζοντας το πρώτο Σύνταγμα του έθνους των Ελλήνων.
    Μετά από διακόσια χρόνια έρχεται ο πολιτικός γόνος κ. Κ Μητσοτάκης και το καταργεί με κάθε ενέργεια και νομοθέτημα που ψηφίζει η ελεγχόμενη από αυτόν Βουλή.
    Αφαιρεί ατομικές ελευθερίες, επιβάλει υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σαν αυτές που καταδικάστηκαν στη δίκη της Νυρεμβέργης και καταστρατηγεί παράφορα το Σύνταγμα όπως στην περίπτωση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.
    Επιβάλει ιδιωτικά πανεπιστήμια, χωρίς πρώτα να τροποποιήσει το άρθρο 16 του Συντάγματος που απαγορεύει ρητά κάτι τέτοιο.
    Η ανώτατη δικαιοσύνη τοποθετείται από την κυβέρνηση, οι δε ανώτατοι δικαστές διορίζονται σε μισθοδοτούμενες θέσεις ευθύνης μετά την συνταξιοδότηση τους.
    Οπότε, λογική είναι και η αντίδραση τους σε πρόσφυγες πολιτών εναντίον μέτρων της κυβέρνησης.
    Ανεκτός χαρακτηρίστηκε ο περιορισμός των ατομικών ελευθεριών, η επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων και η επιβολή οριζόντιου προστίμου εκατό ευρώ σε ανθρώπους που ζουν με τριακόσια.
    Σύνηθης δε είναι η συμμετοχή (μόνο τώρα συνέβη) προέδρου ανώτατου δικαστηρίου στην επιτροπή επιβολής διοικητικού προστίμου σε δικηγόρο, ενώ την ίδια στιγμή, για την ίδια αιτία, είχε αθωωθεί από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο.
    Κυβερνητικές υπηρεσίες επεμβαίνουν στις επικοινωνίες, παρακολουθούν αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, υπουργών, βουλευτών και στελέχη της διοίκησης χωρίς ουδεμία συνέπεια.
    Διαμοιράζουν, χωρίς ένα νόμο, χωρίς ουδεμία ενημέρωση της βουλής τα οπλικά συστήματα που βρίσκονται στις μονάδες των συνόρων και τις αποθήκες του στρατού. Θυμηθείτε αυτό που είχε γραφτεί για την επιστράτευση του 1974, τότε που όπως έλεγαν, έβρισκαν άδεια τα κιβώτια οπλικών συστημάτων.
    Περάσαμε στην περίοδο της οιονεί δημοκρατίας, ζούμε την κατάρρευση αξιών και θεσμών, ενώ η πολιτική ηγεσία που ψηφίσαμε μας οδηγεί κατά κρημνού.

  3. Στην υγεία των ηλίθιων οφ κορς. Και καλά κάνουν Και διαμερίσματα να παίρνουν και σούπερ θητείες να ασκούν Και να βάζουν υποψηφιότητες, προς την Ευρώπη. Και Να αγοράζουν διαμερίσματα Και δη, να φορολογούν τα θύματα και σωστά θα κάνουν Μητσοτάκηδες Ανδρουλάκηδες Κασελάκηδες μικροί ή μεγάλοιΔεν ήρθαν με την βία Εκλεγόταν και εν συνεχεία Έπραξαν αυτά που πίστευαν Τα κατάφεραν χάρης στην συνδρομή όλων εκείνων που ΗΛΙΘΙΟΔΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΝΤΙΓΙΑΜΥΑΛΑΚαι σωστά να κάνει ο Κασελ την θητεία του ΓΙΑ 20 μέρες και αν.Και του εύχομαι ολόψυχα να απολαμβάνει με την καρδιά του το υπερπολυτελές διαμέρισμα στο κολωνάκι μαζί με τον σύντροφο του Δεν τα έκλεψε αντιθέτως κόπιασε Για να έχει μια ζωή που για εμάς(και εμού προσωπικά) που κοπιάζουμε μια ζωή δεν θα την βιώσουμε ποτε. Πάντως να τα χαίρεται

    Επίσης ας τεθούν τα επιπλέον ερωτήματα μέσω την Ιστοσελίδας ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να σας χλευάζουν; Να σας εκμεταλλεύονται; Να δουλεύουν εις βάρος σας ; Οι ξένοι ; οι κακοί; οι άσχετοι; Ποιοι; Και γιατί να παραπονιέστε; Δεν τους ξέρατε; Δεν τους βιώσατε;Αν ο οποιοσδήποτε από εκείνους και οι γόνοι τους έκαναν την δουλεία τους Τότε και εσείς για χάρη των παιδιών σας και του εαυτού σας ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΑΣ θα έπρεπε να κοιτάξετε τις δουλειές σας Με το να πάτε να ψηφίσετε έχοντας κρίση και άποψη στα κεφάλια σας Και επειδή -ήδη το βλέπουμε απο τώρα-ότι θα υπάρχει τεράστια αποχή στις Ευρωεκλογές για τους ίδιους λόγους Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο Αφενός ο Μιτσοτάκης θα βγει πρώτος Και αφετέρου οι κασσελάκης αδρουλακης θα ακολουθήσουν. Και από δω Συνεπώς:
    Ο καθείς με την συνείδηση του Κάνουμε κάτι γιατί το λέει η συνείδηση μας Αυτό είναι η δικαίωσης Ή η Νέμεσις Επίσης-Και Εδώ κόβεται ο βήχας από εξαρχής και τώρα- Εφόσον αρέσκεται να τον δουλεύουν σε ψιλό γαζίεκείνος ο κόσμος που είτε ψήφισε εκείνους που τον δούλευαν είτε δεν πήγε να ψηφίσει να κρατούν τον λυγμό τουςκαι την βλακώδη αγανάκτηση τους στο δωμάτιο τους αφήνοντας τους άλλους στην ησυχία τους και στην δοκιμασία που περνούν Η καλύτερα να πάνε στα καρναβάλια να αναδείξουν την βλακεία τους λατρεύοντας την χαλαρή κοιλιά τους Αντι να μαζευτούν στα σπίτια τους και να σκεφτούν την επόμενη μέρα .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αυτούς γιατί δεν τους απέκλεισαν;

Με την απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Αρείου Πάγου ως γνωστόν εγκρίθηκε η συμμετοχή 31 κομμάτων στις ευρωεκλογές, ενώ...

Και γονεύς βουλευτού να είσαι δεν έχεις τύχη σε αυτό...

Η οργή ξεχειλίζει. Δεν είναι μόνον το γεγονός ότι μπαίνοντας σε ένα νοσοκομείο μπορεί ένας ασθενής να καταλήξει, είναι...

Δεν σκοτώσαμε παιδιά όλοι μαζί!

Παλαιότερα ο Πάγκαλος (που ίσως στον Άδη να έχει την ίδια αντιμετώπιση με αυτήν που είχε ο Αρδιαίος*, ο...

Δεν έφταιγεν ο ίδιος

Ο Θάνος Πλεύρης θα μείνει στην Ιστορία για την εξωφρενική πολιτική που άσκησε ως υπουργός Υγείας, επί κορονοϊού, και...