Ανασχηματισμός… αποχαιρετισμού

Τον δρόμο του Σαμαρά -κατόπιν της σφαλιάρας στις ευρωεκλογές του ’14 με τα γνωστά αποτελέσματα στις εθνικές- αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει κι ο Μητσοτάκης.

Με τη διαφορά, όπως γράφαμε προηγουμένως, ότι ο Σαμαράς είχε απέναντι τον λαοπλάνο που… ερχόταν με φόρα, ενώ ο Κυριάκος καταρρέει μόνος του.

Που σημαίνει ότι η πτώση του Μητσοτάκη θα είναι επιεικώς ηχηρότερη, διότι τον μαυρίζουν οι δικοί του.

Μπορεί τον Σαμαρά να τον μαύρισαν στις πρώτες εκλογές του ’12 για τις κωλοτούμπες του, όμως ύστερα τον στήριξαν για να ανασχεθεί η κόκκινη απειλή.

Ο Μητσοτάκης κατάφερε να πάρει χαμηλότερο ποσοστό -σε αριθμό ψήφων- χωρίς αντίπαλο και δη σε ευρωεκλογές. Του είπαν δηλαδή οι νεοδημοκράτες ότι ή αλλάζεις διότι μας έχεις ξευτιλίσει εντελώς ή βουλιάζεις και πας σπίτι σου μπας και σωθεί η παράταξη.

Πώς να αλλάξει όμως ο Κυριάκος, αφού αυτός είναι;

Έτσι, προέβη σε κάποιες τζούφιες αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης αλά Σαμαρά για να θολώσει τα νερά, βαυκαλιζόμενος κι ο ίδιος ότι θα σταματήσει την κατρακύλα.

Κρατώντας αυτούσιο τον πυρήνα του καταστροφικού μητσοτακισμού.

Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι οι νεοδημοκρατες θα επιστρέψουν σπίτι τους διά της κοροϊδίας;

Τόσο ανόητους τους θεωρεί;

Τι καλύτερο θα κάνει ο φορομπήχτης Χατζηδάκης που παραμένει στη θέση του;

Ή ο θιασώτης της… πράσινης παπάτζας, Σκυλακάκης;

Ή ο Γεραπετρίτης και η εθνομηδενιστική παρέα του;

Ή ο σύντροφος Λιβάνιος που πήρε τη θέση της… σκανδαλιάρας Κεραμέως (μετακινήθηκε στο Εργασίας για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της);

Λέτε τελικά ο… Κάλαχαν της Κατεχάκη να αγριέψει και η μαφία με τους λοιπούς εγκληματίες να σκιαχτούν και να κρυφτούν στα λαγούμια τους;

Άραγε θα τιθασεύσει την… εισαγόμενη ακρίβεια ο σύντροφος Θεοδωρικάκος;

Ή μήπως ο αποτυχημένος Παναγιωτόπουλος θα ανακόψει την επέλαση των λαθρομεταναστών;

Τρανή απόδειξη του εμπαιγμού των νεοδημοκρατών, πάντως, αποτελεί η καρατόμηση της Κεφαλά από το υπουργείο Οικογένειας (ο θεός να το κάνει) λόγω της στάσης της στην ψηφοφορία για τον γάμο ομοφύλων, που αποτέλεσε και τον βασικό λόγο του μητσοτακικού μαυρίσματος.

Αντί ο… παραλίγο Μωυσής να κάνει μια κίνηση κατευνασμού, έριξε λάδι στη φωτιά.

Εύγε Κυριάκο!

Αλλά θα μας πείτε ότι θα τους ηρεμήσει το… άνοιγμα στα δεξιά με επικεφαλής τους νέους υφυπουργούς στο Εργασίας και στο Μακεδονίας-Θράκης.

Μπορεί να πάρει κι όλους τους αγρότες μαζί του και να καθαρίσει ένεκα των καταλυτικών κινήσεων του τιτανοτεράστιου Τσιάρα.

Τέλος, ούτε ένας ακραιφνής σαμαρικός, πέραν αυτών που αυτομόλησαν και παρέμειναν, δε μπήκε στην κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε φρονούμε τι βγαίνει από τα συμφραζόμενα.

Καληνύχτα και καλή τύχη Κυριάκο. Δυστυχώς ο ανασχηματισμός σου εκλαμβάνεται ως αποχαιρετισμός…

  1. Αποδεικνυεται πλεον οτι οι Νεοταξικες Εντολες ερχονται απο Φον Ντεν Χιτλερ με δωρο μια θεση στην Ευρωπη ( που το υπογραφω δεν προκειται να δει ποτε ) . Θα μπει διπλα στον ΓΑΠ κ στον Τσιπρα ως επιθετο προς αποφυγην . . .

  2. Για τον «σύντροφο» Πασόκο Βασίλη Οικονόμου δεν έχει γράψει ο αρθρογράφος κάτι και ανησυχούμε….

  3. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μητσοτάκης εστιάζει στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ (που επιβάλλουν τα καρτέλ-φίλοι του) και αγνοεί επιδεικτικά το ΓΑΜΟ των ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ο οποίος πάγωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα τους μήνες που προπαγανδίστηκε / επιβλήθηκε. Το DNA του λαού παραμένει ορθόδοξο χωρίς να ακολουθεί τυφλά ιερείς και επισκόπους και παρότι δε γεμίζει τις εκκλησίες, εξανίσταται στο γεγονός ότι είμαστε το πρώτο ορθόδοξο κράτος που καθιέρωσε τέτοιου είδους γάμο.

  4. Ο Μητσοτάκης, είτε αρέσει είτε όχι, δεν πρόκειται να φύγει με εκλογές. Μόνο από κάποιο εξαιρετικό γεγονός θα πέσει ή από αντιδράσεις εντός της ΝΔ. Δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο τώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε ξανά τις εξελίξεις

  5. Νεοδημοκράτες, έφτασε η ώρα να μαζέψετε τον Κυριάκο σας, σας έκανε καλοκαιρινό το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πρέπει να αλλάξετε όνομα, ΑΦΜ και διεύθυνση, οι Έλληνες δεν θέλουν να σας δουν στα μάτια τους.

  6. Εκείνος ο Βασίλης Οικονόμου δεξιούληδες τους ανέβαζε και τους κατέβαζε τους Νεοδημοκράτες επί Γιωργάκη Παπανδρέου. Καμάρωνε χθες σαν γύφτικο σκερπάνι τσην ορκομωσία!!!

  7. Αλεξ. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.(οψόμεθα εις Φιλίππους δηλ.στις εκλογές του 2027).Προς το παρόν παρηγορηθείτε με το 28% της ΝΔ και με τα 14,12 και 10άρια των λοιπών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Της Κεντροαριστεράς το μπάχαλο

Μπορεί για τους «απέξω» να ακούγεται εντελώς πρόωρο, αλλά για τους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη η ενότητα στο ΠΑΣΟΚ...

Οι «βουδισμοί» δεν είναι πολιτική

Με εξοργίζουν οι λογής λογής «βουδισμοί», απ' όπου και αν προέρχονται: Δεξιά ή Αριστερά. Δεν τους θεωρώ πολιτική πράξη,...

Πρόταση για τα κομματικά δάνεια

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ -που είναι ο παλιός-, ο Ανδρουλάκης, έκανε εσωκομματικό «ανασχηματισμό» και ανέθεσε «στρατηγικά» καθήκοντα (βιτρίνας,...

Ξεδιπλώνοντας την προδοσία…

Τρία έθνη έρχονται αντιμέτωπα με ασαφείς εθνικές ταυτότητες στην Ευρώπη. Οι Αυστριακοί αιωρούνται μεταξύ γερμανικού και κεντροευρωπαϊκού αυτοπροσδιορισμού, οι...