Συνειρμοί εν όψει ευρωεκλογών

Του δρος Τάκη Φλωριά*

Τα κοινά θέματα εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής, όπως αυτά της εθνικής κυριαρχίας, της άμυνας, της οικονομίας, της ενέργειας, της υγείας, της παιδείας και, κυρίως, το Δημογραφικό σε συνέργεια με τον καινοφανή «δούρειο ίππο» του, δηλαδή τον βίαιο εποικισμό της χώρας, καθώς και τα θέματα του σεβασμού της προσωπικότητας του Έλληνα πολίτη οδηγούνται, συνεχώς και αδιαλείπτως, από το κακό στο χειρότερο. Και οδηγούνται, αποκλειστικώς και μόνον από κρατικοδίαιτους, τους συνήθεις ανευθυνοϋπεύθυνους, σε κυβέρνηση, σε αντιπολίτευση και σε άλλα θεσμικά ή μη, επιστημονικά ή μη, όργανα της Πολιτείας ή συνοδά αυτής, είτε από αγραμματοσύνη και αβελτηρία είτε κατ’ εντολή ή προτροπή τού ολοκληρωτικής πρακτικής διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το διευθυντήριο της Ε.Ε., ως μη εκλεγόμενο, είναι ανεξέλεγκτο και αδέσμευτο από το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά πλήρως υποταγμένο στον Μεγάλο, αμερικανονεοταξικό Αδελφό της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της ισοπέδωσης λαών, πολιτισμών, ηθών, θρησκειών και, πρωτίστως, της ισοπέδωσης και της αλλοίωσης της Ιστορίας και της πραγματικότητας. Η υποτέλεια του διευθυντηρίου της Ε.Ε. είναι φανερή και από τη δουλική συμμετοχή του στον μεγαλύτερο σήμερα στρατιωτικο-οικονομικό «νταβατζή» της οικουμένης και «καταχθόνιο μάγο» της διάλυσης και της κατασκευής εθνών, κρατών, αποσαθρωτικών μειονοτήτων και μειοψηφιών, δηλαδή στο ΝΑΤΟ, και, βεβαίως, όχι μόνον σ’ αυτόν. Υπό τις συνθήκες αυτές, η ύπαρξη είτε του Ευρωκοινοβουλίου είτε εθνικών Κοινοβουλίων λειτουργεί κατ’ αναλογία, ως μη όφειλε, δηλαδή, ως πλήρως αποπροσανατολιστικό άλλοθι δημοκρατικότητας. Είναι, πλέον, εκ του αποτελέσματος φανερό ότι η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, ως εντολοδόχοι της απάνθρωπης και τερατόμορφης παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της νεοταξικής λέσχης των ΗΠΑ, επιτρέπουν στην Τουρκία -και ενίοτε την παρακινούν σε- παράνομες ή τρομοκρατικές ενέργειες ή απειλές, αρκεί αυτές να εκδηλώνονται στο γνωστό «ισλαμικό τόξο». Δηλαδή, στο τόξο που «καπελώνει» τον Ελληνισμό, από Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, μέχρι Βόρειο Ήπειρο. Έτσι, ενθαρρύνεται και «στηρίζεται» σχεδόν κάθε τουρκική προσπάθεια υπονόμευσης και αλλοίωσης του Ελληνισμού (στρατός κατοχής, αποστρατιωτικοποίηση, «γκρίζες ζώνες», απειλή πολέμου, ΑΟΖ, ασύμβατος βίαιος εποικισμός, υπερεξουσίες μουφτήδων, εφευρήματα μειονοτικά και σκοπιανο-μακεδονικά, Αλβανοτσάμηδες, διωγμοί των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών κ.λπ.).

Σχετική είναι και η σημειολογία των αναφορών του τίτλου του παρόντος άρθρου σε, κατά περίπτωση, επίκαιρες και συγχρόνως διαχρονικές, ανδραποδώδεις διαπραγματεύσεις του φαύλου πολιτικού κατεστημένου, το οποίο διαχέεται στον ομογενοποιημένο ήδη χώρο εναλλακτικής εξουσίας. Σημειολογία καταρράκωσης της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, η οποία, αφεύκτως και νομοτελειακώς, βαίνει παραλλήλως προς τη γενικευμένη αποσάθρωση της χώρας μας και τις εξ αυτής κοινωνικές, οικονομικές, υγειονομικές κ.λπ. διακινδύνευση, φτωχοποίηση και εξουθένωση του απλού Έλληνα πολίτη. Η πρωθυπουργική δήλωση της 21/08/2023 ότι «Η Ελλάδα δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα κατεχόμενα από τους Ρώσους στην Ουκρανία», χωρίς να περιλάβει το «όπως δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα Κατεχόμενα από τους Τούρκους στην Κύπρο» βεβαιώνει των ως άνω λόγων το ασφαλές, αφού είναι μια δήλωση βαθιά προκλητική της εθνικής συνείδησης και μνήμης, που αγνοεί ζωτικά ελληνικά δίκια και συμφέροντα, και επομένως κενή περιεχομένου για τον καθ’ όλου Ελληνισμό.

Επιβολή απολύτων «αληθειών» με μεταλλαγή νοημάτων, λέξεων και φράσεων, επιβολή της σημερινής καταθλιπτικής γλωσσικής ένδειας, απαξίωση αξιών, όπως ελληνικότητα, Ορθοδοξία, παράδοση, Ιστορία, κ.λπ., επιβολή λαίλαπας απολιγνιτοποίησης, χρηματιστηρίου ενέργειας, τερατόμορφων και ασύμφορων ΑΠΕ, επιβολή υποχρεωτικοτήτων, όπως υγειονομικών, ψηφιακών απρόσωπων συναλλαγών, περιορισμοί μετρητών κ.λπ., έκθεση σε κίνδυνο ζωής και ασθένειας σε υποβαθμισμένα νοσοκομεία, εγκατάλειψη στην ιδιωτική αισχροκέρδεια, ανάπτυξη μόνο για BNB και Airbnb, ασύμβατη & άκρως επικίνδυνη «συνύπαρξη» Airbnb και κατοικιών, έκθεση σε ανέχεια λόγω αισχροκερδούς ακρίβειας και σε ανασφάλεια λόγω ατιμωρησίας και απαιδευσιάς, είναι τρόποι, μέθοδοι και πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τον «Μεγάλο Αδελφό» της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης και από τους θλιβερούς εντολοδόχους της, σε Ευρώπη και αλλαχού, για την επιβολή «ξένων», ασύμβατων προτύπων εξαθλιωμένης και, γι’ αυτό, εθελόδουλης ζωής.

Τέτοιοι υπερατλαντικοί εντολοδόχοι είναι κυρίως το διευθυντήριο της Ε.Ε., διάφοροι διεθνείς οργανισμοί (όπως ο ΠΟΥ κ.λπ.), επίσης ΜΚΟ, ΜΜΕ, καθηγητάδες, εκσυγχρονιστές περίτεχνων εθνικών λοβοτομών κ.λπ. Πειθήνιος εντολοδόχος είναι και το πολιτικό κατεστημένο, σε σχεδόν κάθε κράτος-μέλος της Ε.Ε., όπως π.χ. το αντίστοιχο, εδώ και χρόνια, κατεστημένο της χώρας μας. Σημειώνουμε ότι η κατάχρηση της ψηφιακής τεχνολογίας είναι το κύριο μέσο ελέγχου της ελεύθερης προσωπικότητας, των συναλλακτικών επιλογών κ.λπ. κάθε απλού Έλληνα πολίτη, αλλά η ψηφιακή τεχνολογία ή θα είναι ελεύθερη επιλογή του ανθρώπου ή θα απεργάζεται τα δεσμά της υποδούλωσής του.

Η πατρίδα μας, λοιπόν, εν τοις πράγμασι, ευρίσκεται υπό κατοχή από ξένα κέντρα πολιτικών και οικονομικών γεωστρατηγικών δυνάμεων της αμερικανονεοταξικής παγκοσμιοποίησης και των συνοδών της οργάνων (Ε.Ε., ΝΑΤΟ κ.λπ.), που σκοπό έχουν την κατάργηση του έθνους-κράτους, τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση, την οικονομική και πληθυσμιακή εξουθένωση της σπονδυλικής στήλης του έθνους, δηλαδή της μεσαίας τάξεως, και τη διοικητική κατοχή και εκμετάλλευση της χώρας.

Υπό τις συνθήκες αυτές, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η ανάδειξη των αξιών και των παραδόσεων του Ελληνισμού και του ελληνικού προτύπου ζωής, καθώς και η δημογραφική, οικονομική, υγειονομική κ.λπ. ανάπτυξη της πατρίδας μας, στο πλαίσιο μιας αξιοκρατικής, πραγματικής δημοκρατίας, με επίγνωση της ιστορικότητας και της γεωπολιτικής θέσης της, χρειάζεται να είναι οι αδιαπραγμάτευτοι και απαρασάλευτοι μόνιμοι στόχοι μας. Μόνον έτσι θα καταξιωθούμε για να επιδιώκουμε και θα αναγνωρισθούμε για να επιβάλλουμε στη γειτονιά μας και αλλαχού ειρηνικές λύσεις με δικαιοσύνη και με γνώση της Ιστορίας και της πραγματικότητας.

Αντί, λοιπόν, να «ρίχνουμε λάδι στη φωτιά», στέλνοντας όπλα, κατ’ εντολή ή προτροπή ανιστόρητων, να είμαστε εμείς το ιστορικό και οικουμενικό, ελληνικό έθνος που θα πρωτοπορεί και θα πρωταγωνιστεί στην ειρηνική διευθέτηση των διαφορών, και μάλιστα μεταξύ χωρών όπου η ελληνική διασπορά και η Ιστορία είναι ζώσες και ενεργές. Συνειρμοί των πεπραγμένων τού διευθυντηρίου της Ε.Ε., καθώς και των φαύλων πολιτικών κατεστημένων των κρατών-μελών, όπως η χώρα μας, είναι αναγκαίοι εν όψει ευρωεκλογών, γιατί οι κοινωνίες στην ιστορική διαδρομή τους ή θα είναι ανθρώπινες ή δεν θα είναι καν κοινωνίες, αλλά συσσωματώματα άβουλων ανθρωποειδών. Όλα αυτά είναι και στοχασμοί και προτάγματα όχι μόνον πολλών πανεπιστημιακών, αλλά και ευάριθμων ομίλων ελεύθερου ελληνικού στοχασμού και δικαιακής δράσης.

*Διδάκτωρ φυσικός Πανεπιστημίου Αθηνών, νομικός

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Σταυρόλεξα που σταυρώνουν…

Είναι γεγονός ότι οι συνταξιούχοι δεν έχουν και πολλά πράγματα να κάνουν. Αυτό βέβαια αν παραδοθούν στη μοίρα τους...

Προσχηματικά εξώδικα…

Κάποιοι θεωρούν πως με ένα εξώδικο τέλεσαν το χρέος τους απέναντι σε όσους τους εμπιστεύτηκαν. Ότι καλυπτόμενοι πίσω από...

Τεχνητή νοημοσύνη στη Δικαιοσύνη

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Το ξέρουμε κι εμείς, το έχουν καταλάβει για τα καλά, πλέον, και οι Ευρωπαίοι....

O «γνωστός ποινικολόγος» και άλλες ιστορίες υπαρκτού σουρεαλισμού…

Είπαμε, μπορεί η ΝΔ του Κυριάκου να πήρε λιγότερες ψήφους με το 28% απ’ όσες η ΝΔ του Σαμαρά...