Μητσοτάκης και Αδειλίνη στο ίδιο σεμινάριο «ρίψης μπαλακίων»;

Του Κώστα Πρώιμου

Μα συνεννοημένοι ήταν; Όλοι οι πάμφτωχοι του ντουνιά τελικά χωράνε στον Οίκο του Θεού; Να σας θυμίσουμε πως την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφτηκαν προ μηνών οι χαροκαμένοι γονείς του εγκλήματος των Τεμπών αλλά παραπέμφθηκαν προς ψυχολογική ανακούφιση στην εκκλησία. Αυτή ήταν η νουθεσία της κυρίας Αδειλίνη, όπως δήλωσε στην αντιπροσωπεία μητέρων και πατεράδων που ακροάστηκε. Κοινωνική λειτουργός ή ανώτατη δικαστικός είναι τελικά η κυρία Αδειλίνη;

Και να που, προ λίγων ημερών στο ίδιο μήκος κύματος με την Αδειλίνη εξέπεμψε και ο παμμέγιστος Κυριάκος.

Διότι του χάλασε λίγο το αφήγημα μια κυρία κατά την περιοδεία του στην Κέρκυρα, όταν του είπε κατάμουτρα πως πεινάει γιατί παίρνει 440 ευρώ τον μήνα δαπανώντας τα 300 στο ενοίκιο.

Το σκέφτηκε λίγο το πρόβλημά της ο φιλεύσπλαχνος κυβερνήτης μας και της απάντησε με την ιδιαίτερη ευφυία που τον διακρίνει: «Αν πληρώνετε και ενοίκιο… δε βγαίνει»! Σώπα καλέ! Πώς φαίνεται ο μπαρουτοκαπνισμένος απόφοιτος του Χάρβαρντ!

Στη συνέχεια, λες και έχουν παρακολουθήσει το ίδιο σεμινάριο «ρίψης μπαλακίων» προς τα θεία και τα ανώτερα με την κ. Αδειλίνη, ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης τη δύστυχη αν απευθύνθηκε στην εκκλησία για το θέμα της!

Συμπερασματικά: Ο πρωθυπουργός της χώρας, προτείνει σαφώς πλην εμμέσως στην κυρία αυτή που, ως φορολογούμενη πολίτης είναι η εργοδότριά του αν και πάμφτωχη να περιμένει στη σειρά ενός Ιερού Ναού ώστε να απολαμβάνει μια μερίδα συσσίτιο! Στην Ελλάδα 2.0! Μπράβο βρε Κυριάκο! Πώς το σκέφτηκες όλο αυτό!

51 τακατό πρέπει να πάρεις για επιβράβευση. Τελικά, δικαίως λυμαίνεστε εδώ και σχεδόν διακόσια χρόνια οικογενειακώς μια ολόκληρη χώρα, μιας και ακόμη και τα εσώρουχα που φοράτε αναλογικά και κουτσά -στραβά σας τα πληρώνει ακόμη και η κάθε άκληρη και ατυχήσασα Ελληνίδα που βρίσκεται στη θέση της προαναφερθείσας συνταξιούχου Κερκυραίας!

  1. Γροθιά στο στομάχι !!!
    Η ηλικιωμένη , όπως και κάθε άλλος/άλλη, ας το θυμηθούνε όταν πάνε πίσω από τον μπλέ μπερντέ. Αν δεν το κάνουν , ας μείνουν στο κόλλημα και στη κακομοιριά τους , ασυγχώρητοι πλέον ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...