Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

Θα τσιμπολογήσουμε πριν απ’ αυτόν, μην τυχόν και τον δηλητηριάσουν. Αν το φαγί του είναι καλό, εκείνος θα καταπιεί και τα σερβίτσια!

Του Παναγιώτη Λιάκου

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης (υιός και κληρονόμος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) τα Ιωάννινα, «η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου, καθώς και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου κλήθηκαν επειγόντως να ελέγξουν, να δοκιμάσουν και να τεκμηριώσουν εξονυχιστικά ότι τα ποτά και τα εδέσματα που θα προσφέρουν οι υπήκοοι στον κυβερνήτη μας δεν θα είναι δηλητηριασμένα».

Ιδού ένα καλό νέο. Ό,τι αξίζει στη χώρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ιδιοκτήτες της, οι γόνοι δηλαδή των γνωστών σογιών, που απαλλάσσουν τους υπηκόους από τα επίγεια βάρη τους (όπως μετρητά, κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία κ.ά.), με αντάλλαγμα υποσχέσεις, οκτάμηνες συμβάσεις, φιλικά, προεκλογικά πάντοτε, χτυπήματα στην πλάτη και καταστροφολογία «μην τυχόν και βγουν οι άλλοι».

Αυτοί, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες της χώρας και τα σόγια τους μέχρι εβδόμης γενεάς πρέπει να προστατεύονται. Και για την προστασία τους πρέπει να κινητοποιηθεί το κράτος. Όμως, «υπάρχει κράτος;» αναρωτιούνται τα εκατομμύρια των δουλοπαροίκων. Η κινητοποίηση που κλήθηκαν να κάνουν η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου αποδεικνύει ότι υπάρχει κράτος – για αποκλειστική χρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων όσοι φέρουν το DNA του σογιού του. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπεμψε το μήνυμα να… σκαναριστούν ενδελεχώς όλα τα παϊδάκια, τα φιλέτα, οι πατάτες, οι τελεμέδες, οι τυροκαυτερές, τα ούζα, οι μπίρες, τα τυριά, οι φέτες των 6,28 € (το μισόκιλο), οι γαρδούμπες, οι σαλάτες και οι μπεκρή μεζέδες που θα έπεφταν στον πρωθυπουργικό καταπιόνα.

Θα ήταν στ’ αλήθεια μια εθνική καταστροφή (για άλλο, όμως, έθνος, όχι για το ελληνικό) αν κάποιο δόλιο χέρι ράντιζε με φαρμάκι τα εδέσματα που επέπρωτο να μπακανιάσουν ο αδηφάγος Κυριάκος και η συβαρίτικη παρέα του. Κάποιος όφειλε να τα δοκιμάσει πριν καταποντιστούν στα γαστρικά υγρά του Κούλεως…

*Η λέξη «τελεμές» μόνο για το σημερινό δημοσίευμα στη γενική πτώση θα αποδοθεί «τελεμέως», ώστε να παραπέμπει, εμμέσως πλην σαφώς, στο ουσιαστικό «βασιλεύς» (γεν. «βασιλέως»).

**Διαβάστε την αποκάλυψη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/606993/kai-schedio-dilitiriasis-toy-kyriakoy-eggrafo-vomva-stin-ipeiro/.

  1. Εχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτο του ο..
    “εν θεματι επισημος” [οπως εγραψε ο παντελώς ανεκπαιδευτος – ακαταλληλος συντακτης αστυνομικος του “εγγραφου” (ενας θεος να το κανει εγγραφο αυτο το συνονθύλευμα μπαρουφας και γλειψιματος..) και οπως συμφωνησε με αυτον και θεώρησε το ακριβες αντιγραφο, ο ακομη πιο πουθενας διοικητης του] και μεγαλα σχεδια για τον εαυτο του. Οποτε το πουθενατζιδικο “επιτελείο” του, βρηκε εναν γιωτά της τοπικης αστυνομιας, να συνταξει (ή απλα του εστειλαν ετοιμο) το μπουρδολογιο που διαβασαμε.
    Το τραγικοτερο ομως ολων δεν ειναι η ματαιοδοξια και η μεσσιανική αντιληψη του “Πρωθυπουργου της Χώρας” και των παρελκομενων που τον περιβάλλουν.. αλλα η προθυμια του καθε τσοπανη να υπακουσει στον παρανοικο τραγελαφο που εχει ο “μεσσίας” στο κεφαλι του (αντι για νοημοσύνη).
    Ας προσεχαμε τι ψηφίζαμε απο το 2019.
    Οπως ας προσεχαν και οι πουθεναδες της ΝΔ που τον ψήφισαν για πρόεδρο του κόμματος..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...