«Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε. Στο τέλος κάτι θα μείνει»

Του Χρήστου Μπολώση

Το επεισόδιο είναι γνωστό. Προ ημερών, σε Ιερό Ναό της Καβάλας, η βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Αγγελική Δεληκάρη πήγε να εκκλησιασθεί.

Ο ιερέας ανέφερε την παρουσία της και τότε της επετέθη μια γυναίκα, παλαιό στέλεχος του κόμματος ΝΙΚΗ και, με φόντο τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια -κακώς και απολύτως καταδικαστέο-, τη χαστούκισε.

Η αντίδραση της ΝΙΚΗΣ υπήρξε ακαριαία.

Αφού ενημέρωσε ότι η δράστις είχε απομακρυνθεί από μηνών από το κόμμα, καταδίκασε με τον κατηγορηματικότερο τρόπο την πράξη και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ζητούμενο την οριστική διαγραφή της.

Τι πιο δημοκρατικό;

Αν το θέμα αφορούσε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, τότε θα είχε λήξει εδώ.

Όχι, όμως, για τη ΝΙΚΗ.

Ήδη έχουν περάσει αρκετές μέρες και πολλοί «αναλυτές» και τιποτολόγοι ασχολούνται με αυτό, ενώ ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί το έχουν πάνω στην ατζέντα τους.

Ο λόγος είναι προφανής.

Μέχρι τώρα έχουν διαγραφεί στελέχη κομμάτων, ακόμα και υπουργοί, για άλλα μείζονος σημασίας θέματα, αλλά τότε… μούγκα στη στρούγκα.

Τώρα;

Όλα στο φως (και καλά…) και τράβα το μέχρι να ξεχειλώσει.

Πώς το ‘λεγε ο Γκέμπελς; «Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε. Στο τέλος κάτι θα μείνει».

Και ποιος νοιάζεται για τον Καλλιάνο που κλαίει…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Από τη μισή αλήθεια στη… μισή φέτα

«Το ψεύδος δεν αποδίδει. Διότι αποκαλύπτεται και τότε ζημιώνει ή και καταστρέφει ολόκληρο το οικοδόμημα της προπαγάνδας. Πρέπει λοιπόν...

Δεν έχουμε έλλειψη στα απρόσεκτα καθεστώτα

Αρκετές μέρες μετά τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Ραϊσί πλανώνται ακόμα στα ΜΜΕ ερωτήματα (και μαζί διάφορες θεωρίες) όπως...

Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος...

Αντιπερισπασμοί: Μισό κιλό φέτα μέσα σε μια κούπα!

*** Α, ρε Πανάθα! Πάλι καλά που έφυγε με την κούπα από το Βερολίνο και χάρισε σε τούτο τον...