Τι πουλάει ο Μητσοτάκης;

Αντί να μας τσαμπουνάει διάφορα έπεα πτερόεντα, δεν μας αποκαλύπτει τη μέθοδό του να αυξάνει την περιουσία του;

Του Παναγιώτη Λιάκου

Όλοι εμείς οι υπεύθυνοι άνθρωποι, που εκπαιδεύουμε τη συνείδησή μας να ευθυγραμμίζεται σαν αλφάδι με την κυβερνητική γραμμή, πανηγυρίζουμε ωσάν τους χουλιγκάνους σε κάθε γάμο και χαρά, επιτυχία και θρίαμβο της κυβέρνησης. Ακόμα και τεσσάρι να πιάσει ο Μητσοτάκης στο τζόκερ, εμείς θα πάμε στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο να αγοράσουμε… εργολάβους για να τους μοιράσουμε σε γνωστούς και φίλους.

Γι’ αυτό και κατενθουσιαστήκαμε όταν ενημερωθήκαμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέθεσε ακόμα δύο ακίνητα στην πλούσια κολεξιόν, την οποία διαθέτει και έφτασε τον αριθμό 41! Τόσα έχει το καμάρι μας, ο ακάματος εργάτης που διαχειρίζεται το σύνολο της εκτελεστικής, νομοθετικής (ίσως και το μεγαλύτερο μέρος της δικαστικής) εξουσίας στην Ελλάδα. Είχε παρά ένα τεσσαράκοντα και αγόρασε, καθώς λέγεται, δύο ακίνητα σε οικισμό στο όρος Τύμφη στο Ζαγόρι και τα έκανε σαράντα ένα. Κι επειδή είναι γουρλής (μόνο στον εαυτό του) και του πάνε όλα δεξιά, θρυλείται πως μόλις τα αγόρασε το όρος Τύμφη κηρύχτηκε «απάτητο». Δηλαδή, ούτε θα τσιμεντωθεί για να γίνουν τουριστικά καταλύματα ούτε θα κοτσαριστούν εκεί τίποτε ανεμογεννήτριες για να του κόβουν τη θέα και να χαλάνε το τοπίο, έτσι που μοιάζουν με τα κέρατα του εξαποδώ.

Όμως, μαζί με τη χαρά μας, ας εκφράσουμε κι ένα παράπονο στον πρωθυπουργό. Γιατί δεν μας λέει τι στην ευχή εμπορεύεται και έχει αυξήσει τόσο πολύ την περιουσία του; Παλιά υπήρχε το λαϊκό απόφθεγμα «γίνε αγρότης για να ζήσεις κι έμπορος να θησαυρίσεις». Σοφό το ρητό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το σύνολο της οικογένειάς του δεν ζουν απλώς, αλλά καλοζούν. Κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι κάτι περισσότερο από πλούσιοι. Μίδες σωστοί. Πώς τα κατάφεραν; Ποιο είναι το προϊόν που διαθέτουν στο κοινό και έχουν… φτιαχτεί τόσο καλά από οικονομικής απόψεως; Μήπως είναι το σανό που μοσχοπουλάει; Κι αν δεν είναι το σανό, τι πουλάνε, τέλος πάντων, οι μητσοτάκηδες και κονομάνε; Και σε ποιους το πουλάνε; Μόνο Έλληνες είναι οι αγοραστές ή είναι και ξένοι; Ας μας πουν, επιτέλους, να το κάνουμε κι εμείς (αν δεν συγκρούεται με το αξιακό μας σύστημα).

  1. Ένα μυστικό που γνωρίζω είναι το ότι δεν πληρώνουν για τίποτα. Και τα ακίνητα μέσω κατασχέσεων θα τα άρπαξε. Δεν πληρώνουν, ο πρόγονος του έτρωγε τα συσσίτια των ανθρώπων. Γι’αυτόυς μιλάμε.

  2. Φίλες και φίλοι επειδή πολλές και πολλοί στην χώρα μας είτε δεν έχουν καθόλου μνήμη , είτε διότι έχουν κοντή μνήμη , είτε διότι είναι βολεμένοι , είτε διότι είναι καιροσκόποι , είτε διότι έχουν πουλημένη Εθνική συνείδηση , είτε έχουν μόνιμα αναρτημένα τα Εθνικά Αξεσουάρ τις Παρωπίδες και τις Ωτοασπίδες επιμένουν να συνεχίζουν να καταστρέφουν την Χώρα και μαζί με αυτήν καταστρέφουν και τον λαό της . Θα κάνω μία ιστορική αναδρομή από το 2019 έως και σήμερα μήπως και γίνει κάτι και στείλουν τον Κύριο Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη εκεί που αξίζει ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ .
    Α. Έτος 2019
    1. Εκλέγεται η Ν.Δ με δυο βασικά επιχειρήματα
    α. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν καταστροφική για την χώρα , εντός του έτους έρχεται η διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί και τον Απρίλιο του 2024 Η Κυρία Μπακογιάννη παραδέχεται ότι ήταν ΑΡΙΣΤΗ.
    β. Λέγοντας Ο Κύριος Κατρούγκαλος ότι θα φορολογήσει τους Ελεύθερους Επαγγελματίες , η Ν.Δ το αμφισβητεί , αλλά αργότερα το επιβάλλει και τον Απρίλιο του 2024 τον επιβραβεύει με θέση στον Ο.Η.Ε.
    2. Ο Κύριος Μητσοτάκης αναλαμβάνει ο ίδιος την διοίκηση της ΕΥΠ και βάζει επικεφαλής άνθρωπο που δεν είχε τα προσόντα αλλάζοντας τον Νόμο .
    3. Αλλάζει όσα ισχύουν για τα κανάλια Πανελλαδικής Εμβέλειας ( από οικονομικής πλευράς ) έτσι ώστε να ωφελήσει τους καναλάρχες και να τους έχει στον απόλυτο έλεγχο.
    4. Διακηρύσσει νέο φορολογικό Νομοσχέδιο και ελάφρυνση της Μεσαίας τάξης , αλλά το τελικό σχέδιο δεν περιλάμβανε την Μεσαία τάξη .
    Β. Έτος 2020
    1. Κατάργηση του Νόμου Κατσέλη που αφορούσε την Πρώτη κατοικία , με ότι αυτό συνεπάγεται.
    2. Αποκάλυψη ότι Ο Βουλευτής Κύριος Πάτσης έχει Εισπρακτική εταιρεία , αλλά η αποπομπή του γίνεται 2 χρόνια αργότερα .
    3. Κρίση στον Έβρο η οποία αντιμετωπίζεται ευτυχώς για την χώρα μας , αλλά ευτυχώς και για τον Πρωθυπουργό διότι αν εισέρχονταν πλέον τον εκατό χιλιάδων προσφύγων σήμερα δεν θα ήταν Πρωθυπουργός .
    4. Ενσκήπτει η πανδημία του COVID η οποία θα τυραννήσει την χώρα για δυο χρόνια περίπου με εκατόμβη θυμάτων , απευθείας αναθέσεις κονδυλίων , διπλών Βιβλίων , ακαταδίωκτο Υγειονομικών επιτροπών , με τους περισσότερους θανάτους εντός Ε.Ε , καταστροφή επιχειρήσεων , και πολλά άλλα.
    5. Οι ΗΠΑ συμφώνησε με την ΝΟΒΑΡΤΙΣ να εισπράξει τεράστιο χρηματικό ποσό , η Ελλάδα ακόμη ψάχνεται για να πάρει αποζημίωση , αθωώνονται δημοσιογράφοι και λοιποί και κλείνει έτσι η υπόθεση χωρίς ποτέ κανείς να δώσει λόγο το τι ακριβώς έγινε .
    6. Η Τουρκία μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί , αλλά η χώρα μας αντιδρά τόσο χαλαρά που ουσιαστικά δεν την άκουσε κανείς .
    7 . Εντός του Έτους δυο (2) φορές προχωρούν σε έρευνες εντός των Εθνικών Κυριαρχικών εδαφών μας , αλλά η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα .
    8. Κατά την διάρκεια τους κάηκαν 108.418 χιλ. στρ. Δάσους και δασικών Εκτάσεων.
    Γ. Έτος 2021
    1. Δολοφονία Δημοσιογράφου Γεωργίου Καραιβάζ , χωρίς ακόμη να υπάρχει νεότερο για την εύρεση των ενόχων .
    2. Ο Κύριος Πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων του Παλαιού Σημιτικού Μπλοκ , αποκαλύπτοντας έτσι την Μετάλλαξη της Ν.Δ .
    3. Αποκάλυψη για τα χρέη της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ , αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός .
    4. Αποφασίζεται η απόκτηση Γαλλικών Φρεγατών , χωρίς ποτέ να γίνει γνωστή η σχετική σύμβαση .
    5. Αποκάλυψη της τραγικής κατάστασης των ΜΕΘ , η οποία επιβεβαιώνεται με την έκθεση Λύτρα – Τσιόρδα .

    6. Αποκαλύπτεται ότι τα χρήματα που δόθηκαν στα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης με την Λίστα ΠΕΤΣΑ έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου υπέρ των δικών του παιδιών .
    7. Εντός του έτους κάηκαν 871.688 χιλ. στρ. δασών και δασικών εκτάσεων .
    Δ. Έτος 2022
    1. Αποκλεισμός Αττικής Οδού και ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων . Κινδύνεψαν εκατοντάδες ζωές , και επεμβαίνει Ο Στρατός .
    2. Η Κυβέρνηση αρχίζει να δίνει PASS προκειμένου να αντιμετωπίσει την ακρίβεια , δηλ. κοροϊδία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις .
    3. Αρχίζει η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας , Ο πρωθυπουργός μας λέει ότι είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας , δίνει όπλα από τα νησιά , με την διαβεβαίωση ότι θα αντικατασταθούν ( Κούφια Λόγια – Πέτσινα) , μεταδίδεται μέσα στην Βουλή μήνυμα του Νεοναζιστικού τάγματος ΑΖΟΦ , στην πορεία δίνει Οπλισμό , και ξανά πυρομαχικά , χωρίς αυτά μέχρι σήμερα να αντικατασταθούν και ότι έχει από την Γερμανία ( Ελάχιστα ) έχουν πάει στον Έβρο , με απαίτηση της Τουρκίας και των ΗΠΑ για αποστρατικοποίηση των Νησιών.
    4. Δικαιώνονται Η Εφημερίδα Δημοκρατία , και Δικαστές που είχαν κατηγορηθεί για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ .
    5. Η Χώρα μας όσον αφορά την Ελευθερία του Τύπου καταλαμβάνει την 108 Θέση .
    6. Σε επίσκεψη που έκανε Ο Πρωθυπουργός στις ΗΠΑ μιλά στο Κογκρέσο αποθεώνεται από τα Μ.Μ.Ε , αλλά όπως προκύπτει ανακύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την πορεία των Εθνικών Θεμάτων .
    7. Αποκαλύπτεται το Σκάνδαλο των Υποκλοπών , χωρίς μέχρι σήμερα να έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη Ουδείς , καταδικάζεται για αυτό το θέμα η χώρα από την Ε.Ε , αλλά δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός με φοβερές αποκαλύψεις , αλλά όλα έχουν πέσει στο κενό .
    8. Οι τιμές τροφίμων και λοιπών αγαθών εκτοξεύονται στα ύψη .

    9. Αθωώνεται Ο Κύριος Χριστοφοράκος παρότι είχε παραδεχτεί Μίζες σε Έλληνες Πολιτικούς .
    10. Κάηκαν κατά κύριο λόγο στην Αττική Δάση και Δασικές Εκτάσεις 160.843 χιλ. στρ.
    Ε. Έτος 2023
    1. Η Χώρα κόβεται στα 2 λόγω Χιονιού .
    2. Ο Καραμανλής ανακοινώνει την αποχώρηση του από Βουλευτής .
    3. Γίνεται το φρικτότερο Έγκλημα με τα τρένα στα Τέμπη , και αν δεν έκαναν ενέργειες οι συγγενείς των Θυμάτων τώρα το θέμα θα είχε κλείσει , με την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το δυστύχημα έγινε λόγω του προϊσταμένου της Λάρισας , Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά η Κυβέρνηση συνεχίζει το αφήγημα της , περί ευθύνης του προϊσταμένου της Λάρισας .
    4. Αποκάλυψη για την βίλα του πρωθυπουργού στην Τήνο από το 2014 , χωρίς ποτέ να έχει δηλωθεί .
    5. Στα Εθνικά Θέματα έχουμε αρνητικές εξελίξεις .
    Δηλώσεις του Δένδια για Κρυφή Ατζέντα , συνομιλίες Ερντογάν με Μπάιντεν και ικανοποίηση αιτημάτων , συνομιλίες Ερντογάν με Μητσοτάκη και εξαγγελία για εφ’ όλης της ύλης συνομιλίες , σύμφωνο φιλίας με Τουρκία αλλά η Τουρκία συνεχίζει τις απαιτήσεις της .
    6. Στην Οικονομία έχουμε άνοδο των τιμών , αυξήσεις φόρων , καμπάνα από Ελβετική ΙΒΜ όσον αφορά το ιδιωτικό χρέος στα 382 δις. , μπουρλότο στις τιμές Ηλεκτρική ενέργειας ,ο λαός έχασε περίπου 40 δις από την επανιδιωτικοποίηση των τραπεζών .
    7. Θάνατος Οπαδού της ΑΕΚ μετά την επιδρομή των Κροατών χωρίς κανέναν υπεύθυνο και καρατόμηση Ανωτάτων Αξκών .
    8. Θάνατος 2 Αεροπόρων με Πυροσβεστικό Αεροσκάφος παλαιού τύπου .
    9. Ναυάγιο με εκατοντάδες νεκρούς στην Πύλο .
    10. Πλημύρες και καταστροφές από κακοκαιρία στην Θεσσαλία της οποίας τα αποτελέσματα ήταν τραγικά και συνεχίζουν ακόμη χωρίς καμία εξέλιξη.
    11. Διπλές Εκλογές και νίκη από την Ν.Δ , αλλά με αλλαγή του Εκλογικού Νόμου , με νοθευμένα νούμερα από την ΕΛΣΤΑΤ άλλα νούμερα τον Δεκέμβριο ( 9.716.889 )άλλα νούμερα τον Μάρτιο ( 10.485.487), και με την μέτρηση των λευκών και των Άκυρων .
    12. Ξεπούλημα νερού μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης .
    13. κατά την διάρκεια του έτους είχαμε 1.395.628 εκ. στρ. καμένα σε δάση και δασικές εκτάσεις .
    Στ. έτος 2024.
    1.Ομολογία Άγγελου Συρίγου ότι η Συνθήκη της Λωζάνης κατά 97% είναι παρωχημένη .
    2. Γάμος Ομοφυλοφίλων .
    3. Ιδιωτικά πανεπιστήμια
    4. Σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών με την Κυρία Ασημακοπούλου .
    5. Συγγενείς του Εγκλήματος των Τεμπών σε δυο ακροάσεις στην Ε.Ε και ετοιμάζονται και για άλλες, ενώ η Εισαγγελέας της Ε.Ε επίσημα δήλωσε ότι λόγω της άρσης των πολιτικών δεν μπορεί να κάνει την έρευνα , η εξεταστική που έγινε ήταν ένα θέατρο σκιών προκειμένου να καλύψουν τα πολιτικά πρόσωπα της Κυβέρνησης .
    6. Κινητοποίησης Αγροτών χωρίς κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα .
    7. 4.000 χιλ. οικονομικά σκάνδαλα , 200 οικονομικές υποθέσεις της Λίστα Λαγκάρντ , και πόσες άλλες της λίστας Μπόργιανς παραμένουν στα συρτάρια .
    8. Τελική έγκριση απαιτήσεων της Τουρκίας από τις ΗΠΑ.
    9. Η Ελλάδα ενέδωσε στις απαιτήσεις του Αλβανού Ράμμα και ο Δήμαρχος Χειμάρας καταδικάσθηκε .
    10. Νέα αποστολή Πυρομαχικών στην Ουκρανία , αλλά το θέμα είναι τι άλλο ετοιμάζεται να δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία .
    11. Παραδέχθηκε μέσω συνέντευξης στην Κύπρο ότι ενέδωσε σε πιέσεις προκειμένου να υποστηρίξει την Είσοδο του Κόσοβου στην Ε.Ε , δεχόμενη το μένος του Σέρβου λέγοντας « ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ « .
    12 Το συγκρότημα Μαρινάκη προκειμένου να κερδίσει μεγαλύτερο μέρος της Πίτας έριξε Μία Ρουκέτα για τα Τέμπη , με αποτέλεσμα Υπουργοί να πηγαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις , και άλλοι να παραιτούνται .
    13. Επίσης η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων από τις 27 χώρες της Ε.Ε είναι στην 26 θέση και στην 27 θέση είναι η Βουλγαρία
    14. Επίσης το τελευταίο διάστημα το Ευρωβαρόμετρο έδειξε ( Ακρίβεια – Εγκλήματα – Διαφθορά – Υγεία – Εκπαίδευση – Αγροτικό – Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Δικαιοσύνη – Αστυνομία – Κόμματα – Βουλή – Τρόφιμα ) είναι όλα Αρνητικά από (– 50%) έως (– 90%).
    15. Ο πρωθυπουργός λοιπόν βλέποντας όλα τα παραπάνω άρχισε τους εκβιασμούς και τις Απειλές λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσουμε την Ν.Δ θα έχουμε Πολιτική Ανωμαλία ( ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ )
    16. Και βέβαια ενώ ετοιμάζετε να συνεχίσει τις συνομιλίες με την Τουρκία , αυτή επανέφερε τις ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΗΣΙΑ – ΝΗΣΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .

    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    Από τις εκλογές του 2023 ( αφού πήρε με αλχημείες το 41% και 158 Βουλευτές )και μετά Ο Αξιότιμος Κύριος Πρωθυπουργός μας έχει βάλει εμπρός να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των « ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ « .
    Οπότε το συμπέρασμα ποιο είναι .
    Η Κυβέρνηση θέλει πάση δυνάμει να πάρει μεγάλο ποσοστό έτσι ώστε να βγει και να πει αφού Ο λαός με θέλει και έχω την Δύναμη , θα προχωρήσω με μεγαλύτερη ταχύτητα , ( έχοντας εμπροσθοφυλακή τα δυο ΜΠΟΛΤΟΚ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ) .
    Εμείς λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε ? Να συνεχίσουμε να ζούμε σε καθεστώς ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ή να είμαστε ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε ?

  3. Πουλάνε την άγνοια του αφελή πολίτη.
    Εξουσιάζουν τα ΜΜΕ, που όλοι όσοι έχουν και κατέχουν αποτελούν μία καλή παρέα,
    ώστε να παραμυθιάζουν τον πολίτη με ειδήσεις που τους εξυπηρετούν, τους ευνοούν, τους πλουτίζουν.
    Σε αριθμούς αυτό το ποσοστό δεν περνά πάνω από 20% του πληθυσμού.
    Η ανέχεια όμως, η αδυναμία, η ατολμία εξαγοράζεται πολύ εύκολα. Το αποτέλεσμα το εισπράττει και το πληρώνει ολόκληρη η επικράτεια.
    Εάν όμως πράγματι γίνει πράξη ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της κάθε Α.Ε πολιτικής παρουσίας και επικυριαρχίας μέσα στο τόπο μας τότε όλα γίνονται πολύ εύκολα.
    Ο λαός έχει προβλέψει με μετρημένα λόγια ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Σαμαράς τώρα θυμήθηκε τα Ελληνοτουρκικά

Αν ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιφυλάξει ρόλο... σχολιαστή για την πολιτική ζωή της χώρας και τα τεκταινόμενα εντός της...

Διάτρητες οι εκλογές και η επιστολική ψήφος!

Είναι η ίδια η κυβέρνηση που γεννά την καχυποψία των πολιτών για τις κινήσεις της. Η διαφθορά αποτελεί τη...

Ο Δούκας «έκοψε» την Καρυστιανού από εκδήλωση για τα Τέμπη!

Μία διπλή πρωτοφανής αθλιότητα εις βάρος των συγγενών των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών αλλά και της μνήμης των 57 θυμάτων βρίσκεται...

Κίνδυνος – θάνατος τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία

Η συνεδρίαση των αντιπροσωπιών Ελλάδας - Τουρκίας την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα για τη διαμόρφωση και τη σύνταξη στρατιωτικών...