Η ταμπακιέρα του Σόρος

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σνομπάρει τη «δημοκρατία» και δεν απαντά για τη δωρεάν παραχώρηση για μια πενταετία ακινήτου-φιλέτου σε ΜΚΟ του Σόρος

Του Παναγιώτη Λιάκου

Ο Χάρης Δούκας προκάλεσε, δικαιολογημένα, την οργή των αστυνομικών για την αλήτικη έκφραση «μπάτσος» που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σχετική ανακοίνωση για την αθλιότητα του δημάρχου εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Και ο Άδωνις από κοντά, ξεθηκάρωσε το πλαστικό σπαθί με το οποίο πολεμά για τις συχνά μεταβαλλόμενες ιδέες του και εστράφη κατά του κ. Δούκα, επισημαίνοντας ότι η Αθήνα επιστρέφει στην εποχή της παρακμής και της άκρας Αριστεράς (σ.σ.: λες και με Μπακογιάννη δεν είχαμε μία από τα ίδια).

Για την ταμπακιέρα, όμως, του Σόρος δεν κάνει κουβέντα ο Άδωνις. Δεν του φαίνεται ακροαριστερό ή παρακμιακό από την πλευρά του Χάρη Δούκα να παραχωρήσει δωρεάν έναν ολόκληρο όροφο του Φρουραρχείου Αθηνών και επιπλέον χώρους έκτασης άνω των 700 τ.μ. στη ΜΚΟ Solidarity Now του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος. Αυτή η υπόθεση (που έχει τεράστια… ουρά) θα κοστίσει στους δημότες. Το αθηναϊκό ταμείο, αντί να ωφεληθεί με την ενοικίαση του δημοτικού ακινήτου, δεν θα εισπράξει σεντ και οι δημότες θα ζημιωθούν και από πάνω με την υποβάθμιση των γειτονιών τους.

Για τα δωράκια στη ΜΚΟ του Σόρος δεν δείχνουν κινητικότητα τα κόμματα, οι παρατάξεις και οι εισαγγελικές Αρχές, που οφείλουν να ελέγξουν αν όλα έχουν γίνει σύννομα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπογράφων είχε στείλει στον δήμαρχο Αθηναίων μια σειρά από ερωτήσεις σχετικές με το θέμα (την 29η Φεβρουαρίου). Ο κ. Δούκας δεν καταδέχτηκε να απαντήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ίδιες ερωτήσεις δημοσιεύτηκαν εν είδει ανοιχτής επιστολής τη 15η Μαρτίου*. Σιγή ιχθύος από τον δήμο.

Ωραία πολιτική, πάντως, ασκεί ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος. Με εξυπηρετησούλες στη ΜΚΟ του Σόρος, την αποφυγή απαντήσεων στις… τζιζ ερωτήσεις του Τύπου και τη χρήση περιφρονητικών λέξεων για τους αστυνομικούς δείχνει πώς θα πορευτεί στη συνέχεια.

Ενός κακού Μπακογιάννη, Δούκας έπεται και η παρακμή των Αθηνών συνεχίζεται.

*Τις ερωτήσεις που δημοσιεύτηκαν στη «δημοκρατία» και τις οποίες αποφεύγει να απαντήσει ο Χάρης Δούκας μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: https://www.newsbreak.gr/apopseis/574405/apantiste-kyrie-doyka/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...

Η οπλοκατοχή και… το μονοπώλιο της βίας

Γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Rod Dreher, σε ένα εγκώμιο για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους στενούς συνεργάτες του στο...

Η Μαργαρίτα, ο Μένιος, ο Σημίτης και τα… μυστικά της Άννας

Κακά τα ψέματα, ως «νέα πολιτικός» πλασάρεται από φιλικά της δημοσιεύματα η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά το παλεύει εδώ και......