Μεταφυσικό κέντρο Σοφίας Βούλτεψη

Έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησμούς στην όαση Σίουα, διαλογιζόμενος στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Θα γίνει κοσμοκράτορας; Οι απαντήσεις εδώ! 

Του Παναγιώτη Λιάκου

Τώρα που, δυστυχώς, δεν προβάλλονται πια οι «Πύλες του Ανεξήγητου» του Κώστα Χαρδαβέλλα, οι οποίες ησχολούντο με τα μεγαλειώδη μυστήρια του κόσμου τούτου, καλό θα είναι να εμφανίζεται συχνότερα στην τηλεόραση η Σοφία Βούλτεψη, απόμαχη δημοσιογράφος που τώρα έχει και βουλευτική ιδιότητα και σταδιοδρομεί ως υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου – και, κρίνοντας από τη στελέχωση του υπουργείου, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι πρόκειται να υποστούμε σ’ αυτό το ζήτημα.

Βγήκε, που λέτε, η Βούλτεψη στον Σκάι και, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον Μητσοτάκη που έκανε χλιδάτη απόδραση (με τα έξοδα κερασμένα από εμάς) στην όαση Σίουα της Αιγύπτου, είπε το ακόλουθο επικόν: «Ως προς τη Σίμπα (sic), ο πρωθυπουργός θέλησε πράγματι να πάει εκεί, και το οργάνωσε η Αίγυπτος. Θυμάστε που λέγανε ότι εκεί είναι κι ο τάφος του Μεγαλέξαντρου, αν θυμάστε, όπου εκεί πήγε στο μαντείο του θεού Άμμωνα και ότι εκεί πήρε ουσιαστικά τη θεοποίησή του και ότι είναι Φαραώ των Αιγυπτίων και, όταν τον ρώτησαν τι του είπε το μαντείο, είπε “δεν θα το πω σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα μου”;»!

Πώς μπορείς να κατορθώσεις να στριμώξεις σε έναν ασυνάρτητο μονόλογο τον Μέγα Αλέξανδρο, τον τάφο του, τη θεοποίησή του, τον χρησμό που έλαβε από τους ιερείς του Άμμωνος, τον Φαραώ, τη μαμά του (την Ολυμπιάδα) και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο η Βούλτεψη το ξέρει!

Αντί να πει «σας έχει βρει κορόιδα ο Κυριάκος και του πληρώνετε την ντόλτσε βίτα», άρχισε τις μυστικιστικές παπάτζες. Ωστόσο, η ίδια μπορεί όντως να πιστεύει τις μπαλαφάρες που εκτοξεύει κατά ριπάς. Έχει μια εμμονή με τη μεταφυσική. Τον Οκτώβριο του 2020 είχε εκπλήξει το πανελλήνιο, προτείνοντας την αγιοκατάταξη του Παύλου Φύσσα, επειδή «με τη θυσία του καταφέραμε αυτό το πράγμα» – και με τη λέξη «πράγμα» εννοούσε την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Κι όσοι απορούν πώς φτάσαμε τόσο χαμηλά στου κακού τη σκάλα κι ακούμε τέτοιες ιστορίες για αγρίους στην τιβί από κυβερνητικούς παράγοντες ας μην απορούν. Υπάρχουν ακόμα πιο χαμηλά σκαλοπάτια και θα τα κατέβουμε όλα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αμέρικαν μπαρ η Βουλή

Ας είμαστε ειλικρινείς: Καμιά φορά η υπερδημοσιότητα ενός μεμονωμένου καβγά πραγματικά αποπροσανατολίζει από τα σημαντικά πολιτικά θέματα. Ας σκεφτούμε...

«Πέτα τον στο δάσος»

- Και πού είπαμε ότι τον πάω φέτος τον πυρσό;- Πέτα τον στο δάσος, όπως θα βγαίνεις από εδώ!

Είμαι Αλβανός…

Προ ημερών μπήκα σε ένα ταξί. Οφείλω να ομολογήσω ότι και το αυτοκίνητο και ο οδηγός έλαμπαν. Ως είθισται,...

Από την… Τσιτσιολίνα με αγάπη…

Εκκίνησε την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σκληρού πορνό, στη συνέχεια στράφηκε στο τραγούδι, ενώ η εκλογή της το 1987...