Eπιτυχία Γ’ Εθνικής

Του Χρήστου Μπολώση

Από το αστυνομικό δελτίο: «Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και σε φιλάθλους κατά τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου εντός των αγωνιστικών χώρων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής».

Όταν άρχισα να διαβάζω την είδηση, νόμιζα ότι επιτέλους είχε εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση η οποία όπλισε το χέρι του νεαρού δολοφόνου που σκότωσε τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Λυγγέρη.

Δυστυχώς, διαψεύστηκα.

Επιτυχία μεν της Αστυνομίας, αλλά και πάλι, δυστυχώς, επιτυχία Γ’ Εθνικής. Έπιασε κάτι τύπους που πούλαγαν μαγκιά σε γήπεδα της αθηναϊκής γειτονιάς.

Το «μεγάλο ψάρι» εξακολουθεί να ξεφεύγει (;) και όχι μόνο αυτό, αλλά ακολουθείται κι εδώ η γνωστή συνταγή που απευθύνεται σε χαχόλους: «Σιγά σιγά θα ξεχαστεί κι αυτό και ο “καθοδηγητής”, που μάλλον θα καλύπτεται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όχι κατ’ ανάγκην πολιτικά, θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί άσπιλος και αμόλυντος στην κοινωνία, και θα συνεχίσει να καθοδηγεί εγκληματίες και να κουνάει το δάχτυλο σε όλους, ο ίδιος ή αντιπρόσωποί του».

Ως πότε, όμως, οι Αρχές θα «δουλεύουνε» την κοινωνία και ως πότε οι γνωστοί άγνωστοι «νονοί» θα σκορπούν ακόμη και τον θάνατο ανεξέλεγκτοι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

«Η υγεία του εδάφους κρίνει το μέλλον της Θεσσαλίας»

Η προστασία του εδάφους και η αποκατάσταση των φυσικών πόρων της Θεσσαλίας...

Υπό καθεστώς διαρκούς παρακολούθησης με βιομετρικά οι δημόσιοι υπάλληλοι

Ήταν άραγε μόνον υπερβολή; Μόνον υπερβάλλων ζήλος κάποιων «μανδαρίνων» του...

«Μου έλεγαν: Είσαι τρελός;» – Ο Ελληνοαμερικανός που ετοιμάζεται να κολυμπήσει...

Είναι Ελληνοαμερικανός, λάτρης της Ελλάδας και ίσως από τους ελάχιστους γνήσιους...

Αλέξης Παρχαρίδης: «Η ποντιακή μουσική μάς κράτησε ζωντανούς μέσα στους αιώνες»

Λίγο πριν από τη συμμετοχή του στο «Βάκχαι Φεστ 2026», που θα πραγματοποιηθεί...