Ρουσφέτια παντού

Του Χρήστου Μπολώση

Διαβάζω στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι ο κ. Σκέρτσος μετά την εισήγησή του για τον νόμο των γάμων των ομοφυλοφίλων έβαλε τα κλάματα, διότι, λέει, έχει τρία ανίψια γκέι και αν δεν περνούσε τον νόμο, δεν θα μπορούσε να τα κοιτάξει στα μάτια.

Πολλές σκέψεις γεννιούνται αν το δημοσίευμα λέει αλήθεια, που θα τη λέει.

Η πρώτη σκέψη είναι ότι επιβεβαιώνεται η φήμη που θέλει το κυβερνών κόμμα να έχει αναγάγει το ρουσφέτι σε επιστήμη.

Έτσι, μετά τις αξιοκρατικές σπουδές σε πατεντάτα σχολεία του εξωτερικού, μετά τους ντιπ κατά ντιπ αξιοκρατικούς διορισμούς σε τραπεζικούς κολοσσούς, επίσης του εξωτερικού, αλλά και σε ξανά μανά κολοσσιαίες κατασκευαστικές εταιρίες, οι οποίες ελέγχονται -όλως τυχαίως και να λείπουν οι πονηρές σκέψεις- από τους αρμόδιους πατεράδες, έχουμε τώρα και ρουσφέτια σε γκέι ανίψια και, μάλιστα, τρία στον αριθμό.

Έτσι, μετά τη μακαρίτισσα Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία, σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, αν ήξερε ότι σήμερα υπάρχουν παιδιά ομόφυλων ζευγαριών που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά, θα έλεγε «Mέχρι εδώ», μας προέκυψαν και τα ανίψια του κ. Σκέρτσου.

Γρήγορα τον νόμο, παιδιά. Γρήγορα, γιατί χανόμαστε.

  1. Εγώ ο ποταπός καθώς λέει και ο Α S από την αρχή έλεγα ότι το ψάρι από το κεφάλι βρομάει, η τόση επιμονή για τον νόμο τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται κάτι δεν μου καθόταν καλά, το Μαξίμου είναι σφηκοφωλιά γκέιδων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Πάνω απ’ όλα η υγεία

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα. Το Antinews να πούμε, βαστάει η σκούφια του από το περιοδικό «Αντί», το...

… Αθάνατο Σημιτιστάν

Η «δημοκρατία», η οποία, ως γνωστόν, πρόσκειται στον... ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζει εδώ και χρόνια ότι η Ν.Δ. έχει μεταμορφωθεί, σεμνά...

Μπούρδες Μπιμπίλα (μέρος 3ο)

Ξεκινάμε δυνατά σήμερον με μια κολοσσιαία μπαλαφάρα του κλαίοντος πολιτικού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ομιλία του στη Βουλή της...

Είναι να μη σε νευριάσει ο Μαρκόπουλος…

«Άμα κάνει ζαβολιά ένας υπουργός, κοιτάνε να ρίξουν απάνω της ντιβανόπανο να μη φαίνεται. Άμα την κάνεις εσύ, με...