Όλο το έθνος αγάλλεται!

Του Χρήστου Μπολώση

Επιτέλους. Μετά τη νίκη του την περασμένη Κυριακή επί του Άρη, με 1-2, ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι προχθές τον ΠΑΣ, με 3-1, και όλα… μέλι γάλα.

Τι συνέπειες είχαν αυτές οι νίκες; Δεν ξέρετε; «Μηδέν και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας» που έλεγε και ο τεράστιος Νίκος Τσιφόρος.

Το μεγάλο κέρδος αυτών των νικών, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι γλιτώσαμε μια πολιτική κρίση, αφού έτσι δεν χρειάστηκε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και θα μπορέσει απερίσπαστη να ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ενώ ο κ. Σκρέκας, έμπλεος χαράς, δήλωσε ότι το 2028 η φέτα θα φτηνύνει κατά 0,0056%!

Ακόμα, γλίτωσαν από μηνύσεις οι μισοί Έλληνες. Ο Στόλος δεν χρειάστηκε να βγει από τον Ναύσταθμο, οι δυνάμεις των ΟΥΚ έβγαλαν τις ειδικές στολές τους, ενώ παραλλήλως ήρθησαν τα μέτρα αυστηράς επιφυλακής τους.

Κατά τον ρουν των γεγονότων, μερικές ετοιμόγεννες γέννησαν άρον άρον και γενικώς όλο το έθνος αγάλλεται και χαίρει η φύσις όλη, που λένε και τα κάλαντα.

Α, και πού είστε, κ. Μητσοτάκη. Ευτυχώς που κλείσατε τα γήπεδα και δεν πλάκωσαν στο ξύλο οι «άγνωστοι» καθοδηγητές τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου. Αυτά είναι μέτρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...