Όλο το έθνος αγάλλεται!

Του Χρήστου Μπολώση

Επιτέλους. Μετά τη νίκη του την περασμένη Κυριακή επί του Άρη, με 1-2, ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι προχθές τον ΠΑΣ, με 3-1, και όλα… μέλι γάλα.

Τι συνέπειες είχαν αυτές οι νίκες; Δεν ξέρετε; «Μηδέν και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας» που έλεγε και ο τεράστιος Νίκος Τσιφόρος.

Το μεγάλο κέρδος αυτών των νικών, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι γλιτώσαμε μια πολιτική κρίση, αφού έτσι δεν χρειάστηκε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και θα μπορέσει απερίσπαστη να ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ενώ ο κ. Σκρέκας, έμπλεος χαράς, δήλωσε ότι το 2028 η φέτα θα φτηνύνει κατά 0,0056%!

Ακόμα, γλίτωσαν από μηνύσεις οι μισοί Έλληνες. Ο Στόλος δεν χρειάστηκε να βγει από τον Ναύσταθμο, οι δυνάμεις των ΟΥΚ έβγαλαν τις ειδικές στολές τους, ενώ παραλλήλως ήρθησαν τα μέτρα αυστηράς επιφυλακής τους.

Κατά τον ρουν των γεγονότων, μερικές ετοιμόγεννες γέννησαν άρον άρον και γενικώς όλο το έθνος αγάλλεται και χαίρει η φύσις όλη, που λένε και τα κάλαντα.

Α, και πού είστε, κ. Μητσοτάκη. Ευτυχώς που κλείσατε τα γήπεδα και δεν πλάκωσαν στο ξύλο οι «άγνωστοι» καθοδηγητές τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου. Αυτά είναι μέτρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η αποχώρηση Δραγασάκη, ο ρόλος του Αλέξη και η χρηματοδότηση που...

Η χθεσινή αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και...

Χάρτινα καλαμάκια εναντίον καύσωνα

Κι ενώ περιμέναμε άπαντες εφοδιασμένοι με παγοκολόνες, αναψυκτικά, υπομονή και έχοντας πιάσει και δεύτερη και τρίτη δουλειά για να...

Τα καλά πραξικοπήματα

Και πού είστε, σύντροφοι! Να μου το θυμηθείτε μέρες που είναι. Πλησιάζει η εποχή που τα διάφορα φάρμακα που...

Αντιπερισπασμοί: Τυχερός και μπαρουτοκαπνισμένος…

Τυχερός στάθηκε ο Τραμπ. Ούτε λόγος περί αυτού. Βέβαια τα «Μητσοτάκεια» έντυπα και σάιτς για ακόμη μια φορά στάθηκαν...