Όλο το έθνος αγάλλεται!

Του Χρήστου Μπολώση

Επιτέλους. Μετά τη νίκη του την περασμένη Κυριακή επί του Άρη, με 1-2, ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι προχθές τον ΠΑΣ, με 3-1, και όλα… μέλι γάλα.

Τι συνέπειες είχαν αυτές οι νίκες; Δεν ξέρετε; «Μηδέν και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας» που έλεγε και ο τεράστιος Νίκος Τσιφόρος.

Το μεγάλο κέρδος αυτών των νικών, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι γλιτώσαμε μια πολιτική κρίση, αφού έτσι δεν χρειάστηκε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και θα μπορέσει απερίσπαστη να ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ενώ ο κ. Σκρέκας, έμπλεος χαράς, δήλωσε ότι το 2028 η φέτα θα φτηνύνει κατά 0,0056%!

Ακόμα, γλίτωσαν από μηνύσεις οι μισοί Έλληνες. Ο Στόλος δεν χρειάστηκε να βγει από τον Ναύσταθμο, οι δυνάμεις των ΟΥΚ έβγαλαν τις ειδικές στολές τους, ενώ παραλλήλως ήρθησαν τα μέτρα αυστηράς επιφυλακής τους.

Κατά τον ρουν των γεγονότων, μερικές ετοιμόγεννες γέννησαν άρον άρον και γενικώς όλο το έθνος αγάλλεται και χαίρει η φύσις όλη, που λένε και τα κάλαντα.

Α, και πού είστε, κ. Μητσοτάκη. Ευτυχώς που κλείσατε τα γήπεδα και δεν πλάκωσαν στο ξύλο οι «άγνωστοι» καθοδηγητές τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου. Αυτά είναι μέτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Βόρειοι και νότιοι;

Ξεσπάθωσαν γαλάζιοι γιατροί κατά του Αδ. Γεωργιάδη για τις προσπάθειες να διαλύσει τη…

Ολοκληρώθηκε η άλωση της Νέας Δημοκρατίας από την Ομάδα Αλήθειας

Η κατά τα λεγόμενα των ιδρυτών της, «ανεξάρτητη» Ομάδα Αλήθειας, που ανεξάρτητα...

Περί αποστασιών και καιροσκοπίας…

Τι μας θύμισε το σούσουρο στην Αριστερά και οι εσπευσμένες αναχωρήσεις από κόμματα...

Παρασκήνιο και λάθη Μαξίμου στα εξοπλιστικά προγράμματα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίκιο να προβάλλει την έμφαση που έδωσε...