Παιδιά, προσοχή και μας βλέπουνε…

Του Χρήστου Μπολώση

Επειδή βλέπω πολλά παλιά ιστορικά βίντεο (έχει και τα καλά του το διαδίκτυο), αυτές τις ημέρες εντόπισα ένα θαυμάσιο που αναφέρεται στον Στάλιν, ο οποίος -ως γνωστόν- ήταν ο πατερούλης για ένα ολόκληρο έθνος (το ρωσικό) επί 31 ατελείωτα χρόνια κι εξακολουθεί να είναι και σήμερα για το «τιμημένο ΚΚΕ».

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, είδα κατά διαταγήν παραληρούντες Σοβιετικούς πολίτες να παθαίνουν αμόκ επί τη εμφανίσει του μουστακαλή ηγέτη, ασχέτως αν στη συνέχεια πολλοί από αυτούς εγκατέλειπαν τον μάταιο τούτο κόσμο σε διάφορα ιαματικά παραθεριστικά κέντρα της Σιβηρίας.

Κάτι τέτοιο βλέπουμε και στις μέρες μας, όπου σε κάθε εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη παρουσιάζονται παραληρούντες θαυμαστές, είτε να παίρνουν σπίτι είτε να αποζημιώνονται ταχέως, επειδή υπέστησαν κάποια καταστροφή, ή διότι πήραν αυξήσεις από 54% και πάνω.

Το κακό εδώ όμως είναι ότι οι αυθορμήτως παλαμοκροτούντες και αποθεώνοντες τον Ησαΐα έχουν καταντήσει περιοδεύων θίασος, όπως το ζεύγος Ραφαέλας και Σπύρου.

Μία στα ναυπηγεία χαρωποί εργαζόμενοι σαν τον Βουτσά και τ’ αδέλφια του, μία ευτυχισμένοι Γαλατσιώτες που πήραν σπίτι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που πήραν κάτι άλλο… Παιδιά, προσοχή και μας βλέπουνε.

Στην εποχή της πληροφορικής και με τον κ. Πιερρακάκη τη δύναμή σας, οργανωθείτε γιατί χανόμαστε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Δηλώσεις και «όπου βγει»

Όταν ο άνθρωπος δεν έχει, γενικώς, συναίσθηση των ευθυνών του και επίγνωση της (δεινής) θέσεώς του, κάνει δηλώσεις και...

Τα ψέματα Μητσοτάκη και το γαϊτανάκι του ανασχηματισμού…

Δεν ήταν το μόνο ψέμα που στην πρώτη μετεκλογική συνέντευξή του είπε (εσκεμμένα ή όχι) ο Κ. Μητσοτάκης ότι...

Επικοινωνιολόγος – Καραμουρτζούνης*

Θυμάστε στις 13/9/2021 τον Μητσοτάκη που βρισκόταν σε περιοδεία στη Θεσσαλία και, όλως τυχαίως, καταμεσής του κάμπου βρήκε γέροντα...

Το νέο δίλημμα του Μητσοτάκη έρχεται ολοταχώς…

To είπε για να το πιστέψει περισσότερο ο ίδιος  ο Κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη μετεκλογική συνέντευξή του ύστερα από...