Κάποτε θα πρέπει να σοβαρευτούμε

Του Χρήστου Μπολώση

Άκουσα τον έγκριτο νομικό κ. Κούγια να ζητά από τον κ. πρωθυπουργό να τον καλέσει προκειμένου να τον ενημερώσει για τη σημερινή κατάσταση στο ποδόσφαιρο, διότι πλέον, όπως είπε, ξαναγυρίσαμε στην εποχή της «παράγκας», δηλαδή στην εποχή τού «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…».

Με την ευκαιρία, και για να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα, προτείνω τα εξής:

Όταν γίνεται πέναλτι (κανονικό ή μούφα) και δεν δίνεται, να παραιτείται, αυθωρεί και παραχρήμα, ο πρωθυπουργός.

Για μη καταλογισμό φάουλ κοντά στη μεγάλη περιοχή να παραιτείται ο Αρχιεπίσκοπος με 18 μέλη της Ιεράς Συνόδου και πέντε διάκοι.

Για οφσάιντ που δεν σφυρίζεται να παραιτούνται τουλάχιστον πέντε υπουργοί, 15 βουλευτές και να απολύονται 30 εποχικοί υπάλληλοι από γειτονικά στη Βουλή καταστήματα.

Για φάουλ στην περιοχή της σέντρας να διαλύεται ένα Σώμα Στρατού. Για άδικη κόκκινη κάρτα να καρατομείται επί τόπου ο διαιτητής.

Για κάθε άλλη λανθασμένη απόφαση να επιβάλλεται σε 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, που θα επιλέξει ο πρόεδρος, να γράφουν 100 φορές τη φράση: «Συγγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ», ενώ ισχύει πάντοτε το «Μαρέβα έκλεισα τα γήπεδα».

Πέραν δε όλων αυτών, κάποτε θα πρέπει να σοβαρευτούμε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η οπλοκατοχή και… το μονοπώλιο της βίας

Γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Rod Dreher, σε ένα εγκώμιο για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους στενούς συνεργάτες του στο...

Χάρτινα καλαμάκια εναντίον καύσωνα

Κι ενώ περιμέναμε άπαντες εφοδιασμένοι με παγοκολόνες, αναψυκτικά, υπομονή και έχοντας πιάσει και δεύτερη και τρίτη δουλειά για να...

Η Μαργαρίτα, ο Μένιος, ο Σημίτης και τα… μυστικά της Άννας

Κακά τα ψέματα, ως «νέα πολιτικός» πλασάρεται από φιλικά της δημοσιεύματα η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά το παλεύει εδώ και......

Τα καλά πραξικοπήματα

Και πού είστε, σύντροφοι! Να μου το θυμηθείτε μέρες που είναι. Πλησιάζει η εποχή που τα διάφορα φάρμακα που...