Χρυσή γαλότσα 2023 πακέτο με την ψήφο στον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κολύμπησε γυμνός στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα και ζητάει την ψήφο σας

Του Παναγιώτη Λιάκου

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον άνθρωπο που, από τηλεοράσεως, μας έκανε τον νταή επί περίπου ενάμιση χρόνο, καθήμενος δίπλα στον λοιμωξιολόγο ιεροψάλτη με τη σιγανοπαπαδίστικη φωνή, και ξεφτίλιζε τους πολίτες υποχρεώνοντάς τους να στέλνουν SMS στο κράτος για να πάνε έξω να πετάξουν τα σκουπίδια.

Είναι καλός άνθρωπος, ηπίων τόνων, υπεύθυνος πολιτικός, με μεγάλες επιτυχίες που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. Θυμάστε που μας κουνούσε το δάχτυλο κι έλεγε με υφάκι ότι οι πιλοτές των πολυκατοικιών δεν είναι ιδιωτικοί, αλλά δημόσιοι χώροι, κι έπρεπε να φοράμε κι εκεί μάσκα, αλλιώς προβλεπόταν πρόστιμο; Ναι, τον θυμάστε.

Θυμάστε, μήπως, να αποδοκιμάζει τον Μητσοτάκη που έκανε σε περίοδο lockdown ποδηλατάδες στην Πάρνηθα και κορονοτσιμπούσια στους Φούρνους Ικαρίας; Οχι; Δεν τον θυμάστε; Μάλλον δίκιο έχετε. Ουδείς θυμάται τον Χαρδαλιά να αποδοκιμάζει τα πρωθυπουργικά ατοπήματα. Γι’ αυτό αξίζει να τον ψηφίσετε για περιφερειάρχη Αττικής. Είναι διακριτικός ο άνθρωπος. Σέβεται τον πρωθυπουργό και δεν του χάλασε τις ώρες της ανάπαυλας. Πάντως, με Χαρδαλιά ο κορωνοϊός πέρασε και δεν ακούμπησε. Μόνο 37.413 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία. Χωρίς το σεμί-ντερβίσικο υφάκι του μεσήλικος κάγκουρα μπορεί και να πέθαιναν ακόμα και τα αδέλφια μας οι Ελληνες στον Σείριο, που υπολογίζονται σε 3 δισ. νοματαίους.

Κι έχει κι άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό του ο γίγας. Θυμάστε που είχε αναλάβει τον συντονισμό της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021; Τη σούμα τη θυμάστε; Αν όχι, διαβάστε στο Wikipedia: «Από τις πυρκαγιές κάηκαν συνολικά 1.301.239 στρέμματα». Να, μωρέ, δεν φυσούσε πολύ, αλλά ξέφυγαν τα πράγματα και λαμπάδιασε το Τατόι, η Εύβοια, η ανατολική Μάνη και η Αρχαία Ολυμπία.

Ψηφίστε τον πριν διαβάσετε και το επικό έργο του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το οποίο δεν χωρεί σε άρθρο. Χρειάζεται τόμους ολόκληρους για να γραφτεί.

Τέλος πάντων, ψηφίζουμε Χαρδαλιά απονέμοντάς του ταυτόχρονα το βραβείο της Χρυσής Γαλότσας 2023, διότι τα έχει καταφέρει όπου κι αν έχει πάει και επειδή δήλωσε ότι έκανε τσίτσιδος μπάνιο στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα (ευτυχώς, όχι μέσα ή πάνω στον Τύμβο, όπως αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδας).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Από τη μισή αλήθεια στη… μισή φέτα

«Το ψεύδος δεν αποδίδει. Διότι αποκαλύπτεται και τότε ζημιώνει ή και καταστρέφει ολόκληρο το οικοδόμημα της προπαγάνδας. Πρέπει λοιπόν...

Δεν έχουμε έλλειψη στα απρόσεκτα καθεστώτα

Αρκετές μέρες μετά τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Ραϊσί πλανώνται ακόμα στα ΜΜΕ ερωτήματα (και μαζί διάφορες θεωρίες) όπως...

Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος...

Αντιπερισπασμοί: Μισό κιλό φέτα μέσα σε μια κούπα!

*** Α, ρε Πανάθα! Πάλι καλά που έφυγε με την κούπα από το Βερολίνο και χάρισε σε τούτο τον...