Χρυσή γαλότσα 2023 πακέτο με την ψήφο στον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κολύμπησε γυμνός στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα και ζητάει την ψήφο σας

Του Παναγιώτη Λιάκου

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον άνθρωπο που, από τηλεοράσεως, μας έκανε τον νταή επί περίπου ενάμιση χρόνο, καθήμενος δίπλα στον λοιμωξιολόγο ιεροψάλτη με τη σιγανοπαπαδίστικη φωνή, και ξεφτίλιζε τους πολίτες υποχρεώνοντάς τους να στέλνουν SMS στο κράτος για να πάνε έξω να πετάξουν τα σκουπίδια.

Είναι καλός άνθρωπος, ηπίων τόνων, υπεύθυνος πολιτικός, με μεγάλες επιτυχίες που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. Θυμάστε που μας κουνούσε το δάχτυλο κι έλεγε με υφάκι ότι οι πιλοτές των πολυκατοικιών δεν είναι ιδιωτικοί, αλλά δημόσιοι χώροι, κι έπρεπε να φοράμε κι εκεί μάσκα, αλλιώς προβλεπόταν πρόστιμο; Ναι, τον θυμάστε.

Θυμάστε, μήπως, να αποδοκιμάζει τον Μητσοτάκη που έκανε σε περίοδο lockdown ποδηλατάδες στην Πάρνηθα και κορονοτσιμπούσια στους Φούρνους Ικαρίας; Οχι; Δεν τον θυμάστε; Μάλλον δίκιο έχετε. Ουδείς θυμάται τον Χαρδαλιά να αποδοκιμάζει τα πρωθυπουργικά ατοπήματα. Γι’ αυτό αξίζει να τον ψηφίσετε για περιφερειάρχη Αττικής. Είναι διακριτικός ο άνθρωπος. Σέβεται τον πρωθυπουργό και δεν του χάλασε τις ώρες της ανάπαυλας. Πάντως, με Χαρδαλιά ο κορωνοϊός πέρασε και δεν ακούμπησε. Μόνο 37.413 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία. Χωρίς το σεμί-ντερβίσικο υφάκι του μεσήλικος κάγκουρα μπορεί και να πέθαιναν ακόμα και τα αδέλφια μας οι Ελληνες στον Σείριο, που υπολογίζονται σε 3 δισ. νοματαίους.

Κι έχει κι άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό του ο γίγας. Θυμάστε που είχε αναλάβει τον συντονισμό της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021; Τη σούμα τη θυμάστε; Αν όχι, διαβάστε στο Wikipedia: «Από τις πυρκαγιές κάηκαν συνολικά 1.301.239 στρέμματα». Να, μωρέ, δεν φυσούσε πολύ, αλλά ξέφυγαν τα πράγματα και λαμπάδιασε το Τατόι, η Εύβοια, η ανατολική Μάνη και η Αρχαία Ολυμπία.

Ψηφίστε τον πριν διαβάσετε και το επικό έργο του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το οποίο δεν χωρεί σε άρθρο. Χρειάζεται τόμους ολόκληρους για να γραφτεί.

Τέλος πάντων, ψηφίζουμε Χαρδαλιά απονέμοντάς του ταυτόχρονα το βραβείο της Χρυσής Γαλότσας 2023, διότι τα έχει καταφέρει όπου κι αν έχει πάει και επειδή δήλωσε ότι έκανε τσίτσιδος μπάνιο στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα (ευτυχώς, όχι μέσα ή πάνω στον Τύμβο, όπως αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδας).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η τέχνη των διαγραφών

Είναι λογιών λογιών οι διαγραφές που έχουν γίνει στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία του τόπου. Κι ανάλογα με το αποτέλεσμά...

Αναλύσεις του χαβαλέ

Όπως ήταν φυσικό (ή και αφύσικο), κυκλοφόρησαν πάνω από 45.317 αναλύσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών...

Ο Γούναρης σώζει ζωές

Το μοναδικό άσμα που «διάβασε» σωστά τις υποθέσεις εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης ή της ερωτικής φωλέας από γυναίκα που...

Τα «είπα ξείπα» των πολιτικών ηγεσιών και η λοβοτομή των οπαδών...

Εγκαλούμε συχνά -και πολύ σωστά- τον Κ. Μητσοτάκη για την -συστηματική πλέον- ασυνέπεια που τον χαρακτηρίζει σε σχέση με...