Τον Συρίγο ξεχάσατε κύριε Μητσοτάκη

Το καλύτερο πράγμα για έναν πρωθυπουργό όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση, είναι ότι μπορεί να κάνει ό, τι του κατέβει δίχως άμεσες συνέπειες.  

Ο Μητσοτάκης έφαγε τον εκλεκτό του Χρυσοχοΐδη από υπουργό ΠΡΟΠΟ το ’21 που κάηκε η μισή Ελλάδα και τον επανέφερε στην αυγή του ’24 μπας και βάλει τάξη στο χάος της εγκληματικότητας που προκάλεσαν έτεροι φωστήρες του μητσοτακέικου.  

Έβγαλε τον πιο φανατικό μητσοτακικό Άδωνι από το Εργασίας και τον έβαλε στο Υγείας για να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο της επιβολής του νεοφιλελευθερισμού, αναβαθμίζοντας τη γνωστή τόσο για τα μαργαριτάρια που εκτοξεύει κατά καιρούς όσο και για την πίστη της στην Αγία Οικογένεια, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε Υπουργό Εργασίας.

Στη θέση της έβαλε ακόμα ένα… παιδί της οικογένειας. Την Ιωάννα Λυτρίβη.

Δωράκι αναβάθμισης πήρε κι ο επίσημος προπαγανδιστής της οικογένειας, Παύλος Μαρινάκης. Ιδροκοπάει για να κάνει τη νύχτα μέρα, να μην αναβαθμιστεί σε υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ;

Πρόκειται για ανασχηματισμό – επιτομή αριστείας και αξιοκρατίας.

Οι εργαζόμενοι, οι γιατροί, οι μαθητές, οι φοιτητές και οι πολίτες στο σύνολό τους δεν πρέπει να φοβούνται πλέον τίποτα.

Μπορούν να σπεύσουν άμεσα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να απελευθερωθούν από το άγχος για το μέλλον.   

Τον Συρίγο ξεχάσατε πάντως κύριε Μητσοτάκη.

Έπειτα από το στρώσιμο του εδάφους για την ταπεινωτική συνθηκολόγηση στις Πρέσπες του Αιγαίου, θα μπορούσατε κάλλιστα να τον κάνετε υπουργό Μειοδοσίας.

Προβείτε παρακαλούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του ανασχηματισμού μπανανίας.

  1. Δεν τον ξέχασε, αποστολή του Κυριάκου υλοποιεί. Πρέπει να κατανοήσουν οι Έλληνες πως ο Αιγαίας φορούσε κόκκινο φέσι, άρα ήταν άνθρωπος και των γειτόνων. Συνεπώς, δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάιδες, μην πιστεύουμε πως οι βραχονησίδες δημιουργούν επήρεια σε ΑΟΖ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ποιος θα μας προστατέψει;

Μόλις άνοιξα το κινητό μου χθες το πρωί, αίφνης «προσγειώθηκε» στην οθόνη του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μήνυμα. Αποστολέας του ένας...

Ο Κυριάκος τα λέει αυτά;

Ένας πολιτικός είναι ικανός για όλα. Μπορεί να λέει τη μία μέρα τα κανονικά και την άλλη τα αντίθετα....

Στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ

Το εσωκομματικό πόκερ καλά κρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όσο κι αν οι συμμετέχοντες έχουν, όλοι, μακρά εμπειρία στον πολιτικό...

Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ή της Αριστεράς;

Το ερώτημα του τίτλου δεν είναι ρητορικό ούτε συγκυριακό. Είναι πραγματικό και επίκαιρο λόγω της συρρίκνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, της...