Πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας

Ο ένας κατά την εκπαίδευση, για να είναι πάντα έτοιμος και να εκπαιδεύει και άλλους απέναντι στον εξωτερικό εχθρό, και ο δεύτερος καταδιώκοντας κοινωνικούς «λύκους»

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Ο Επισμηναγός (Ι) Επαμεινώνδας Κωστέας και ο Αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, υπηρετούντες ο ένας στην Εξωτερική και ο άλλος στην Εσωτερική Φρουρά της Δημοκρατίας, πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας μας, όπως στρατιές ολόκληρες πίσω τους στα βάθη της Ιστορίας.

Ο ένας κατά την εκπαίδευση, για να είναι πάντα έτοιμος και να εκπαιδεύει και άλλους απέναντι στον εξωτερικό εχθρό, και ο άλλος καταδιώκοντας κοινωνικούς «λύκους», από αυτούς που λεηλατούν με αίσθημα ατιμωρησίας την περιουσία των πολιτών και απολαμβάνουν της υποστήριξης των Αποστόλων του Μαρασμού και του μηδενιστικού συρφετού, που σέρνουν πίσω τους.

Δεν θα δείτε πορείες και συγκεντρώσεις. Δεν θα δείτε οργίλους σχολιαστές στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα πάνε με τσαμπουκά αναμαλλιασμένοι όχλοι να αλλάξουν παράνομα ονόματα δρόμων προς τιμήν τους.

Δεν ήταν παρενδυτικοί, ΛΟΑΤΚΙ, ψευτοευπαθείς επιδοματίες, κλεφτρόνια, τρομοκράτες, αναρχικοί χομπίστες, μηδενιστές ράπερ. Δεν ανήκαν σε καμία υπαρκτή ή ανύπαρκτη κοινωνική μειονότητα, σαν αυτές που κατασκευάζει η ψυχοπάθεια του δικαιωματισμού, του πολιτισμικού μαρξισμού.

Παιδιά μιας Μάνας, της Ελλάδας, υγιείς, σωματικά και ψυχικά, με αγάπη για τη γη που πατούν, την οικογένειά τους, το Έθνος τους, τη στολή τους, έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία όλων μας, θυσιάζοντας για μας, ακόμη και για όσους τους μισούν ή τους αμφισβητούν, ό,τι πολυτιμότερο είχαν: Τη ζωή τους.

Ελάχιστο καθήκον μας να τους αποδώσουμε και εμείς, ως σύνολο, ως Έθνος αλλά και θεσμικά ως κράτος, όχι μόνον τις νενομισμένες τιμές αλλά εμπράκτως να φροντίσουμε για το σύνολο των συναδέλφων τους να έχουν τα καλύτερα μέσα εκτέλεσης της αποστολής τους, αμοιβές και άλλες παροχές, που θα διασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Κυρίως όμως οφείλουμε να μαστιγώσουμε ανελέητα την αισχρή μηδενιστική νοοτροπία μίσους και συκοφαντίας κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, την οποία καλλιεργεί επιμελώς και διαχρονικά ο κόκκινος φασισμός. Συστατικό του μίσους τους κατά του Έθνους και του αστικοδημοκρατικού κράτους είναι και το μίσος κατά των συμβόλων και των θεσμών τους.

Εξ ου και η χυδαία στάση τους με επικρότηση κάθε προσβολής κατά της Σημαίας, το μίσος τους και η αμφισβήτηση της διαχρονικής συνέχειας του Έθνους, οι ιταμές ψευδοεπιστημονικές επιθέσεις κατά ιστορικών γεγονότων και εθνικών ηρώων, που αποτελούν πυλώνες της ταυτότητάς μας, του προσώπου μας στον κόσμο και στην Ιστορία.

Πώς λοιπόν να μη μισούν τον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, αυτούς που τους συνέτριψαν, όταν αποπειράθηκαν να καταστρέψουν το κράτος μας, να το διχοτομήσουν, εκχωρώντας έδαφος σε ξένους και επιβάλλοντας σταλινική δικτατορία.

Η Κεντροδεξιά μπορεί να ξέχασε, αυτοί όμως, οι μηδενιστές, δεν ξέχασαν. Γι’ αυτό και σε κάθε ευκαιρία χύνουν δηλητήριο και μίσος και ταυτίζονται με κάθε εγκληματικό, αντικοινωνικό στοιχείο ή εχθρό της χώρας.

Πανεύκολο δε να τους εντοπίσεις. Όπου κείται το εθνικό συμφέρον,  κοιτάς απέναντι και θα τους βρεις εκεί. Πάντα απέναντι στην Ελλάδα, πάντα απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις της, την Αστυνομία της, τη Σημαία της και τα συμφέροντα.

Το καλύτερο, λοιπόν, μνημόσυνο στους πεσόντες μας, ο καλύτερος φόρος Τιμής, θα είναι η συντριβή του μηδενισμού και των Αποστόλων του Μαρασμού.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

  1. Η αριστερά στη χώρα μας έχει απαξιωθεί και ιδεολογικά και εκλογικά. Το πρόβλημα είναι αλλού. Όλος ο ροζ πολτός, όπως έλεγες και εσύ κάποτε, έχει μετακομίσει στην «Κεντροδεξιά», που στην ουσία εκπροσωπεί στη χώρα μας τον εθνομηδενισμό, τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση, ακριβώς όλα αυτά που υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια η εθνομηδενιστικη αριστερά. Παλιοί μαοϊκοί ηγετικά στελέχη του ΚΚΕμλ, που διέπρεψαν στο ΕΜΠ, κυνηγώντας αλύπητα όλους εμάς τους δεξιούς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα νιάτα μας, είναι τα αγαπημένα πρόσωπα του Κυριάκου που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του.
    Μήπως το πρόβλημα του εθνομηδενισμού και της απαξίωσης κάθε πατριωτικής φωνής βρίσκεται μέσα στην κυβέρνηση της ΝΔ και του Μητσοτάκη; Τις συμφωνίες με τους Τούρκους και τις άδειες στους Πακιστανούς για να εγκατασταθούν στην χώρα μας δεν είναι έργα της αριστεράς αλλά της πραγματικής εθνομηδενιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μήπως μας κορόιδεψαν όλους εμάς τους δεξιούς για να αρπάξουν τη ψήφο μας για να εφαρμόσουν τελικά την εθνομηδενιστική τους ατζέντα και να επιβάλουν ότι τους προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ο Κλάους Σβαμπ;
    Πολλές φορές τα πράγματα αλλιώς φαίνονται και τελικά αλλιώς είναι στην πραγματικότητα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμικοί!

Επιτέλους γίναμε Ευρώπη και μας μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου! Μπορούν επιτέλους να πανηγυρίσουν όσοι στη χώρα διακαώς επιθυμούν...

Las Hellas…

Η πανδημία του COVID 19 μας βρήκε ως κράτος εντελώς απροετοίμαστους και συνεπώς ανίκανους να διαχειριστούμε το «τσουνάμι» που...

Παραλειπόμενα Βατραχομυομαχίας

Το συνέδριο της «Καθημερινής» λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά. Οι πολιτικοί αναλύθηκαν, έβγαλαν τα εσώψυχα τους.  Ακούσαμε έτσι πολλά, βγήκαν αλήθειες και...

Περί Ευρώπης…

Η λέξη Ευρώπη σε όλη την υφήλιο, συνειρμικά, πέρα από τον γεωγραφικό ορισμό, σήμαινε διαχρονικά περισσότερα πράγματα. Σήμαινε ανθρωποκεντρικό...