Φτιάχνεται το ΕΣΡ;

Του Χρήστου  Μπολώση

Διάβασα πριν από λίγος μέρες στη «δημοκρατία» ότι, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Νατσιό η νέα πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Ευτέρπη Κουτζαμάνη περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τη λειτουργία του ΕΣΡ, δηλώνοντας υποστελέχωση, υπολειτουργία και έλλειψη προσωπικού, ενώ η λειτουργία του επαφίεται μόνο σε καταγγελίες πολιτών, ο έλεγχος των οποίων εκκρεμεί ήδη από το 2006.

Τα ερωτήματα πολλά, μα το σπουδαιότερο είναι ένα: γιατί η κυρία Κουτζαμάνη δέχτηκε να αναλάβει πρόεδρος αυτής της ξεχαρβαλωμένης Αρχής; Φιλοδοξεί ότι θα τη φτιάξει; Μάλλον λάθος φιλοδοξίες έχει.

Αλήθεια, πώς θα ξεκαθαρίσει υποθέσεις που εκκρεμούν από το 2006, όταν δεν θα υπάρχει κάτι από εκείνη την… παλιά εποχή; Και αν βρει κάτι, τι θα κάνει; Θα τιμωρήσει τους ενόχους;

Αστεία πράγματα, αφού είναι σίγουρο πως σήμερα, 17 χρόνια (!!!) μετά, δεν θα υπάρχει ουδέν αποδεικτικό στοιχείο και, ενδεχομένως, ουδείς ένοχος.

Σ’ αυτή την περίπτωση, ή αναλαμβάνεις κάτι και το διορθώνεις σεμνά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ή δεν το αναλαμβάνεις.

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει συνειδητοποιήσει η κυρία Κουτζαμάνη ότι, με την πρώτη «στραβή», θα μπει στο στόχαστρο των… αρμοδίων.

Καλή επιτυχία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

ΜΜΕ: Η μπάλα στην κερκίδα…

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από τον εκλογικό καταποντισμό της Νέας Δημοκρατίας, και τι είδαμε στα ΜΜΕ; Τη μπάλα στην...

Βραβείο σπάτουλας στον Λιάγκα!

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί δεν νιώθει πλέον την ανάσα του Γιώργη του Αυτιά στον σβέρκο του και έχει...

Στο φως τα εγκλήματα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Βρισκόμαστε σε μια εποχή διαιρέσεων και υψηλής πόλωσης παγκόσμιας κλίμακας. Δύο Ψυχροί Πόλεμοι μετατράπηκαν σε θερμούς. Η Δύση απαγορεύει...

Ο Ζούλας ανταποδίδει

Αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, ευγενικά θα έλεγα, με ποια ιδιότητα πήγε ο Ζούλας στη Σουηδία, να παρακολουθήσει τη Eurovision -...