Φτιάχνεται το ΕΣΡ;

Του Χρήστου  Μπολώση

Διάβασα πριν από λίγος μέρες στη «δημοκρατία» ότι, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Νατσιό η νέα πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Ευτέρπη Κουτζαμάνη περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τη λειτουργία του ΕΣΡ, δηλώνοντας υποστελέχωση, υπολειτουργία και έλλειψη προσωπικού, ενώ η λειτουργία του επαφίεται μόνο σε καταγγελίες πολιτών, ο έλεγχος των οποίων εκκρεμεί ήδη από το 2006.

Τα ερωτήματα πολλά, μα το σπουδαιότερο είναι ένα: γιατί η κυρία Κουτζαμάνη δέχτηκε να αναλάβει πρόεδρος αυτής της ξεχαρβαλωμένης Αρχής; Φιλοδοξεί ότι θα τη φτιάξει; Μάλλον λάθος φιλοδοξίες έχει.

Αλήθεια, πώς θα ξεκαθαρίσει υποθέσεις που εκκρεμούν από το 2006, όταν δεν θα υπάρχει κάτι από εκείνη την… παλιά εποχή; Και αν βρει κάτι, τι θα κάνει; Θα τιμωρήσει τους ενόχους;

Αστεία πράγματα, αφού είναι σίγουρο πως σήμερα, 17 χρόνια (!!!) μετά, δεν θα υπάρχει ουδέν αποδεικτικό στοιχείο και, ενδεχομένως, ουδείς ένοχος.

Σ’ αυτή την περίπτωση, ή αναλαμβάνεις κάτι και το διορθώνεις σεμνά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ή δεν το αναλαμβάνεις.

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει συνειδητοποιήσει η κυρία Κουτζαμάνη ότι, με την πρώτη «στραβή», θα μπει στο στόχαστρο των… αρμοδίων.

Καλή επιτυχία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ύβρεις αντί απαντήσεις από την κυβέρνηση!

Τελικά ο πρωθυπουργός δεν είναι μόνο αποχαυνωμένος, αλλά και… κρυπτόμενος. Ακόμα μια φορά η κριτική φαίνεται πως πέφτει βαριά...

Η «δημοκρατία» δεν ξεχνά την Κύπρο: Επετειακό-τιμητικό φύλλο για την μαύρη...

Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 η «δημοκρατία» αφιερώνει ολόκληρο το φύλλο της στην μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο...

Η πολυτελής πόρνη των πλουσίων…

Όλα βαίνουν καλώς, κυρίες και κύριοι! Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε και να σχολιάσετε εδώ! Ο Τζο Μπάιντεν, που...

Περί… δημοσιογραφίας

«Δημοσιογράφος είναι αυτός που εκ των υστέρων ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων». (Καρλ Κράους, Αυστριακός συγγραφέας)...