Αντώνη, έρχεται ο πειρατής…!!!

Τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή.

Ποιος θα το περίμενε ότι ο Ερντογάν θα τρόλαρε εμμέσως τον Σαμαρά κι αυτός θα καθόταν ήσυχος σαν γατάκι.

Ναι σωστά διαβάζετε.

Ο Ταγίπ παίρνει στο… ψιλό τον Αντώνη.

Κι έρχεται στην Ελλάδα την επέτειο της πύρινης ομιλίας του στο Παλλάς.

Τότε που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν κάνει διάλογο με πειρατές φωτογραφίζοντας τον Ερντογάν, με τον Μητσοτάκη να τον κοιτάει από κάτω με ανοιχτό το στόμα.

Και τώρα που ο πειρατής… εισβάλει στην Αθήνα, η απόλυτη αφωνία.

Κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τηρεί σιγή ιχθύος επειδή ο Κυριάκος του έχει τάξει την καρέκλα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Κακεντρέχειες!

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αντώνης θα αντιληφθεί ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα και θα πράξει τα δέοντα διαψεύδοντας έτσι τις τερατολογίες.

Διαφορετικά δε θα του λέει καλημέρα ούτε ο φρουρός του σπιτιού του.

Θα του προτείναμε να υπερασπιστεί τη χαμένη τιμή της πατρίδας και της παράταξης, μόλις πατήσει το πόδι του ο πειρατής στην Αθήνα.

Λέγοντάς του τα εξής:

«Δε μιλάμε με πειρατές, κύριε. Το έχω πει επανειλημμένα. Ο Κυριάκος λέει ανοησίες, τις όποιες του υπαγορεύουν οι Αμερικανοί. Μπες τώρα στο αεροπλάνο κι άντε γεια!».

Κατόπιν θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό επισημαίνοντας τα κάτωθι:

«Ελληνίδες, Έλληνες. Ήμουν αναγκασμένος να προβώ σε αυτή την ενέργεια, διότι οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις! Λύσεις τις όποιες δε μπορεί να εφαρμόσει ο πρωθυπουργός, καθότι είναι δεμένος χειροπόδαρα στο αμερικανικό άρμα. Πλέον η Ελλάδα είναι ασφαλής. Η κυριαρχία μας δεν απειλείται. Οι περιβόητες Πρέσπες του Αιγαίου απετράπησαν».

Επίσης, να μην ξεχάσει να πει και τα παρακάτω:

«Η Ελλάδα δε θα γίνει αποθήκη ψυχών. Φτάνει πια με το σύγχρονο δουλεμπόριο (το είχες τονίσει Αντώνη κι αυτό πέρυσι στο Παλλάς). Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους τρομοκράτες της Χαμάς να παρεισφρήσουν στις ορδές της δυστυχίας και να κάνουν την Ελλάδα άντρο τους. Αυτά που λέει ο κύριος Μητσοτάκης να τα ξεχάσει. Οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι μπορούν κάλλιστα να πάνε στην Τουρκία. Άλλωστε ο πειρατής έχει αναλάβει επισήμως την υπεράσπιση τόσο της Χαμάς όσο και των ίδιων. Δεν ευθύνεται η Ελλάδα για το χάος στη Μέση Ανατολή. Κύριε Μητσοτάκη, είμαστε χώρα όχι χώρος!».  

Και κάτι ακόμη.

Καλό είναι να κάνει κι ένα σχόλιο για το ύπουλο χαράτσωμα του Μητσοτάκη στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όπως και για τα περί διαφωνίας για το flat rate tax που είπε, για να αιτιολογήσει το απρόσμενο φορομπηχτικό χτύπημα.

«Δεν το κρύβω ότι ήμουν πάντοτε υπέρ του 15%, ενός ενιαίου flat rate tax», υποστήριζες όταν ήσουν πρωθυπουργός Αντώνη.

Και το πουλέν σου, ο Άδωνις, το ’19 ως υπουργός πια του άλλοτε άσπονδου εχθρού σου υπογράμμιζε εμφατικά: «Η προσωπική μου άποψη για τη φορολογία είναι flat tax 15%. Αυτό, όμως, δε μπορείς να το κάνεις αυτόματα. Θα το είχαμε, πάντως, στην Ελλάδα αν δεν είχαν ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015. Θέλαμε αριστερά, όμως, τι να κάνουμε;».

Αντώνη, έγινε αριστερός ο Κυριάκος;

Αναμένουμε εναγωνίως τις καταλυτικές για το μέλλον της πατρίδας δηλώσεις σου.

… Αντώνη ζούμε για να σ’ ακούμε!!!

Να σε εμψυχώσουμε και λιγάκι.

  1. Δεν έρχεται από μόνος του, μας επέβαλε να τον καλέσουμε. Ετοιμάζεται και για πορεία θριάμβου στην Ελληνική Θράκη, οι Νενέκοι της εξουσίας υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η σχέση Αθήνας – Λευκωσίας και τα μηνύματα Ερντογάν

Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι από τους Ελλαδίτες πολιτικούς που, σε κάποια φάση της 20ετούς κοινοβουλευτικής σταδιοδρομίας του,...

Η ατίμωση βήμα βήμα

Οι μεγάλοι ηλεκτρονικοί πίνακες που υπάρχουν στα γραφεία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο Πεντάγωνο και δείχνουν σε real...

Σιγή Μαξίμου για τα αίσχη του εταίρου τού Ερντογάν

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ό,τι θα έπραττε στη θέση της κάθε Έλληνας. Ακύρωσε τη συναυλία της στη Σμύρνη επειδή...

Βανδή και Δένδιας παρέδωσαν «μάθημα»!

Ακούω την ένσταση κάποιων -όσων θέλουν ντε και καλά να σπεκουλάρουν- ότι η Δέσποινα Βανδή έπραξε πολύ άστοχα, αποδεχόμενη...