Άδωνις: Ο μέγας ευεργέτης της Αριστεράς

Αν μη τι άλλο, ο λατρευτός… μπουμπούκος πρέπει να πιστωθεί το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Του Παναγιώτη Λιάκου

Όσα λέγει ο υπουργός Εργασίας πείθουν. Σε πείθουν να κάνεις το αντίθετο απ’ όσα λέγει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το «παρών» και σε αυτές τις εκλογές και μέγα μέρος από το αποτέλεσμα του β’ γύρου θα μπορούσε να πει κάποιος ότι του ανήκει.

Ένα ηχηρό παράδειγμα από τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισαν οι εκλογείς τις παρεμβάσεις του στωμύλου υπουργού, με την τσιριχτή φωνή και την υπερκινητική γλώσσα, είναι η επανεκλογή του δημάρχου Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θορυβημένος από το αποτέλεσμα του α’ γύρου, όπου ο κ. Ρούσσος είχε ψηφιστεί από 11.080 πολίτες και συγκέντρωσε ποσοστό 42,84%, παρενέβη μέσω τουιταρίσματος, στο οποίο έγραφε «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ διά του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον, αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα πέντε χρόνια μείνει με αυτόν τον δήμαρχο».

Καθώς φαίνεται, οι ψηφοφόροι το πήραν το μήνυμα του Άδωνη –μια και η επιεικώς άκομψη παρέμβασή του συζητήθηκε πολύ- και στον β΄ γύρο στήριξαν με μεγαλύτερο φανατισμό τον κ. Ρούσσο, ο οποίος έλαβε 14.038 ψήφους (2.958 περισσότερες από τον α΄ γύρο) και ποσοστό 60,77%.

Ύστερα απ’ αυτό κυκλοφόρησε η φήμη ότι κάθε φιλόδοξος υποψήφιος της Αριστεράς θα επιδιώκει να αποδοκιμαστεί εντόνως από τον Άδωνη για να δει τις κάλπες γεμάτες με ψηφοδέλτια υπέρ του. 

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης, μετεκλογικά έκανε μια απίθανη… ομορφιά: δήλωσε από τηλεοράσεως ότι ο Μπακογιάννης κακώς δέχθηκε να διεξαχθεί τηλεμαχία με αντίπαλό του τον κ. Δούκα, διότι οι ψηφοφόροι θα είχαν την ευκαιρία να τον δουν!

Δηλαδή, Μπακογιάννη ψηφίζεις μόνο αν δεν γνωρίζεις τον αντίπαλό του. Δεν αντέχει σε συγκρίσεις ο τλήμων Κωστάκης… Οι συλλέκτες αδώνειων μαργαριταριών ας κρατήσουν την ακόλουθη δήλωση στο αρχείο τους:

«Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Οι εκλογές είναι μια μάχη με στόχο να κερδίσεις. Εάν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις, είναι λάθος. Ήταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο, αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα».

Συγχαρητήρια, Άδωνη!

  1. Ο Μπουμπουκος έκανε ακόμα ένα σφάλμα δημόσια στην τηλεόραση στην αντιπαράθεση του με τον Παπαχελα. Όταν ο Παπαχελας του είπε “μα έτσι θα πάει πιο πάνω ή αποχή” ο Μπουμπουκος του απάντησε “ας πάει” μέσα στα νεύρα. Ξεχνώντας πως η αποχή είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης ως ένα έτος. Πρώτη φορά υπουργός κόντρα σε κάθε έννοια του συντάγματος λέει δημόσια να αυξηθεί η ή ποινική ευθύνη του εκλογικού σώματος μιας χώρας επειδή δεν του έκατσαν οι δημοτικές εκλογές.

  2. Το θέμα δεν είναι ο Αδωνης Ο τελευταίος ειναι η μικρογραφία μιας κυβέρνησης η οποία με τις πράξεις της δούλευε για όλη την λοιπή μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση και οχι μόνο. Απο επιχειρηματίες μέχρι και για τους μπακαλόγατους της συμφοράς Οσοι ψήφισαν ΝΔ στην ουσία επικρότησαν οτιδήποτε άλλο .Γάτες και γατόνια και ψαρόγατα κατάλα βαν. Χα χα Οι λοιποί που τους ανέξειξαν είτε με την ψήφο τους είτε με την εκούσια (εκτός εργασίας/ασθένειας) αποχή τους να δουν τώρα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Καθηγητής αλαζονείας!

«Αν κάποιοι είδαν τον κόσμο από πολύ ψηλά -το 41% είναι πολύ ψηλά-, είναι καιρός να τον δουν και...

Το «καλάμι» της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε χθες στον Σκάι και είχε παρόμοια έκφραση με εκείνην που της φόρεσε το εκλογικό κοινό...

Αντιπερισπασμοί: Ήταν να μη γυρίσει τούμπα η βάρκα και να βρεθούνε...

*** Το  καθιερωμένο συνέδριό τους θα πραγματοποιήσουν οσονούπω οι «Δημοκρατικοί» στις ΗΠΑ, μέσα στο βαθύ καλοκαίρι. Όπως μας είπε...

Φαααπ ηκούσθη στον αέρα!

Όσοι πήγαν να ψηφίσουν (και μπράβο τους) σκέφτηκαν ότι πρέπει να αξιοποιούν το δικαίωμα που απολαμβάνουν, διότι κάποια στιγμή...