… Δεδομένη η ενσωμάτωση!

Ας μην είμεθα κακόπιστοι, ρατσιστές. Μπορεί να τρώνε σημαίες (ωμές) και να φαντάζουν κάπως μανιακοί, αλλά θα ενταχθούν!

Του Παναγιώτη Λιάκου

Στις εικόνες βλέπετε στιγμιότυπα από διαδήλωση εναντίον του Ισραήλ στο Πακιστάν (από το οποίο, χωρίς να ερωτηθούμε, μας έφεραν πολλές φουρνιές «προσφύγων). Οι διαδηλωτές, θέλοντας να μην αφήσουν αμφιβολία για τις πεποιθήσεις τους, ξεσκίζουν μια σημαία του Ισραήλ και αρχίζουν και τη μασουλάνε! Χωρίς κέτσαπ, χωρίς μουστάρδα, χωρίς αλατοπίπερο, λάδι και ξίδι. Έτσι, ωμή και σκέτη. 

Το βίντεο μπορεί να φαίνεται κάπως αστείο, αλλά στην ουσία του είναι μια ψυχρολουσία πραγματικότητας, ένα μακροβούτι στη φρίκη που περιμένει άπαντες∙ Ισραηλινούς και μη, χριστιανούς και βουδιστές, δωδεκάθεους και μορμόνους, ανιμιστές και γεζίντι. Θα είναι όντως φρίκη αν αυτοί οι άνθρωποι πάρουν το «πάνω χέρι» σε χώρα στην οποία «φιλοξενούνται». Κι αυτό το «πάνω χέρι» μπορούν να το πάρουν με δύο τρόπους: με τη δημογραφία και με τα όπλα. Και στα δύο οι επιδόσεις αυτών των ανθρώπων είναι εξαιρετικές. Και από γεννήσεις καλά πάνε. Στο Πακιστάν ο δείκτης γεννητικότητας είναι 3,4 παιδιά ανά γυναίκα, ενώ στην Ελλάδα είναι περίπου 1,3 παιδιά ανά γυναίκα. 

Οι εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις που έχουν γίνει καθώς κι εκείνες που πυρετωδώς ετοιμάζει η κυβέρνηση θα καταστήσουν τους Έλληνες μειονότητα στην πατρίδα τους. Επιπλέον, το επιχείρημα «νομιμοποιώ δεν σημαίνει πολιτογραφώ» είναι επιεικώς γελοίο. Εδώ ήλθε ο άλλος παράνομα και δεν τον απέλασες ούτε καν σου πέρασε από το νου. Όταν θα είναι νομιμοποιημένος, θα τον διώξεις; 

Αυτό που συνέβη στο Ισραήλ κι αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στη Σουηδία, στη Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν πρόκειται να «ξυπνήσουν» την ελληνική κυβέρνηση. Δεν κοιμάται. Ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά στο πρόγραμμά της δεν περιλαμβάνεται ενότητα με πράξεις που θα εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον. 

Και ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο δυσώνυμος Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική υπηρεσία της Welt, είπε για τη λαθρομετανάστευση στη Γερμανία: «Ήταν μεγάλο λάθος να μπουν στη χώρα τόσο πολλοί άνθρωποι με εντελώς διαφορετικό πολιτιστικό και θρησκευτικό υπόβαθρο, διότι έτσι δημιουργούνται ομάδες -διαφορετικών- συμφερόντων».

Ετοιμαστείτε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.