Όποιος χάνει το manual πάει σπίτι του!

Του Factor X Jr.

Για όσους τρέφουν ακόμη αυταπάτες για τους λόγους που οδηγηθήκαμε στα μνημόνια, το λουκέτο στο ΟΑΚΑ το αποδεικνύει περίτρανα.

Ήταν τότε επί Oλυμπιακών που ο μέντορας του Κυριάκου έκανε τον… Κινέζο σκορπώντας χρήμα αφειδώς ολούθε, τινάζοντας την οικονομία στον αέρα.

Φυσικά τη λυπητερή τη φορτώθηκαν οι επόμενοι, όπου σε συνδυασμό με τα fake statistics για το έλλειμμα κατά παραγγελία των «εταίρων» η χώρα μπήκε στη μέγγενη των κορακιών με τα γνωστά αποτελέσματα.

Κι έρχονται σήμερα ο… άριστοι του… παραλίγο Μωυσή, οι οποίοι τάχα θα έφτιαχναν το διαλυμένο κράτος, και αντί να παραιτηθούν από τη ντροπή ανερυθρίαστα μας λένε ότι έχασαν το manual συντήρησης του χρυσοπληρωμένου στεγάστρου Καλατράβα και κλείνουν μέχρι νεωτέρας το ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ σαπίζουν και τα υπόλοιπα Ολυμπιακά Ακίνητα.  

Κοινώς, τζάμπα καταχρεωθήκαμε για να κάνουμε τους… λαμπερούς Ολυμπιακούς.  

Και δε φτάνει που φεσωθήκαμε, θα πρέπει να τα ακουμπήσουμε πάλι για να επισκευαστούν οι ρημαγμένες εγκαταστάσεις. 

Η σήψη της μεταπολίτευσης σε όλο της το μεγαλείο.

Με τη διεφθαρμένη νοοτροπία της καταλήστευσης του δημοσίου που υπήρξε η βασική αιτία για την παράδοση των κλειδιών της χώρας στα αρπακτικά, να συνεχίζει να μας καταδυναστεύει κανονικότατα.

Να το χαίρεστε το 41%… σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Το θέμα ωστόσο είναι ότι έχει χαθεί και το manual για τη συνολική λειτουργιά και συντήρηση της χώρας.

Το διαπιστώνουμε καθημερινά από το ’19.

Κυριολεκτικά από θαύμα ζούμε όσοι απομείναμε στον έρμο τούτο τόπο. 

Πλέον, ο Μητσοτάκης και οι… άριστοι συνδαιτυμόνες του αποτελούν απειλή για την επιβίωση της Ελλάδας και του λαού της.

Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από τότε που ξανακάθισαν στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας και η ανικανότητα χτυπάει ήδη κόκκινο σε όλους τους τομείς.

Είναι ηλίου φαεινότερο, πως αν η ανεπάρκεια συνεχιστεί με αυτή την ένταση, πάνω στον χρόνο η Ελλάδα θα ψυχορραγεί παρακαλώντας τον… παμμέγιστο Κυριάκο να της χαρίσει άλλη μια μέρα ζωής.

Ούτε που θέλουμε να το φανταζόμαστε τέτοιο σκηνικό.

Επομένως, μία είναι η λύση μπας και αποφευχθούν τα χειρότερα: Αυτοί που χάσαν το manual να πάνε σπίτι τους!

  1. Μια “απειλή για την επιβίωση της Ελλάδας” εξαιτίας της οποίας “η Ελλάδα θα ψυχορραγεί” θέλεις απλώς να πάει σπίτι της?
    Μεγαλοψυχία ή συνενοχή?

  2. Προφανώς και δεν χάθηκε το μάνουαλ, η χρηματοδότηση κόπηκε ελέω ευλογημένων μνημονίων. Και δεν έχουν συρρικνωθεί οι δαπάνες μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την δημόσια υγεία, την δημόσια εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια. Ένα failed state σε όλους τους τομείς θα αφήσει ο κυριάκος όταν εγκαταλείψει την πρωθυπουργία προς δόξα ασφαλώς των ιδιωτικών συμφερόντων και του επιθετικού κεφαλαίου, ντόπιου και διεθνούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Έτοιμοι να αρπάξουν την καρέκλα του Ανδρουλάκη

Σχεδόν δύο εβδομάδες απομένουν πια έως τις ευρωεκλογές, αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες ασχολούνται με...

Οι «καρποί» της φιλίας με την Τουρκία

Ο Ερντογάν υπέγραψε στις 8 Δεκεμβρίου τη Διακήρυξη Φιλίας και Συνεργασίας με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά έκτοτε...

Βρίσκουν και τα κάνουν

Πάρα πολύ «σοβαρές» είναι αυτές οι ευρωεκλογές: για την Ευρώπη, για την πολιτική σταθερότητα, για τις προσωπικές αγωνίες και...

Η Καρυστιανού ισοπεδώνει τον Μητσοτάκη

Η πίστη της ακλόνητη. Κάθε λέξη της χτυπά το ξυπνητήρι για τα «υπνωτισμένα» εδώ και καιρό, αλλά ευτυχώς ακόμα...