Ω παμμέγιστε Ψευδοπροφήτα…!!! 

Υγράνθηκαν αι παρειαί του Κούλεως του Ψευδοπροφήτου, που εικονίζεται σε θαυματουργή αφίσα της νεογραικυλικής σχολής, ήτις εκτίθεται σε τοπική της Ν.Δ.

Του Παναγιώτη Λιάκου 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ο Παπαρδελεύς, ο διά τον βουλευτικόν μισθόν Σαλός, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter σακούλες με ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε τοπική οργάνωση της Ν.Δ. για τους πλημμυροπαθείς Θετταλούς (φωτό 1).

Συγκινητικότερη και από την ψυχοπονιά των νεοδημοκρατών στελεχαρίων της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών (η τοπική της Ν.Δ., που λέγαμε) είναι η αφίσα που απεικονίζει τον Ψευδοπροφήτη της Νέας Τάξεως Κυριάκο Μητσοτάκη, όστις εστί ισαπόστολος του Κλάους Σβαμπ.*

Τούτη η αφίσα, που εικάζεται ότι δημιουργήθηκε με την τεχνική της εγκαυστικής σε υπόγειο πρεσβείας συμμάχου χώρας, τοποθετήθηκε πάνω από τα νερά, τα τυριά (ένταμ), τα μακαρόνια (νο 6, από το καλάθι του νοικοκύρη) και τις κονσέρβες κορνμπίφ, για να δείχνει το μεγαλείο ψυχής και τις θαυματουργές ικανότητες του Κούλεως του Ψευδοπροφήτου. Να τρώνε οι πενόμενοι και να σκέφτονται το μεγαλείο του ανδρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες ψηφοφόρων του Αδώνιδος Γεωργιάδου του Παπαρδελέως, η αφίσα τις τελευταίες ώρες δακρύζει – ίσως αντιδρώντας στα… καντήλια που εκτοξεύουν οι αγανακτισμένοι Θετταλοί εναντίον της κυβερνήσεως.

Πάντως, ένιοι κακεντρεχείς εκτιμούν ότι η αφίσα δεν υπήρχε στην πρωτότυπη φωτογραφία, αλλά εντέθηκε ψηφιακά, διότι η λήψη έγινε μπροστά σε καθρέφτη και οι ανθρωπιστές νεοδημοκράτες της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών δεν ήθελαν να φαίνεται ο φωτογράφος. Τεκμήριο αμφισβήτησης της ύπαρξης της θαυματουργής αφίσας βλέπετε στη φωτό 2.

Οπως και να έχει το πράγμα, βοήθειά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του..

*Ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και συγγραφέας του γνωστού δυσαγγελίου και παγκοσμιοποιητικού λαχανογραφήματος «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Στο στόχαστρο τα μπουζούκια!

Έχω μια αδυναμία στους σχολιασμούς των Ελλήνων αναγνωστών κάτω από άρθρα επικαιρότητας στο διαδίκτυο. Ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης χρειάστηκε να...

Γι’ αυτό δεν θα σας το γράψουν ποτέ…

Έπεσα πάνω σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία στην ιστοσελίδα του «Al Jazeera»: ένας Ινδός ψαράς που έψαξε καλύτερη ζωή και...

Τα «Ναι σε όλα» δεν θα τους βγουν σε καλό

Επιτέλους! Δύο κυρίες του ελληνικού Κοινοβουλίου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Μιλένα Αποστολάκη, κατέθεσαν επερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας...

Ο Μεϊμαράκης έτοιμος για πόλεμο!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., πρώην υπουργός, πρώην βουλευτής και νυν ευρωβουλευτής. Υπερασπίζεται τον δυτικό τρόπο...