Από σκληρούς παιδοβιαστές κακοποιήθηκε στον οίκο ανοχής η 12χρονη – Μόνη της σε ειδικό κελί η μητέρα

Στις ίδιες φυλακές με την Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατέθεσε για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου, η 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός του παιδιού οδήγησε πέντε φορές το κοριτσάκι σε διώροφο οίκο ανοχής που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκεί την βίασαν διαδοχικά κάθε φορά 5 σκληροί παιδοβιαστές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν επικοινωνήσει απευθείας με τον Ηλία Μίχο. Μάλιστα, όπως κατέθεσε η μικρή, αφού την κακοποιούσαν, οι παιδόφιλοι έδιναν στη συνέχεια τα χρήματα στον 53χρονο.

Η ταυτοποίηση του οίκου ανοχής θα αποτελέσει «κλειδί» για τον εντοπισμό των παιδοβιαστών, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούσαν με τον Ηλία Μίχο για να κακοποιούσαν το παιδί, κλείνοντας απευθείας ραντεβού με τον ίδιο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η επικοινωνία γινόταν είτε τηλεφωνικά είτε από κατιδ’ιαν συναντήσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος έστελνε βίντεο και φωτογραφίες με το μικρό κορίτσι στους υποψήφιους πελάτες του, οι οποίοι στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού για να βιάζουν το παιδί.

Στις  ίδιες φυλακές με την Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του κοριτσιού, η οποία χθες μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 37χρονη θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα θα φιλοξενηθεί σε ειδικό κελί της 2ης πτέρυγας όπου θα βρίσκεται μόνη της προκειμένου να μην δεχτεί επιθέσεις από άλλες κρατούμενες. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η μητέρα της 12χρονης πρώτα θα δώσει μια τυπική συνέντευξη στη διοίκηση των φυλακών και έπειτα θα μεταφερθεί σε κελί καραντίνας.

Αιχμές Λύτρα για τη στοχοποίηση της μητέρας της 12χρονης

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας, αντιδρώντας στην απόφαση προφυλάκισης για την 37χρονη που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, άφησε σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά σε βάρος της.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ.Λύτρας:

«Η Αστυνομία είχε μια δικογραφία 30 ημέρες και δεν υπήρχε σε αυτήν κάτι για την μητέρα. Παίρνει την δικογραφία η Ανακρίτρια και έβγαλε ένταλμα μέσα σε μία ημέρα. Είναι σαν να λέει η ανακρίτρια στους αστυνομικούς ότι δεν είδαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Άλλο αδίκημα, αν υπάρχει, είναι ότι πήρε χρήματα από κάποιους και άλλο η κατηγορία για μαστροπεία. Δεν ήξερε για τα εμβάσματα. Δεν τα ήξερε γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό αυτόν, στον οποίο έπαιρνε παλαιότερα ένα επίδομα το οποίο κόπηκε και απλά είχε αφήσει στην άκρη την κάρτα και τα χαρτιά από τον λογαριασμό αυτό. Τα πήρε η 12χρονη και τα έδωσε στον 53χρονο».

Για να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια:

«Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί το αδίκημα της μαστροπείας. Άλλο αυτό και άλλο αν η μητέρα ήταν καλή μάνα για τα παιδιά της ή τους προσέφερε όσα έπρεπε. Προκύπτει η παραμέληση ανηλίκου ως αδίκημα, εντάξει, αλλά πήγαν όλοι αυτοί για να καλύψουν την μητέρα: η γιαγιά, η θεία και ο σύντροφος της που είναι σοβαροί άνθρωποι, το παιδί το ίδιο που είπε ότι και η μητέρα του; Δεν ξέρω αν η μικρή έπαιρνε χρήματα από τον 53χρονο … Μήπως θέλουν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα; Ας αφήσουν την μητέρα και ας πιάσουν τους βιαστές του παιδιού. ‘Πουλάει’ πιο πολύ το θέμα της μητέρας και δεν το λέω για τους δημοσιογράφους».

Σχετική αναφορά έκανε και στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην επισήμανση ότι Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση της μητέρας, ο κ. Λύτρας σχολίασε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις μια τέτοια διάταξη και στο δικαστήριο να βλέπεις άλλο αποτέλεσμα. Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αντί να ασχοληθούμε με τους βιαστές γιατί εδώ μιλάμε για βιαστές. Μου κάνει λίγο ότι κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα γιατί ενδεχομένως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θα είναι άνθρωποι που θα κινδυνεύσουν διάφορες καταστάσεις ή διάφορα πράγματα».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν πρόσωπα που κάποιοι θέλουν να τα προστατεύσουν είπε: «Δεν ξέρω αλλά περνάει πολύ έντονα από το μυαλό μου. Εγώ βλέπω ότι ξαφνικά έχει μετατοπιστεί η κοινή γνώμη για ένα αδίκημα που είναι η μαστροπεία από την μητέρα, που το αρνείται επαναλαμβάνω και έχουμε αφήσει εκτός τα άτομα που ψάχνουμε να δούμε όλοι μας ποια είναι. Εγώ ψάχνω να δω γιατί ακόμα-γιατί έχω διαβάσει την δικογραφία- επειδή είναι εύκολο να ξεσκεπαστεί αυτό το κύκλωμα, υπάρχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις και λοιπά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει γίνει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν επώνυμοι, εγώ ξέρω ότι υπάρχουν τα στοιχεία τους, τα τηλέφωνά τους, οι διευθύνσεις τους, ηλεκτρονικά ίχνη και αυτή την στιγμή έχω δει 4-5 συλλήψεις».

Δείτε επίσης:

Πηγή: newsbreak.gr

 1. Οι φωτογραφίες έδειχναν την επιγραφή STUDIO έξω από την πόρτα του πορνείου, συνεπώς είναι παράνομο. Όσο για την αστυνομία, μάλλον δεν διαθέτει μάτια, αυτιά και πληροφορίες ή οι υψηλόβαθμοι είναι συνέταιροι.
  Εάν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση ας μας τη δώσουν, το οφείλουν σε εμάς τους φορολογούμενους. Παλιότερα υπήρχαν αγγελίες παράνομης πορνείας στις εφημερίδες, τώρα γέμισε το διαδίκτυο με αυτές,
  Το Μαξίμου, μήπως: βλέπει, ακούει, ενδιαφέρεται για την τήρηση του νόμου και για τη δημόσια υγεία ή ενδιαφέρεται μόνο για φωτισμό της Βουλής με τα χρώματα της συμπαθούς ομάδας των συμπολιτών μας, κάποια μέλη της οποίας διαθέτουν και τέτοιους οίκους ( δια το αληθές ψάξτε το στις αγγελίες του Διαδικτύου);
  Τελικά είτε η αστυνομία πάσχει στην εφαρμογή του νόμου, είτε πάσχουν οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας προς αυτήν.
  Οι κοινωνία αποκτά μεγάλο στομάχι, χωνεύει τη διαστροφή των αξιών και των ανθρώπων και επιτρέπει στους ανώμαλους να καταστρέφουν τα παιδιά των Ελλήνων.
  Από τηλεοράσεως μας λένε μέσα στα σπίτια μας, πως η ανώμαλη παρεκτροπή είναι δικαίωμα ή αναπηρία (το 2011 είχαν προβλέψει και μόρια αναπηρίας για τους παιδεραστές).
  Γιατί λοιπόν κάνουμε τους ανήξερους, δεν βλέπαμε που μας πηγαίνουν ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Πόντος θα τιμωρήσει τους Τούρκους

«Η μια αδικία, η παλιά, γεννά άλλη, καινούργια μες στο σπίτι, όταν έλθη η ωρισμένη ημέρα να γεννήση∙ γεννά...

Δεν είναι σοβινισμός οι εκδηλώσεις μνήμης!

Ήμουν πάντα και συνεχίζω να είμαι υπέρμαχος της φιλίας και της συνεργασίας των βαλκανικών λαών, και σε κάποιον βαθμό,...

Μοιραίος πρωταγωνιστής μιας βέβαιης αποτυχίας

Η επιλογή Τερίμ δεν έγινε με ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά με τηλεοπτικά και πολιτικά. Στα 71 του χρόνια η ποδοσφαιρική...

Οι Παναθηναϊκάρες και ο Κωνσταντίνου

Δεν ανήκω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πολύ δε περισσότερο δεν υπήρξα φαν του Βασίλη Κωνσταντίνου. Όμως, η ανακοίνωση της...