Φρίκη: Ρεκόρ υπερβάλλουσας θνησιμότητας και τον Αύγουστο στην Ελλάδα!

Ουδείς ασχολείται με το εφιαλτικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας

Ενώ θα έπρεπε να αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης, αλλά κυρίως την πρώτη μέριμνα της κυβέρνησης, ουδείς ασχολείται! Ο λόγος για την συνεχιζόμενη αύξηση της θνησιμότητας των Ελλήνων, η οποία και για τον Αύγουστο ήταν διπλάσια από το μέσο όρο της ΕΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, η υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ έφτασε το +12% τον Αύγουστο του 2022.

Το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε στην Ελλάδα, που κατέγραψε το εφιαλτικό ποσοστό του +24 %.

Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν σε Ουγγαρία (+2%) , Σλοβακία (+4 %) , Βουλγαρία και Τσεχία (και οι δύο +5 %).

Με απλά λόγια, ακόμα και η γειτονική Βουλγαρία έχει υποπολλαπλάσιο ποσοστό αύξησης θνησιμότητας, από ότι η Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.

Αναλυτικά ο χάρτης με τα στοιχεία του Αυγούστου:

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην θνησιμότητα, με διπλάσιο ποσοστό από το μέσο όρο

Άλλη μία αρνητική πρωτιά για τη χώρα μας, η οποία όμως ισοδυναμεί με υπαρξιακή απειλή. Αυτή η ολέθρια εξέλιξη έρχεται μετά από δύο έτη όπου η Ελλάδα κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης, στην καταγεγραμμένη ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους.

«Γενοκτονία»: Ρεκόρ μείωσης του ελληνικού πληθυσμού και το 2021!

Τον Ιανουάριο του 2021 είχαμε συγκλονιστεί με τα στατιστικά στοιχεία που έδειχναν την μεγαλύτερη μείωση του ελληνικού πληθυσμού από τότε που κρατούνται στατιστικά στοιχεία, αφού μέσα σε 12 μήνες, αφανίστηκε μία πόλη σαν την Λαμία. Τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ που δόθηκαν στη δημοσιότητα για όλες τις χώρες του κόσμου και αναδημοσιεύονται από το worldometers, είχαν καταγράψει ιλιγγιώδη μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας σε ποσοστό 0,48%! Για να καταλάβουμε το μέγεθος του ολέθρου, 50.401 Έλληνες χάθηκαν μέσα στο 2020. Ένα μαύρο ιστορικό ρεκόρ.

Εκεί λοιπόν που θα έπρεπε η κυβέρνηση και σύσσωμο το κράτος να πέσει πάνω στο μεγαλύτερο πρόβλημα, Υπήρξε όχι απλά αδιαφορία, αλλά και μία συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, προκειμένου να μην υπάρξει πολιτικό κόστος. Με αποτέλεσμα το 2021, σύμφωνα πάντα με το worldometers, να καταγραφεί μία μείωση πληθυσμού που παραπέμπει πλέον σε συντονισμένη γενοκτονία, την ώρα που η γειτονική Τουρκία καταγράφει ραγδαία άνοδο, με αύξηση πληθυσμού που ξεπέρασε τις 900,000!

Ο πληθυσμός της Ελλάδας αυτή τη στιγμή

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι 10,347,000 ψυχές. Όταν στο τέλος του 2020, ανερχόταν σε 10,423,054 ψυχές. Μιλάμε δηλαδή για μία μείωση της τάξης των 76,000 ανθρώπων, έναν πραγματικό αφανισμό!

Διαφορετικά είναι τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία ναι μεν καταγράφει τεράστια μείωση της τάξεως των 45.902 ψυχών, αλλά προσθέτει το «θετικό ισοζύγιο» της μετανάστευσης, ήτοι 6.384 άτομα καταλήγοντας στο «συμπέρασμα» μείωσης πληθυσμού κατά 0,37%.

Είτε ο ΟΗΕ δίνει λάθος στοιχεία, είτε η ΕΛΣΤΑΤ. Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική γενοκτονία είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και το ελληνικό κράτος θα πρέπει να έχει ως κύριο και υπέρτατο στόχο την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Όλα τα άλλα, είναι δευτερεύοντα.

Ειδάλλως, αυτό το άθλιο κράτος θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν Πέρσες, Ρωμαίοι, Οθωμανοί, Γερμανοί.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Η επιστήμη συνήθως σώζει, οι Έλληνες όμως πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα.
    Αιτία είναι το σύστημα υγείας της χώρας και οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
    Ενώ την ίδια στιγμή οι τηλεμαϊντανοί καθηγητές της επιτροπής Πλεύρη ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια διακηρύσσοντας το πόσο μεγάλοι επιστήμονες είναι. Χάθηκε το μετρό, λείπει ο κοινός νους.
    Οι δε Έλληνες, δυστυχώς πληρώνουν την ψήφο τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μνήμη Τάσου Κρατημένου

Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκα στο Καλονέρι Λαγκαδίων Γορτυνίας, όπου κηδέψαμε με στρατιωτικές τιμές τον εφ. Ανθυπασπιστή Αναστάσιο...

Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς, «…ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ»

Όνειρο κάθε Έλληνα Αεροπόρου, πριν ακόμη εισέλθει στη Σχολή Ικάρων, είναι να ανοίξει τα φτερά του και να ξεχυθεί...

Ελλάδα: Μια ανοργάνωτη χώρα ηλικιωμένων

Κάθε φορά που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοινώνει τις προβλέψεις της, είναι σαν να βγάζει πολεμικά ανακοινωθέντα. Σαν να...

Για να ζήσει η χώρα: Κουράγιο, καρτερία και συντροφικότητα

Στο κείμενο που ακολουθεί υπήρξε μια ομιλία της οποίας η καταγραφή -ηθελημένα- έγινε εκ των υστέρων. Παρουσιάστηκε ως παρέμβαση...