«Πάγωσαν» οι περαστικοί βλέποντας τον Κώστα Μπακογιάννη να χαστουκίζει νεαρό

Μέρα – μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας!

Μία σοκαριστική εικόνα με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, εξελίχτηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Πρόκειται για μία σκηνή που άφησε άφωνους τους περαστικούς, οι οποίοι απόρησαν μεν, θαύμασαν δε την ταχύτητα με την οποία ο Δήμαρχος κινούσε τα χέρια του.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από την ταινία «Ορατότης Μηδέν», με τον τεράστιο Νίκο Κούρκουλο. Θα μπορούσε επίσης να ήταν κάποια σκηνή με πρωταγωνιστή τον Λούκυ Λουκ, εάν ο Κώστας Μπακογιάννης δεν παρέπεμπε περισσότερο στον Άβερελ Ντάλτον.

Την συγκεκριμένη στιγμή λοιπόν στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, γινόταν δεξίωση βάφτισης. Καλότυχο να είναι το νεοφώτιστο!

Στο περιθώριο της δεξίωσης, ο Κώστας Μπακογιάννης με έναν νεαρό άνδρα, έπαιζαν το γνωστό παιχνίδι για εμάς τους παλαιότερους, «πάνω χέρι – κάτω χέρι». Είναι το παιχνίδι όπου οι δύο αντίπαλοι εκτείνουν τα χέρια τους, ο ένας έχοντας τις παλάμες να κοιτούν στον ουρανό και ο άλλος να ακουμπάει τα χέρια του επάνω τους, με τις δικές του παλάμες δηλαδή να κοιτούν το έδαφος.

Ο πρώτος, αυτός δηλαδή που έχει τις παλάμες του ως βάση, προσπαθεί με μία αστραπιαία κίνηση να χτυπήσει το πάνω μέρος της παλάμης του αντιπάλου, η οποία ακουμπάει επάνω στο δικό του χέρι. Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος με τη σειρά του, προσπαθεί να τραβήξει το χέρι του, ώστε να αποφύγει το χτύπημα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης όμως με τον συμπαίκτη του, φαίνεται ότι είχαν εξελίξει το παιχνίδι, καθώς όποιος καταφέρνει να χτυπήσει την παλάμη του αντιπάλου, έπειτα – ως νικητής – του έριχνε και χαστούκι στο μάγουλο!

Οι περαστικοί λοιπόν που παρακολουθούσα άναυδοι την συγκεκριμένη σκηνή, διαπίστωσαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχανε ποτέ! Αντιθέτως, ως νικητής, είχε ταράξει στα χαστούκια τον άτυχο νέο που τόλμησε να συναγωνιστεί τον Δήμαρχο…

Τα κόκκινα μάγουλα του νεαρού, ίσως να απεικόνισαν γλαφυρά την πραγματική κατάσταση της Ελλάδας, τα τελευταία τρία χρόνια…

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.