Κλονισμένος ο Κυριάκος μετά την ομιλία του από τις δυο ηχηρές απουσίες…

Έχασε τα λόγια του από την πικρία

Αρκετοί βουλευτές της Ν.Δ. απόρησαν με τα συνεχή σαρδάμ και την νευρικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην σημερινή ομιλία του για την επέτειο των 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν λογικό. Ο Κυριάκος είναι ίσως ο πιο δεινός ρήτορας που έχει περάσει από την ηγεσία κόμματος τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος του έχει συνέχεια και λυρικότητα. Είναι ένας πραγματικός ραψωδός της Δημοκρατίας, ενώ το επιβλητικό του παρουσιαστικό ενισχύει την επιβλητική του εικόνα.

Η εικόνα που παρουσίασε σήμερα όμως, ήταν λογικό να ανησυχήσει τους παριστάμενους για την ψυχολογία του πρωθυπουργού. Και είχαν απόλυτο δίκιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπιστώνοντας πως από την αίθουσα έλειπαν επιδεικτικά τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς, ένιωσε την πίκρα και την απογοήτευση να τον κυριεύουν.

Η ομιλία του ήταν δομημένη έτσι ώστε να ικανοποιήσει τους πρώην προέδρους και πρώην πρωθυπουργούς της παράταξης, αφού για πρώτη φορά είχε σαφείς αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και στα εθνικά θέματα.

Πλην όμως, Καραμανλής και Σαμαράς επέλεξαν να αποδοκιμάσουν τον Κυριάκο για την κατάντια της παράταξης, για την Παςοκοποίηση της Νέας Δημοκρατίας, για τις μεταγραφές βάρβαρων εκσυγχρονιστών στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Αυτό παρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού σε ανύποπτο χρόνο τόσο προς τον Κώστα Καραμανλή όσο και τον Αντώνη Σαμαρά ότι θα αλλάξει πλεύση, θα κάνει τα πάντα για να εξιχνιαστεί το σκάνδαλο των υποκλοπών και δεν θα ξανακάνει τα χατίρια του Ερντογάν.

Φανερά κλονισμένος, ζήτησε εξηγήσεις από στενό συνεργάτη του, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους δύο πρώην αρχηγούς. Η απάντηση δεν τον ικανοποίησε…

Είναι βέβαιο ότι η πίκρα του Κυριάκου θα εκφραστεί με νέα παραπολιτικά δημοσιεύματα τα οποία θα χαρακτηρίζουν τον Κώστα Καραμανλή ως πράκτορα του Πούτιν και τον Αντώνη Σαμαρά ως φίλο του πράκτορα του Πούτιν.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Δεν θέλει να παραμερίσει για να σωθεί το κόμμα της ΝΔ, δεν πειράζει θα φύγει η ΝΔ από αυτόν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η τέχνη των διαγραφών

Είναι λογιών λογιών οι διαγραφές που έχουν γίνει στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία του τόπου. Κι ανάλογα με το αποτέλεσμά...

Αναλύσεις του χαβαλέ

Όπως ήταν φυσικό (ή και αφύσικο), κυκλοφόρησαν πάνω από 45.317 αναλύσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών...

Ο Γούναρης σώζει ζωές

Το μοναδικό άσμα που «διάβασε» σωστά τις υποθέσεις εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης ή της ερωτικής φωλέας από γυναίκα που...

Τα «είπα ξείπα» των πολιτικών ηγεσιών και η λοβοτομή των οπαδών...

Εγκαλούμε συχνά -και πολύ σωστά- τον Κ. Μητσοτάκη για την -συστηματική πλέον- ασυνέπεια που τον χαρακτηρίζει σε σχέση με...