Δημοσκοπική παράνοια στις θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ: 29% (OPEN), 39% (ΣΚΑΙ) και 50,7% (STAR) (PODCAST)

Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

Κυριολεκτικά «3 στον αέρα».

Στο OPEN οι θετικές γνώμες για την παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ήταν στο 29% (MRB). Στον ΣΚΑΙ στο 39% (PULSE) και στο ΣΤΑΡ 50,7% (GPO).

Mεγάλη η απόκλιση και στο ερώτημα (αν είναι το πιο σημαντικό ή αυτό που απασχολεί περισσότερο) για τις υποκλοπές.

Από 47% (ΣΚΑΙ) στο 2,8% (OPEN).

Και κάτι που πέρασε στα ψιλά. Στο ερώτημα (MRB) ποιο κόμμα θα σας… στενοχωρούσε να κερδίσει τις εκλογές πήρε κεφάλι (από τον ΣΥΡΙΖΑ) η Νέα Δημοκρατία.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν κατά τα γνωστά.

  1. Το δεκαετες ελληνικό ομόλογο σήμερα 4,56 τοις εκατό. 400+ δις χρέος. Σε λίγο η κρίση του 12 θα μοιάζει αστείο. Έρχεται μεγάλος λουτσος.

  2. Έχει χάσει ο κόσμος την εμπιστοσύνη του σε αυτές πια, ξέρει ότι χρησιμοποιούνται σαν εργαλεία διαμόρφωσης κοινής γνώμης οπότε έχουν μικρή αξία πια …

  3. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και οι δημοσκοποι κρυφο καμαρι, το 90%των ερωτουμενων τους δουλευει ,γιατι ετσι εκφραζουν την αποδοκιμασια τους αλλα αυτοι δεν το αντιλαμβανονται η αν το καταλαβαινουν σε υγεια των κοροιδων που πληρωνουν.
    Μια κρισιμη ερωτηση θα ηταν: πιστευετε οντως τις ελληνοβορειοκορεατικες δημοσκοπισεις?

  4. Πήγαν σε μάγισσες, πήγαν σε καφετζούδες. Όλοι μαζί τους δήλωσαν, όποιος πληρώνει τα ΜΜΕ έχει δίκιο. Η λίστα Πέτσα ψηφίζει Κυριάκο, οι δε ψηφοφόροι οφείλουν να πειθαρχήσουν.

  5. Διαβάζω: Γεωργιάδης « Η ελληνική οικονομία συνεχίζει τους μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και τις μεγάλες επιτυχίες». Η αλήθεια όμως είναι πως το δεκαετές ομόλογο πλησιάζει σε απόδοση το 5%. Αυτό αντικατοπτρίζει τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας και τις δυσκολίες δανεισμού της χώρας.
    Προφανώς ο κ. Γεωργιάδη ζει σε άλλη χώρα, εκτός και αν τον παραπληροφορήσαν τα στελέχη του υπουργείου του, βλέπετε ως φιλόλογος δεν έχει ειδικές γνώσεις οικονομίας.
    Στο ίδιο επίπεδο με τις δηλώσεις Γεωργιάδη κινούνται και οι δημοσκοπήσεις που βγάζουν τα χρηματοδοτηθέντα από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ.

  6. Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις ισχύει το “ο πελατης έχει πάντα δίκιο”. και τα νούμερα μαγειρεύονται προς επηρεασμό της κοινής γνώμης.
    Τα πραγματικά στοιχεία μένουν εντός των τειχών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...