Οι ίδιοι οι πρόσφυγες αποκαλύπτουν ότι οι Τούρκοι τους χρησιμοποιούν ως υβριδικό όπλο!

Η κυβέρνηση αντί να προβάλλει τις μαρτυρίες τους, ανέχεται να μας συκοφαντεί το τουρκικό λόμπι

Ο Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζοντας κάθε συμφωνία χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές ως υβριδικό όπλο κατά της Ελλάδας, με στόχο την πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.

Το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους 38 πρόσφυγες που εξώθησαν οι τουρκικές Αρχές στη νησίδα στον Έβρο, επιβεβαίωσε μια γυναίκα, αποκαλύπτοντας ότι Τούρκοι τους έσπρωξαν δύο φορές σε νησίδες στον Έβρο διαχωρίζοντάς τους μάλιστα «σαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Όπως μετέδωσε το Channel 4, η Μπαϊντά, μέλος της ομάδας των μεταναστών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Τούρκοι μας χώρισαν δύο φορές. Ήμασταν 50 άνθρωποι που μας απέλασαν από την Τουρκία σε ελληνικό νησί. Τότε οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δεύτερο νησί και πέταξαν πολλά άτομα σε αυτό το νησί και μας χώρισαν σαν να ήμασταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των δύο πλευρών, την ελληνική και την τουρκική».

Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να προβάλλει τις μαρτυρίες τους σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, ανέχεται να μας συκοφαντεί το τουρκικό λόμπι που έχει κατακλύσει τα διεθνή ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Νότης Μηταράκης σε δηλώσεις του, όχι μόνο εξέθεσε το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης που με διαρροές προσπάθησε να πείσει ότι ήταν fake news ο θάνατος του 5χρονου κοριτσιού, αλλά ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι ενημερώθηκε από ξένους δημοσιογράφους για το που βρίσκονται οι 38 πρόσφυγες, ομολογώντας ουσιαστικά ότι είναι ανίκανοι να ελέγξουν τα σύνορα της χώρας.   

Δείτε επίσης:

Πηγή: newsbreak.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Εστία: Βόμβα στα θεμέλια του Κράτους. Πυροτεχνουργοί του Στρατού… τρομοκράτες!

Δύο υποθέσεις εμπλοκής στρατιωτικών σε τρομοκρατικές οργανώσεις που απεκαλύφθησαν σε διάστημα τριών μόλις εβδομάδων προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία για την...

Παύλος Ασλανίδης: 57 φορές ισόβια για τους υπευθύνους

Πενήντα επτά φορές ισόβια για καθέναν από τους υπευθύνους, τίποτα λιγότερο». Αυτή είναι η μόνη ποινή που μπορεί να...

Μαρία Καρυστιανού: «Αλαζόνας, ψεύτης και επικίνδυνος ο πρώην υπουργός Μεταφορών»

Ανεπαρκής, ψεύτης, αλαζόνας και επικίνδυνος είναι ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, σύμφωνα με τα λεγόμενα...

Στα δίχτυα της… κουμπαροπολιτικής οι Ένοπλες Δυνάμεις

Κάθε πολιτικός αστέρας, όταν αναλαμβάνει πόστο στις Ένοπλες Δυνάμεις (υπουργός, υφυπουργός), θεωρεί ότι ο Στρατός τού ανήκει. Κάτι σαν...