Κοινωνική κατακραυγή για τα ποσά του Power pass: Οι συνταξιούχοι κλαίνε με «μαύρο δάκρυ» – Οι περισσότεροι θα λάβουν 40 ευρώ!

Επιδότηση ρεύματος για… κλάματα – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοροϊδεύει και με τη «βούλα» τους Έλληνες!

Πώς και πώς περίμεναν να εισπράξουν οι καταναλωτές την περιβόητη και πολλά υποσχόμενη επιδότηση ρεύματος, η οποία θεωρητικά και κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης θα βοηθούσε τα ελληνικά νοικοκυριά να αντεπεξέλθουν στους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Αυτή όμως η οικονομική ελάφρυνση δεν θα έρθει ποτέ! Καθώς όσοι δικαιούχοι μπήκαν στο σύστημα για να δουν τι ποσό τούς έχει εκκαθαριστεί, διαπίστωσαν ότι θα λάβουν ψίχουλα! Το μεγαλύτερο ποσοστό της χρηματικής καταβολής αφορά σε ποσά των 30 και 40 ευρώ! Ντροπή και αίσχος η απάντηση του κόσμου. Οι πολίτες οργισμένοι καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει. Μάλιστα, διερωτώνται ποιος τελικά θα πάρει τα 600 ευρώ;

Αυτό είναι το σοκαριστικό παράδειγμα συνταξιούχου των 350 ευρώ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μόλις 44,64 ευρώ!

Η πληρωμή ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 15/07, για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί κατά τη χρονική περίοδο από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022. Σήμερα, ανακοινώθηκε, πως στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα δοθεί έξτρα επίδομα ρεύματος και για τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούνιο, χωρίς να χρειαστεί νέα αίτηση. Οι λογαριασμοί του Ιουνίου θα συσχετιστούν με τις δηλώσεις κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι για τον μήνα Μάιο στην πλατφόρμα.

Πηγή: newsbreak.gr

 1. Το μόνο βέβαιο για τους συνταξιούχους είναι η βεβαίωση στην ΑΑΔΕ του προστίμου μη εμβολιασμού, οι δε ολιγάρχες της ενέργειας είναι ελεύθεροι από τον κ. Μητσοτάκη για να τους ληστεύουν. Όσο για την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας, αυτή θα μείνει ως έπεα πτερόεντα.

 2. Απορώ με τον κ. Μητσοτάκη, οι ολιγάρχες μας φούσκωσαν τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Όμως, για την όποια επιδότηση, έρχεται και φεσώνει τους φορολογούμενους και όχι αυτούς που έκαναν την αρπαχτή, δηλαδή τους ολιγάρχες. Άσε και εκείνο για τη φορολόγηση των υπερκερδών των παροχών, σπούδασα οικονομικά και τα δούλεψα 40 χρόνια, τέτοιον όρο δεν βρήκα ούτε στον φούρνο του Χότζα, δυστυχώς τον εφεύρε ο κ. Μητσοτάκης για το πόπολο. Όταν μιλά ο Μητσοτάκης, με πληγώνει η πολιτική, κάναμε το λάθος και τον ψηφίσαμε όλοι στην οικογένεια μου.

 3. Μα οι ολιγάρχες αντιλαμβάνονται τα επόμενα, δουλειά τους είναι να
  έχουν καλές προβλέψεις.
  Με ότι έρχεται λοιπόν ότι πάρουμε όπως – όπως.
  Όσο για τους συνταξιούχους εάν ποτέ καταλάβουν τα λάθη τους,
  τι σημαίνει απόλυτη αυτοδυναμία της εξουσίας.
  Επίσης τι σημαίνει μετρημένα χρήματα και να σε κατευθύνουν πως θα τα
  χρησιμοποιήσεις.
  Χρεώνεται μεγάλη ευθύνη η κατηγορία των πολιτών, για όλο αυτό που βιώνει η χώρα.
  Φόβος μη και δεν έγινε μάθημα το πάθημα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η γνωστή και… λανθασμένη συνταγή

Δεν είμαι βέβαιος ότι έχω καταλάβει απολύτως τι ακριβώς έγινε σ' εκείνη την τραγική ιστορία έξω από το Α.Τ....

Γκροτέσκο

Η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας έλαβε ιδιαίτερη προβολή τη φετινή χρονιά, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 λαμβάνουν χώρα...

Ο άγνωστος πόλεμος της ένστολης επιβίωσης

Το σύνηθες ερώτημα είναι «τι Αστυνομία θέλουμε;». Η ερώτηση ουσίας, όμως, που προηγείται και όλοι αποφεύγουν να θέσουν είναι...

Η δημογραφική κρίση της Ελλάδας έγινε viral

Παραμονές Χριστουγέννων ο Ίλον Μασκ κρατούσε στα χέρια τον γιο του στο φεστιβάλ του κόμματος της Μελόνι, στη Ρώμη....