Πρόωρες κάλπες… έδειξε ο Μητσοτάκης

Μάλλον η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης εγκατέλειψε αίφνης τις διαβεβαιώσεις περί εξάντλησης της τετραετίας, κι άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πατήσει πρόωρα του κουμπί της κάλπης.   

Κ. Μητσοτάκης: “Η ελληνική οικονομία είναι ασφαλής – Ενεργειακή επάρκεια και στο χειρότερο σενάριο – Πρόθεσή μου να εξαντλήσω την 4ετία, αλλά… “

Πληροφορίες του Antinews αναφέραν, ότι η κυβέρνηση θα περίμενε να δει πως θα εξελιχθεί το καλοκαίρι, ευελπιστώντας ότι τα… πρώτα «ελευθέρα» μπάνια του λαού σε συνδυασμό με το τζιράρισμα της πρώτης covid free τουριστικής περιόδου, θα μείωναν τη λαϊκή δυσαρέσκεια, επιτρέποντάς της να εξαντλήσει την τετραετία.

Προφανώς, τα νούμερα στις μυστικές δημοσκοπήσεις (μαθαίνουμε πως αν στηθούν τώρα κάλπες η ΝΔ θα πάρει κάτω από 30%, ενώ αν προκληθούν δεύτερες λόγω απλής αναλογικής η κυβέρνηση πιστεύει ότι το ποσοστό θα ανέβει στο 34%), δείχνουν ότι η λαϊκή οργή εξαιτίας της ανυπόφορης ακρίβειας και του ισοπεδωτικού πληθωρισμού δεν κάμπτεται με τις κλιμακούμενες ελεημοσύνες, αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει άρδην άποψη και να προκηρύξει πρόωρες κάλπες για να μην απειληθεί η πρώτη εκλογική θέση.

Το πρόσχημα που επικαλείται για να δικαιολογήσει την κυβίστηση, είναι η αποφυγή της πολιτικής τοξικότητας που κάλλιστα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποσοστά αποχής παρόμοια με των γαλλικών εκλογών.

Χτυπάει «γαλλικό» καμπανάκι στο Μαξίμου; 

Λες και τόσο καιρό, Μητσοτάκης και Τσίπρας, πορεύονταν με το… σεις και με το… σας.      

Πάντως, ακούγεται ότι οι εσπευσμένες κάλπες δε θα στηθούν στις 2 Οκτωβρίου όπως προπαγανδίζει εδώ και εβδομάδες ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, αλλά νωρίτερα. Συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου, ώστε μέχρι τον Νοέμβριο (διπλές κάλπες λόγω απλής αναλογικής), ο Μητσοτάκης… να έχει καθαρίσει το παιχνίδι.

Άραγε, η πατριωτική-επικοινωνιακή στροφή, σε συνδυασμό με τις πομφόλυγες περί οικονομικής ανάκαμψης -έξοδος από μνημονιακή εποπτεία, χτύπημα στην πλάτη από τα κοράκια των Βρυξελλών και των οίκων αξιολόγησης- και την άκρατη παροχολογία, αρκούν για να πιάσει η ΝΔ το 34%, αν καταφέρει να πάει σε δεύτερες εκλογές, όπως φρονεί η κυβέρνηση;

Κι αν το πιάσει, θα δεχτεί ο Ανδρουλάκης τελικά τον Μητσοτάκη -ξεχάστε σε αυτή τη φάση συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα- για πρωθυπουργό;

Υπάρχει κι η περίπτωση όμως να ανατραπούν τα δεδομένα και να… μοιράσει την εκλογική τράπουλα ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι ουδείς δύναται να αποκλείσει ότι ο Τσίπρας δε θα επαναλάβει το «θαύμα» του ’19. Να ξαναπάρει δηλαδή 32%, ίσως και περισσότερο αν πχ. ένεκα πόλωσης, οι ψηφοφόροι του Βαρουφάκη τον εγκαταλείψουν και πάνε στον Τσίπρα για να μην επιστρέψει η δεξιά.

Θα μπορούσε να ειπωθεί βέβαια και το αντίθετο. Ήτοι, να καταρρεύσει ο Τσίπρας επειδή θα γυρίσουν οι πασόκοι στο «σπίτι» τους. Πιθανολογούμε εντούτοις, ότι όταν θα υπάρξει η ακραία πόλωση μεταξύ των δύο μεγάλων, ο Ανδρουλάκης θα ξεφουσκώσει για ευνόητους λόγους, με το ΠΑΣΟΚ να επανέρχεται στα γνωστά ποσοστά του ΚΙΝΑΛ.

Όσον αφορά τον δέξιο πέρα της ΝΔ χώρο, τα πράγματα δείχνουν… μπετοναρισμένα, με τον Βελόπουλο και τον Κασιδιάρη να ηγούνται, καθώς οι λοιποί… δεξιοί σωτήρες δεν τραβάνε όσο κι αν βρίζουν τον Μητσοτάκη (είναι η πολιτική που θα κάνει τη διαφορά ηλίθιοι). Συνεπώς, δε μπορεί να αποκλειστεί  η συνεργασία Μητσοτάκη-Βελόπουλου.  

Η πλάκα θα είναι, να… ξεφύγει η λαϊκή οργή, να πατώσουν οι δύο μεγάλοι και να αναγκαστούν να συγκροτήσουν όλοι μαζί μια ωραία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», για να κλείσουν τις εκκρεμότητες.

Το ξεπούλημα του Αιγαίου δηλαδή και την υπογραφή νέων μνημονίων, τα οποία όπως δείχνουν τα συμφραζόμενα (εκτίναξη χρέους και επικοινωνιακοί λεονταρισμοί στα εθνικά με παρότρυνση της Δύσης, με στόχο το θερμό επεισόδιο που θα καταλήξει σε συνθηκολόγηση αλά Ουκρανία), θα πρέπει να θεωρούνται αναπόφευκτα.         

Αδέρφια, προσδεθείτε, τα καλύτερα έρχονται…!!!      

  1. Σωστό το άρθρο στις περισσότερες εκτιμήσεις του.
    Δυο (2) εκτιμήσεις δικές μου:
    1. Ο απατεώνας και προδότης νταουλιέρης μετά βίας θα πιάσει το 22-23%
    2. Ένα επεισόδιο κατακαλόκαιρο με τον τούρκο στο Αιγαίο “βολεύει” πολύ -εκτός τον καταραμένο σουλτάνο- και ενταύθα. Η μετά απ’ αυτό συγκυβέρνηση “Εθνικής Ενότητας & Σωτηρίας” ή όπως αλλιώς την ονομάσουν, θα προηγηθεί των εκλογών. Και ο Ελλ. Λαός θα συσπειρωθεί γύρω απ’ αυτήν.
    Εκείνη είναι που θα επιβάλλει την συνεκμετάλλευση Αιγαίου και ό,τι άλλο, όπως δελτίο στα καύσιμα, στα τρόφιμα κ.λ.π. για τον χειμώνα που θα έρθει αλλά και αργότερα.
    Αυτό που φοβούνται είναι πως θ’ αντιδράσει ο κόσμος αν δεί τούρκικη αρβύλα σε Ελληνικό νησί.
    Γιατί εκτός από χιλιάδες κόσμου στους δρόμους που θα καίνε και θα ρημάζουν κυβερνητικά κτίρια, έχεις και την Ρώσικη Πρεσβεία..

    Ο καιρός γαρ εγγύς, πάντως.

    Εμείς πάντως μένουμε πιστοί στο πρόταγμα του Εθνικού μας Ύμνου:

    “Τῆς αὐγῆς δροσάτο ἀέρι,
    δὲν φυσᾶς τώρα ἐσὺ πλιὸ
    στῶν ψευδόπιστων τὸ ἀστέρι·
    φύσα, φύσα εἰς τῷ ΣΤΑΥΡΩ!

    Ἀπ’ τὰ κόκαλα βγαλμένη
    τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
    καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
    χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!”

  2. Πως θα με πείσει να τον ξαναψηφίσω ; Επέβαλε πρόστιμα 300€ σε εμένα και την γυναίκα μου, η ΔΕΗ ήταν φουσκωμένη κατα 854 € με το τέλος του αίσχους, η βενζίνη κόλλησε στα 2,5€, ο πληθωρισμός ξεπέρασε το 10%, ενώ η ανάπτυξη έγινε άφαντη. Έζησα την μεγαλύτερη στέρηση ελευθερίας, χειρότερη και από αυτή που ισχύει στη Βόρεια Κορέα. Οι χουντικοί ήταν προσκοπακια μπροστά στον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του. Με κλείδωσαν στο σπίτι μου, ενώ ο χωροφύλακας με κυνηγούσε, έκοβε κλίσεις και έδερνε κόσμο ( δεν ξέχασα ποτέ την πλατεία της Νέας Σμύρνης). Παρά τις διώξεις και τους υποχρεωτικούς εγκλεισμούς, είχαμε τους περισσότερους θανάτους Covid στον κόσμο, στη μονάδα πληθυσμού. Έχουμε όμως και τρομακτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, συν την ξαφνικήτιδα, την αιτία θανάτου, που στέλνει στον άλλο κόσμο νέους, υγιείς και γυμνασμένους ανθρώπους, ενώ δεν αφήνει κανένα ίχνος προσδιορισμού της. Οι γιατροί που έχουν σπόνσορες τις φαρμακευτικές εταιρίες στα προγράμματα τους, βγαίνανε στα ΜΜΕ και ασκούσαν μαύρη προπαγάνδα. Ενώ, πλήθος «λίστες), με ζεστό χρήμα, αυτό που «δυστυχώς» προήλθε από τους φόρους μας, χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση των προσωπικών πολιτικών θέσεων του ηγέτη. Η Τούρκοι έφτασαν μέχρι το Σούνιο ψάχνοντας υδρογονάνθρακες, ο κ. Μητσοτάκης όμως περνούσε διήμερη με τον Ερντογάν, στην Ινσταμπούλ ( ο πρωθυπουργός μας γράφει και ονομάζει έτσι την Κωνσταντινούπολη), μόνος, χωρίς καμία συνοδεία. Η πρώτη του τριετία μας γύρισε οικονομικά στη δεκαετία του ´50, ενώ αν ψηφιστεί εκ νέου, θα γευτούμε τον « Γολοντομόρ» του Στάλιν και θα κάνουμε διακοπές σε στρατόπεδα εργασίας τύπου Χίτλερ και Στάλιν. Άλλωστε ο ίδιος και οι υπουργοί του, είναι θαυμαστές του Μέγκελε και εφαρμόζουν τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, παρά τις διεθνείς νομικές υποχρεώσεις της χώρας. Θα μπορούσα να γράψω πολλούς τέτοιους λόγους που συνηγορούν ώστε να ονομαστεί ως επικίνδυνη η επανεκλογή Μητσοτάκη, δεν βρίσκω όμως ούτε έναν που να δικαιολογεί την ψήφο του έλληνα σε αυτόν. ΥΓ. Μετά τον Μητσοτάκη, πρέπει να ξεβρωμίσει και η μεγάλη μας παράταξη.

  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΕΚΕΊΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΎ ΚΟΜΜΑΤΙΟΎ. ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΌΠΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

  4. Κανείς δεν κάνει εκλογές για να τις χάσει. Ο Τσίπρας ήταν ειδική περίπτωση που είχε να κάνει με το σοκ των ευροεκλογών που υπέστη. Δεν το είχε σκεφτεί ψύχραιμα δηλαδή.
    Επομένως αν πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη οι ενδείξεις είναι υπερ του.
    Αλλά βέβαια δεν έχουν παρομοιάσει τυχαία τη κάλπη με έγκυο (τότε που δεν υπήρχαν τρόποι να ξέρει κανείς αν θα πάρει μπλε ή ροζ ρουχαλάκια πριν τη γέννα)

  5. Πούρος Νεοδημοκράτης ο Παναγιώτης. Αν σας φάνηκε ότι δουλεύει για τον Τσίπρα κάνετε λάθος. Τον ενδιαφέρει το καλό της παράταξης.

  6. Παίρνεις 39.5% χωρίς βέβαια να ξεχνάμε πως το πήρες με Πρέσπες με φωτιά στο μάτι με απόλυτη στήριξη των πετσωμενων ΜΜΕ, βρίσκεις 37 δις στα ταμεία μια οικονομία σχετικά διαχειρισιμη από τον νταουλιερη που λέει κάποιος για τον οποίο η Ελλάδα ιδρύθηκε το 2015 και ο Μωυσής μας βγήκε από παρθενογένεση.Καταφερνεις σε τρία χρόνια να λένε το γνωστό σύνθημα και οι πιτσιρικάδες στις πλατείες, μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά.Περι ποσοστών είναι νωρίς πολύ νωρίς και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε μερικοί.Ο κόσμος βράζει.Στις 10 του μήνα δεν έχει σεντ επάνω του.Σας αρέσει δεν σας αρέσει το στομάχι θα κρίνει τις εκλογές.Μερικοι μην εκτιθεστε με ποσοστα………

  7. Το μήνυμα από τις Γαλλικές εκλογές είναι ότι οι ψηφοφόροι είχαν να επιλέξουν μεταξύ των διεθνιστών/δικαιωματιστών των και αυτών που πιστεύουν στις παραδοσιακές αξίες που ενώνουν μια κοινωνία όπως οικογένειά, πίστη, αγάπη στην πατρίδα και στις παραδόσεις. Η αγάπη στις παραδοσιακές αξίες αποτελεί πιστεύω όλων αυτών που απείχαν από τις εκλογές. Βλέποντας τον Μητσοτάκη, Τσίπρα και λοιπούς να σχίζονται για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, ζώων και λοιπών περιθωριακών, κατεβαίνουμε ότι το δίλημμα των ελληνικών εκλογών είναι το ίδιο με αυτό των γαλλικών εκλογών. Δικαιωματιστες/διεθνιστες ή πατριώτες και επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες. Οι επικείμενες εκλογές είναι κρίσιμες για το πώς θα είναι η Ελλάδα στο μέλλον. Θα είναι μια άχρωμη πολυεθνική επαρχία της Ευρώπης που κάθε Ελληνικό θα έχει απομακρυνθεί ή θα είναι μια χώρα με γερές ρίζες και ακλόνητες αξίες.

  8. @Συντηρητικός.
    Εμεις την θελουμε ναι μεν στον πυρηνα της ΕΕ, αλλα με γερες ριζες και αξιες σε καθε τι που μας ενωνει με το ενδοξο παρελθον μας, και αποτελει πηγη εμπνευσης για τους νεους. Δεν μας ενδιαφερουν (θελω να ελπιζω κατα πλειοψηφια) οι μανατζεριστικες πρακτικες που παραπεμπουν σε Αμερικανικη εταιρεια, παρα σε χωρα και λαο.
    Ας ειμαστε ομως ετοιμοι για το ενδεχομενο, να μην σχηματιστει κυβερνηση και να χρειαστει παλι να καταφυγουμε σε σοβαρες υποχωρησεις εναντιον ολων αυτων των παρασιτων που λυμαινονται του κρατικου χρηματος και προερχονται απο το χωρο του διεφθαρμενου Πασοκ. (Ποτε δεν με επεισε η αλλαγη και μονο των ατομων εκει μεσα.) Η νοοτροπια τους παραμενει ιδια. Ρουσφετι και μονο. Τιποτε αλλο δεν εχουν να προτεινουν οι Πασοκοι.

  9. Η συντριβή του θα αποτελέσει έναρξη απελευθέρωσης των σκλαβωμένων Ελλήνων, δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, δεν έμαθε τους ανθρώπους. Κράτησε μόνο τη συμβουλή του Μακιαβέλι, έτσι κυβέρνησε με μαστίγιο και καρότο. Ίσως στο μεσαίωνα να ήταν αποδεκτός, όχι όμως στη σύγχρονη Ελλάδα. Τα ψηφιακά πρόστιμα και τα αντίστοιχα δωράκια χαλάνε τους Έλληνες, δεν τους μετατρέπουν σε υπηκόους.

  10. Ξεκίνησαν οι ανατροπές, σε λίγο θα χρειαστούν και οι λοιποί συνέταιροι για τη στήριξη των ολιγαρχών. Δεν φτάνει μόνο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, χρειάζονται και οι λοιποί αρχηγοί, αυτοί που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

  11. @Σαρακατσάνος

    Οι Πρέσπες ήταν του ΣΥΡΙΖΑ
    Οπως και το Γ Μνημόνιο
    Η παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο (για να καλυφθεί η ζημιά 25 δις που προκάλεσε στις τράπεζες ο Βαρουφάκης) με την υπογραφή του Τσίπρα, ομοίως
    Τα 37 δις είναι τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων που προυπήρχαν και με εντολή της Τρόικας συγκεντρώθηκαν σε ένα λογαριασμό αλλά και το δάνειο μετά το Γ Μνημόνιο που απαγορεύεται στην Ελλάδα να το αγγίξει και υπάρχει μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθεί ως μαξιλάρι αν ανέβουν τα επιτόκια στα δάνεια που γυρεύει στις Αγορές.
    Πετσωμένα δεν μπορούσαν να είναι τα ΜΜΕ ΠΡΙΝ γίνει κυβέρνηση η ΝΔ.

    Οι λόγοι επομένως της συντριβής της Ελληνικής Αριστεράς έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνησή της και μόνο. Δεν έγινε καμιά συζήτηση ουσίας μετεκλογικά και συνέχισε στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο.
    Δεν θα της φταίει κανείς άλλος επομένως και για ότι πρόκειται να της συμβεί.

    Γιατί λοιπόν την υπερασπίζεσαι? Δεν βλέπεις ότι είναι και προς το δικό της συμφέρον αλλά και του τόπου να αλλάξει?

  12. Μην παίζεις με τις λέξεις.Οι εκλογές έγιναν στις 7 Ιουλίου.Ανετρεξε να δεις στον Σκάι στις 6 Ιουλίου το βράδυ πριν τις εκλογές τι εκπομπή είχε.Σε ευχαριστώ που διαβεβαιώνεις σε δημόσιο λόγο ότι ο Βαρουφάκης χρέωσε 25 δις τις τράπεζες και όχι 100 που ακούμε συνεχώς εδώ και πάρα πολύ καιρό.Δεν βλέπω κάποια συντριβή με 32% .Στην ουσία έχασε 3.5 μονάδες από τον Σεπτέμβρη του 2015.Προφανως αυτό το ποσοστό δεν είναι ξαφνικά όλοι αριστεροί.Δεν έγινε όλο αυτός ο κόσμος ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ από ιδεολογία.Το 90% αυτού του ποσοστού είναι λόγω Τσίπρα.Αν με ρωτάς προσωπικά για αριστερά άστο.Δεν μου αρέσουν τα άκρα είτε αριστερά είτε δεξιά.Αλλα δεν μου αρέσει και αυτό το πράγμα που παρουσιάζει ο Μητσοτάκης.Τι σχέση έχει αυτή η ΝΔ με την ΝΔ του Καραμανλή;Αν ήμουν αριστερός θα ψήφιζα Λαφαζάνη……Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Οτι για να λειτουργήσει σωστά μια δημοκρατία πρέπει να υπάρχουν 2-3 ισχυροί πόλοι.Μπορεις να μας θυμίσεις τα ταμειακα διαθέσιμα που άφησε ο Σαμαράς;280 εκατομμύρια……….Για τις Πρέσπες έφαγε την λεζα όλη ο Τσίπρας προδότης αντάλλαξε την μείωση των συντάξεων με την Μακεδονία και άλλα τέτοια.Βγηκε η Μπακογιάννη και είπε ότι εμείς προετοιμάσαμε το έδαφος από το 2007.Βγηκε ο πορτοσαλτε που μόνο συριζαιο δεν τον λες και παραδέχτηκε δημόσια ότι ο Τσίπρας έφαγε την λεζα για το Σκοπιανό.Εφερε το τρίτο μνημόνιο αναγκασμένος.Πηγε σε εκλογές .Ο κόσμος ήξερε ότι θα εφαρμοζοτανε μνημόνιο.

  13. @ Σαρακάτσανος
    Ακόμη περιμένεις τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη και τον Λαφαζάνη, καϋμένε;
    Κλείστε από τώρα ταβέρνα και ρετσίνες με τον Παυλάκη να διασκεδάσουμε με την παγωμάρα σας το βράδυ των εκλογών.
    Σα χ… θα κάθονται και θα λένε για τον “λαό που εκβιάστηκε” κ.λ.π….

    Υ.Γ.1
    Ο Παυλάκης την ξόφλησε την Attica, την “τράπεζα του λαού”;
    Ή τράπεζα των ημετέρων για τους από ‘δω;
    Έχω να το λέω:
    Όλες κλείσανε ή απορροφήθηκαν. Πόρνες τράπεζες έχει πολλές.
    Σαν κι αυτή καμία..
    🙂

    Υ.Γ.2
    Ραντεβού στα ρετσινάδικα..
    :-))

  14. Μόλις χθες βγήκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών και έχεις απύθμενο θράσος να λες για ατικα μπανκ και τι χρωστάει ο πολακης;όλοι μαζί οι βουλευτές της ΝΔ χρωστάνε 11 εκ Το είδες ; ή έχεις επιλεκτική όραση;μήπως είσαι και εσύ αντικρατιστης σαν τον Μωυσή ;άμα λάχει παίρνουμε και καμιά αγροτική επιδότηση.Σε βλέπω το βράδυ των εκλογών με πολλά παυσίπονα……….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...