ΕΤΑΔ: Ομόφωνα αθωωτική η απόφαση της Δικαιοσύνης για τις δήθεν «παράνομες» προσλήψεις εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι  την Τετάρτη 8 Ιουνίου, κατά την συνεδρίαση του Θ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Στέφανος Δ. Βλαστός, καθώς και τα πρώην εκτελεστικά μέλη των Διοικήσεων της ΕΤΑΔ κατά την επίμαχη περίοδο (από 8-9-2017 έως και τον Δεκέμβριο 2019) από την κατηγορία περί τέλεσης του ποινικού αδικήματος της παράβασης καθήκοντος περί δήθεν παραβάσεως του ν.2190/1994 για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης έρχεται να δώσει την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα δυσφήμισαν, συκοφάντησαν και σπίλωσαν με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς την τιμή και υπόληψη προσώπων της νυν και προηγούμενης Εκτελεστικής Διοίκησης της Εταιρείας.

H ΕΤΑΔ, σύμφωνα με την καταστατική της αποστολή, και με γνώμονα τη διαφάνεια που τη διέπει και την τήρηση όλων των κανόνων και αρχών της χρηστής διοίκησης επιλέγει να απαντά μέσω του έργου της και παραμένει στοχοπροσηλωμένη στην αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου προς όφελος του Έλληνα φορολογούμενου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.