Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε πλέρια δημοκρατία;

Μέσα στην τούρλα της όξυνσης των ελληνοτουρκικών, είδαν το φως της δημοσιότητας κάτι ασαφή ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν τις… σκοτεινές διαδρομές της κυβέρνησης, οι οποίες κατέληξαν υποτίθεται στην προμήθεια λογισμικών παρακολούθησης.

Αμέσως, ο Τσίπρας, με μια μικρή παύση των πανηγυρισμών επειδή ψήφισε τον εαυτό του και δεν κινδυνεύει να τον «καρατομήσουν» στην επόμενη ήττα του, σήκωσε την… παντιέρα της δημοκρατίας.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη.

Παράλληλα, οι συριζαίοι «πυροβόλησαν» την κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, για την ανελευθερία στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι μέχρι και η Ευρώπη εξανέστη και της τράβηξε το αυτί.

Ωραία… σύντροφοι, μαζί σας.

Ωστόσο, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.

Ξεχνάτε προφανώς το καθεστώς τρόμου και διώξεων, για όποιον δεν προσκυνούσε το… μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ,  που επικρατούσε επί των ημερών σας.

Ξεχνάτε τα… βοσκοτόπια και την επιχείρηση χειραγώγησης όλων των ΜΜΕ.

Όπως και τις σκευωρίες που κατέρρευσαν εν μία νυκτί.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, λοιπόν… σύντροφοι.

Έλεος!

  1. Για να καταλάβω , τι εννοεί ο ποιητής? και για να μην παρεξηγηθώ…τι σχέση έχει το ιστορικότερο κόμμα της χώρας ΝΔ , με το συνονθύλευμα του Σύριζα? τι συγκρίνει ο αρθρογράφος?. Φοβάται μην έρθει ο Συριζα στην εξουσία? αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί πολύ απλά δεν αντιπροσωπεύει τις παραγωγικές μονάδες τις κοινωνίας. Θα πάρει ένα 20% , και θα είναι ευχαριστημένοι. Το ζητούμενο είναι η ΝΔ που θα κυβερνήσει πάλι να συνδεθεί με όλο το σύνολο της κοινωνίας , αξιοποιώντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις. Μακρία από λαϊκισμούς και ακροδεξιές επικίνδυνες πολιτικές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...