Προφανώς αστειεύεστε κύριε Ανδρουλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» φώναζαν στην έναρξη του συνεδρίου τους αμετανόητοι πασόκοι, με τον νεόκοπο αρχηγό τους να τους χαιρετά εκστασιασμένος ως άλλος Αντρέας.

Και τι δεν ακούσαμε κατόπιν της θερμής υποδοχής.

Λίγο έλειψε ο Ανδρουλάκης, να μας πει κιόλας ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρώτο και θα πάρει εκδίκηση.

Μάζι του από κάτω, χειροκροτούσαν κι όλοι οι… ογκόλιθοι που οδήγησαν στο βάραθρο τον μάταιο τούτο τόπο.

Μάλλον βλέπουν στο πρόσωπο του Ανδρουλάκη την επιστροφή τους στα πράγματα, κι ετοιμάζονται για νέο γιουρούσι.

Μα είναι δυνατόν δίχως αιδώ, να διατείνεται ο Ανδρουλάκης ότι με τα ρετάλια που έχει καταδικάσει ο λαός, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά του;

Έλεος!

Κατά τα λοιπά, ο… σύντροφος Νίκος δε μας έκανε σοφότερους, ούτε τώρα, ως προς την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει αν τελικά πάρει διψήφιο ποσοστό και καταστεί… ρυθμιστής.      

Πέρα από τα γνώριμα κενά τσιτάτα, τον στρογγυλεμένο λόγο και το πάτημα σε δυο βάρκες, έτερον ουδέν.

Ας κοιτάξει λοιπόν, την επόμενη φορά, να μας πει κάτι πιο συγκεκριμένο, διότι ως γνωστόν όποιος πατάει σε δυο βάρκες στο τέλος πέφτει στη θάλασσα.

Νισάφι πια με τους δήθεν νέους και άφθαρτους σωτήρες, τους οποίους κουρδίζει το σύστημα προς… αέναη κατοχύρωση των συμφερόντων τους.              

  1. Το ΠΑΣΟΚ απλά θα πάθει μεγάλη εκλογική πανωλεθρία. Όσο βρίζουν τον Τσίπρα, τόσο τον δυναμώνουν στην κοινωνία. Δυστυχώς δεν έγινε μάθημα το τι πάθανε το ΚΚΕ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ πριν ακριβώς από τριάντα χρόνια στις εκλογές του 1993. Τότε νέα γραμματέας του ΚΚΕ η Παπαρήγα και στην πρώτη της συνέντευξη αντί να μιλήσει για τον Μητσοτάκη και ότι γινόταν εκείνη την εποχή , χτυπούσε ανελέητα τον Ανδρέα Παπανδρέου, Το αποτέλεσμα το ΚΚΕ από 10% που έπιανε βρέθηκε στο 4%. Ο τότε ΣΥΝ με τη λογική των ισοαποστάσεων και χτυπώντας πολλές φορές τον Ανδρέα, βρέθηκε εκτός βουλής. Αυτά για την ιστορία που πάντα λέει την αλήθεια.
    Σε ένα συνέδριο επανεκκίνησης που στις μπροστινές καρέκλες είναι όλο εκείνο μπλοκ που με τις πολιτικές του και τις πολιτικές συμπεριφορές απαξίωσαν το ΠΑΣΟΚ στα μάτια του κόσμου…..απλά δεν πάει μπροστά.
    Όσο για τη ΝΔ ελπίζω να ξαναέρθουν στα πράγματα η λαϊκή δεξιά για να ξαναγυρίσει και πάλι στην πολιτική παρακαταθήκη του Καραμανλή.

  2. Το ξεκινήσαμε απο Τσίπρα και καταλήξαμε στη Λαική δεξιά. Ψάχνετε το 2022 αφελεις του 2012;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η τέχνη των διαγραφών

Είναι λογιών λογιών οι διαγραφές που έχουν γίνει στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία του τόπου. Κι ανάλογα με το αποτέλεσμά...

Αναλύσεις του χαβαλέ

Όπως ήταν φυσικό (ή και αφύσικο), κυκλοφόρησαν πάνω από 45.317 αναλύσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών...

Ο Γούναρης σώζει ζωές

Το μοναδικό άσμα που «διάβασε» σωστά τις υποθέσεις εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης ή της ερωτικής φωλέας από γυναίκα που...

Τα «είπα ξείπα» των πολιτικών ηγεσιών και η λοβοτομή των οπαδών...

Εγκαλούμε συχνά -και πολύ σωστά- τον Κ. Μητσοτάκη για την -συστηματική πλέον- ασυνέπεια που τον χαρακτηρίζει σε σχέση με...