Πούτιν: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία θα έχει αποτέλεσμα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Μόσχας στην Ουκρανία θα έχει αποτέλεσμα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν αφού ο Ρώσος πρόεδρος επέβλεψε την ετήσια στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης έναντι της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ομιλία Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία: Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας

«Όλα τα σχέδια υλοποιούνται. Θα υπάρξει αποτέλεσμα -γι’ αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία», φέρεται να δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. Τελικά η Μαριούπολη και η Χερσώνα ήταν οι πόλεις κλειδιά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.Η πρώτη για την ανατολική Ουκρανία και δεύτερη για την Οδησσό. Το Χάρκοβο θα μείνει τελευταίο , αφού γίνει πάλι επίθεση στο Κίεβο για να κυκλωθεί και να πέσει. Οι Ρώσοι εκεί ητηθηκαν. Στον Άξονα Κιέβου – Χάρκοβο. Το ΝΑΤΟ και Ουκρανοί Στην Χερσώνα και την Μαριούπολη. Δεν έχουν τις δυνατότητες οι Ουκρανοί για αντεπίθεση.Δεν διαθέτουν δύναμη πυρός για να καλύψουν τόσο μεγάλες περιοχές. Η ανατολική Ουκρανία , όπως και η Νότια χάθηκαν. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί σε Χάρκοβο και Οδυσσος. Εκεί θα χυθεί το περισσότερο αίμα. Στο κυριότερο λιμάνι της Μαύρης θάλασσας. Η Ρωσία θέλει να την κάνει περίκλειστη λίμνη.. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός. Η δύση έχει πέσει έξω , ερμηνεύοντας λάθος την στρατιωτική και την ιδιοσυγκρασία των Ρώσων. Αν δεν επέμβει τώρα πιο ενεργά , σε τρεις μήνες μπορεί όλα να έχουν κριθεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το «πρόβλημα Harris»

Όσο ακόμα πιεζόταν να αποχωρήσει από την εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, δεν ήταν ίσως πλήρως...

Ένα φιάσκο… ολυμπιακών διαστάσεων!

Έφθασε λοιπόν η μέρα. Η αρχή του τέλους των Ολυμπιακών Αγώνων σήμανε με την έναρξή τους. Δεν είναι λίγοι...

H παρακμή των ΗΠΑ και το σημείο της μη επιστροφής…

Από τα κύρια πράγματα που πρέπει να υπολογίσει, με τα έως τότε δεδομένα, και να έχει στον νου του...

Η άνοδος και η πτώση του Τζο

Όχι, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον Μπάιντεν να μαθαίνει ζεϊμπέκικο. Τούμπες τρώει Του Παναγιώτη Λιάκου«Το να διοικείς τη χώρα είναι...