Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 3,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Ραντεβού με την τύχη κλείνουν σήμερα οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με το δέκατο σερί τζακ-ποτ να μοιράζει περισσότερα από 3,2 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού.

Οι συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού, στο πρώτο μεγάλο τζακ ποτ μετά το Πάσχα.

 Η Ζωή Λουμάκου, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη επί της οδού Ανδρούτσου 2 και Μιαούλη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν δύο επιτυχίες που κέρδισαν από 16.209,95 ευρώ στην περασμένη κλήρωση. Όπως τονίζει η Ζωή Λουμάκου, υπάλληλος του καταστήματος, «από το πρωί οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ επισκέπτονται το κατάστημα για να καταθέσουν τα δελτία τους εν όψει της κλήρωσης για τα 3,2 εκατ. ευρώ. Είναι το δέκατο συνεχόμενο τζακ-ποτ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού και η συμμετοχή είναι υψηλή. Aρκετοί είναι και αυτοί που έχουν ανεβάσει το ποσό συμμετοχής τους, ώστε να έχουν αυξημένες πιθανότητες για κέρδη».

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 για να διεκδικήσουν το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ. Όπως εξηγεί η κ. Λουμάκου, «όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην σημερινή κλήρωση θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους μέχρι και τις 21.30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και όποιος το επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η δημογραφική κρίση της Ελλάδας έγινε viral

Παραμονές Χριστουγέννων ο Ίλον Μασκ κρατούσε στα χέρια τον γιο του στο φεστιβάλ του κόμματος της Μελόνι, στη Ρώμη....

Ο ψευτομουφτής εξόργισε ακόμα και τους δικούς του

Η Παρασκευή ήταν μια δύσκολη μέρα για τον εκλεκτό του Ερντογάν και μακρύ χέρι της Τουρκίας στη Θράκη, Μουσταφά...

Γιάννης Φέρτης: Μια συνέντευξη του 2011 στον Απόστολο Διαμαντή

Φοράει ένα πουλόβερ και καπνίζει συνεχώς,  40 τσιγάρα ημερησίως. Είναι γεμάτος ενέργεια, παρότι μιλάει χαμηλόφωνα, μ’ αυτήν την βαθιά...

Φλογισμένα σπλάχνα

«Μείνε σταθερός εις τούτη την υψηλή θέση. Η θλίψη τους στέκεται εις το να θυμούνται την ευτυχισμένη κατάστασή τους, όθεν...