Τουλάχιστον δεν είμαστε κλειδαμπαρωμένοι!!!

Μεγάλη υπόθεση η ελευθερία αδέρφια!!!

Ποσώς μας νοιάζει αν οδεύουμε σε νέα μνημονιακή στενωπό ένεκα κορονο-κρίσης και ριζικής γεωπολιτικής αλλαγής όπου μέχρι να ισορροπήσει η νέα τάξη πραγμάτων, οι μικροί παίχτες -μαζί και οι λαοί τους- θα πούνε το ψωμί ψωμάκι.

Ή αν κινδυνεύουμε να απολέσουμε κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας μας προς μια «δίκαιη» μοιρασιά του ενεργειακού πλούτου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τώρα που αλλάξαν τα κόζια.

Ή αν ο Αλέξης (για τα λοιπά… αποκόμματα ένθεν κακείθεν του πολιτικού χώρου ουδέν σχόλιον), δε δύναται να μεστώσει την πολιτική του σκέψη(;) και να ξεστομίσει ένα πειστικό αφήγημα όσον αφορά το γέμισμα των στομαχιών στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, με ενδεχόμενο όχι μόνο να ξανακερδίσει ο Κυριάκος, αλλά να ξαναγίνει πρωθυπουργός.

Η ουσία αδέρφια είναι ότι επιτέλους είμαστε λεύτεροι (κατά τα φαινόμενα πάντα), και μπορούμε να απολαύσουμε τις γιορτινές μέρες παρέα με φίλους και συγγενείς που στερηθήκαμε για δυο χρόνια.

Σιγά μη σκάσουμε που κινδυνεύουμε να πεινάσουμε, να πολεμήσουμε και ίσως να πεθάνουμε.

Άλλωστε εδώ και αιώνες αυτό δεν είναι το πλαίσιο;  

Πάνω απ΄ όλα, λοιπόν, οι μικρές στιγμές ευτυχίας με αυτούς που αγαπάμε κι ας κάνουν οι ταγοί (ντόπιοι και αλλοδαποί), ό, τι γουστάρουν.

Καλό Πάσχα!!!

Antinews

  1. Μεγάλο πράγμα η ελευθερία, σκεφτήκαμε όμως γιατί μας την στέρησαν τα ζόμπι της εξουσίας ; Αχρείαστες ήταν οι θυσίες μας, μόνο την υποταγή και την καταστολή των δικαιωμάτων μας εξυπηρέτησαν. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι, κανένας Μητσοτάκης δεν έχει δικαίωμα να το παραβλέπει.

  2. Εικονικές αποβάσεις σε ελληνικό νησί κάνουν οι Τούρκοι καθώς ο κάθε βουλευτάκος της ΝΔ σκουπίζει το αρνίσιο λίπος από το πάνω χείλος.

    Αλλά ‘δεν είναι η κατάλληλη εποχή να λες πράγματα κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ’ όπως δήλωσε ο υπουργός, οπότε να τους δώσουμε και τη Ρόδο πεσκέσι, να μην ταλαιπωρούνται στις βραχονησίδες.

    Πότε ξανά ΝΔ.

    Τελειωτική διάλυση αυτού του κόμματος δούλων και ψευτών, η μόνη ελπίδα.

  3. Η ελευθερία μας είναι συνδεδεμένη με την τουριστική περίοδο. Αν ο τουρισμός δεν ήταν η βαρειά βιομηχανία μας, ακόμη θα είχαμε καραντίνα και κυνηγητό στις πλατείες από τα όργανα του πρώην Χρυσοχουντίδη και του νυν Θεοδωρικάκου.
    Όσο για την ενίσχυση της Δημόσιας υγείας, όποιος ζήσει κι ‘οποιος πεθάνει.
    Δώσε Πισπιρίγκου, Λιγνάδη και Φιλιππίδη τα κανάλια από το πρωϊ ως το βράδυ και θάβε τους 60 πεθαμένους από κορωνοϊό κάθε μέρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....