Πασχαλινό τζακ ποτ 2,4 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και «1+1 Easter Offer» για τους online παίκτες – Κατάθεση δελτίων έως τις 16:00

«1+1 Easter Offer» στο tzoker.gr μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα  – Σήμερα στις 16:30 η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ

Μεγάλο έπαθλο ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, στην κλήρωση του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, λόγω των αργιών του Πάσχα. Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα γίνει στις 16:30 μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.  

Για τους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θα επιλέξουν να συμπληρώσουν το δελτίο τους διαδικτυακά, τόσο για τη σημερινή όσο και για την επόμενη κλήρωση, την Τρίτη 26 Απριλίου, υπάρχει η πασχαλινή προσφορά “1+1 Easter Offer”. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, μπαίνοντας στο tzoker.gr.

Εύκολη και γρήγορη κατάθεση δελτίου μέσω του ανανεωμένου Tzoker.gr

Ο παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα 2,4 εκατ. ευρώ που κληρώνει σήμερα το ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 16:00.

Η online συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω του ολοκαίνουργιου tzoker.gr είναι πλέον πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Η νέα ιστοσελίδα του παιχνιδιού, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες και αποκλειστικές online λειτουργίες, προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα γρήγορης κατάθεσης δελτίου, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού.  

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Πόντος θα τιμωρήσει τους Τούρκους

«Η μια αδικία, η παλιά, γεννά άλλη, καινούργια μες στο σπίτι, όταν έλθη η ωρισμένη ημέρα να γεννήση∙ γεννά...

Δεν είναι σοβινισμός οι εκδηλώσεις μνήμης!

Ήμουν πάντα και συνεχίζω να είμαι υπέρμαχος της φιλίας και της συνεργασίας των βαλκανικών λαών, και σε κάποιον βαθμό,...

Μοιραίος πρωταγωνιστής μιας βέβαιης αποτυχίας

Η επιλογή Τερίμ δεν έγινε με ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά με τηλεοπτικά και πολιτικά. Στα 71 του χρόνια η ποδοσφαιρική...

Οι Παναθηναϊκάρες και ο Κωνσταντίνου

Δεν ανήκω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πολύ δε περισσότερο δεν υπήρξα φαν του Βασίλη Κωνσταντίνου. Όμως, η ανακοίνωση της...